Hellendoorn

Vakantiepark de Luttenberg ligt precies op 6 kilometer van Hellendoorn! Komt u lekker op vakantie? Dan mag een bezoek mét korting aan Avonturenpark Hellendoorn niet ontbreken! Maak gebruik van de heerlijke faciliteiten en beleef een toptijd!

Ontdek wat Hellendoorn u te bieden heeft!

Vakantiepark de Luttenberg ligt op precies 6 kilometer afstand van Hellendoorn. Hellendoorn staat bekend om zijn gezelligheid, de prachtige ligging omringd door natuur en natuurlijk Avonturenpark Hellendoorn. Avonturenpark Hellendoorn is hét pretpark voor het hele gezin en zeker het bezoeken waard!
 

In Avonturenpark Hellendoorn kijkt u uw ogen uit!

Zin in een dagje uit? Dan zit u Avonturenpark Hellendoorn natuurlijk helemaal goed. Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten ruim 30 topattracties en shows: 2 spetterende wildwaterbanen, 3 spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame, Dreumesland voor kleine avonturiers en nog veel meer! De afstanden tussen de attracties zijn klein en de wachtrijen vaak kort. Zo kunt u in zoveel mogelijk attracties tijdens uw pretparkbezoek.
 

Koop uw dagkaartje bij ons!

Doordat wij jarenlang samenwerken met Hellendoorn, hebben wij de beschikking over de scherpste prijs! Boek direct bij uw vakantie een ticket voor Avonturenpark Hellendoorn voor maar € 19,50 per persoon. Dit ticket geeft toegang tot Avonturenpark Hellendoorn, maar niet tot het Spraypark. Dus koop snel uw tickets bij ons en maak er een vakantie vol avontuur van! 

Blijf heerlijk overnachten op ons Vakantiepark!

Behalve de perfecte uitvalslocatie voor Hellendoorn, heeft ons kleinschalige en overzichtelijke Vakantiepark u nog veel meer te bieden! Verscholen midden in de bossen omringd u zich door gezelligheid, veel (gratis) faciliteiten en prachtige verhuurmogelijkheden. Ook relaxen kan uitstekend in onze Wellness. Wij zijn niets voor niets al jaren op rij ANWB 5-sterren TOPcamping van Nederland!

Een weekend in onze populaire 5 persoons Bergalow 2 boekt u al voor € 197,50 inclusief toegang tot alle beschikbare faciliteiten, bedlinnen én eindschoonmaak! 


 

Ontdek ons Vakantiepark!

Natuurlijk heeft ons park u nog veel meer accommodaties, kampeervelden en faciliteiten te bieden! Bekijk ze door op onderstaande links te klikken. 

Accommodaties
Kamperen
Interactieve plattegrond
Ontdek de schoolvakanties
Twee zwembaden
Faciliteiten
Horeca
Contact

Naar zoek & boek

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte