ANWB TOPcamping 2019

Wederom TOPcamping! Ook in 2019!

ANWB TOPcamping 2019

Yes! We hebben wederom 5 sterren gekregen van de ANWB en mogen daarom in 2019 weer het predicaat ‘ANWB TOP Camping’ voeren. Campings met de maximale score van 5 sterren heten vanaf 2019 ANWB TOP camping (voorheen Best Camping). Vakantiepark de Luttenberg hoort hierdoor bij de top50 campings van Nederland!

Wij zijn ontzettend trots dat De Luttenberg is uitgeroepen tot TOP Camping. De medewerkers hebben het hele jaar hard voor gewerkt en de titel TOP Camping is dan ook een beloning voor het personeel, de gasten en iedereen die dit jaar betrokken is geweest bij het park! Iedereen bedankt en op naar wederom een topjaar op onze topcamping! Benieuwd naar onze kampeertarieven in 2020? Klik op onderstaande button.

Kampeertarieven 2020

Al jaren op rij 5-sterren Topcamping

Vakantiepark de Luttenberg is al jaren op rij 5-sterren Topcamping. Alle TOP Campings worden jaarlijks door de ANWB geïnspecteerd op de belangrijkste categorieën voor campings, zoals horeca, sanitair, terrein, recreatie, zwemmen en winkels. Daarbij heeft natuurlijk de mooie ligging in Overijssel aan de Sallandse Heuvelrug én de unieke eigenschappen van het park ontzettend meegeholpen aan de beoordeling!


Bekijk hier onze kampeerplekken & accommodaties
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte