Hellendoorn

Vakantiepark de Luttenberg ligt precies op 6 kilometer van Hellendoorn! Komt u lekker op vakantie? Dan mag een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn niet ontbreken! Maak gebruik van de heerlijke faciliteiten en beleef een toptijd!

Ontdek wat Hellendoorn u te bieden heeft!

Bent u op zoek naar een overnachting dichtbij Hellendoorn? Bij Vakantiepark de Luttenberg bent u op het juiste adres! Ons 5-sterren park ligt op precies 6 kilometer afstand van Hellendoorn! Hellendoorn staat bekend om zijn gezelligheid, de prachtige ligging omringd door natuur én Avonturenpark Hellendoorn. Avonturenpark Hellendoorn is hét pretpark voor het hele gezin en zeker het bezoeken waard!
 

In Avonturenpark Hellendoorn kijkt u uw ogen uit!

Zin in een dagje uit? Dan zit u bij Avonturenpark Hellendoorn natuurlijk helemaal goed. Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten ruim 30 topattracties en shows: 2 spetterende wildwaterbanen, 3 spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame, Dreumesland voor kleine avonturiers en nog veel meer! De afstanden tussen de attracties zijn klein en de wachtrijen vaak kort. Zo kunt u in zoveel mogelijk attracties tijdens uw pretparkbezoek.
 

Ontdek al onze faciliteiten! 

Waar heeft u zin in? Skelteren, fietsen, wandelen of sporten in ons naastgelegen bos? Liever lui in de hangmat een boek lezen of zwemmen en met de kinderen en van de familieglijbaan in het zwembad plonzen? En het leuke nieuws: we hebben twee zwembaden! Bij ons is het allemaal mogelijk!  Samen met het animatieteam worden de allerleukste spelletjes gespeeld! Leef je uit met sport- en spel; Lekker een potje voetballen op het sportveld, (gratis) midgetgolfbaan, een pot tennis op de tennisbaan of speel een spelletje jeu de boules. Ponyrijden is natuurlijk ook mogelijk! En met wie spring jij op de airtrampoline? De heerlijke gerechten eet je in de onze gezellige brasserie. Bestel een lekker afhaalmenu in de snackcorner of een heerlijke pizza en maak de avond af met een heerlijk ijsje! Maak de vakantie compleet met een gezellige avond op het overdekte terras in de brasserie.

Blijf heerlijk overnachten op ons Vakantiepark!

Behalve de perfecte uitvalslocatie voor Hellendoorn, heeft ons kleinschalige en overzichtelijke Vakantiepark u nog veel meer te bieden! Bij ons kunt op u een unieke manier kamperen, overnachten in een accommodatie of de ultieme glampingvakantie beleven! Verscholen midden in de bossen omringd u zich door gezelligheid, veel (gratis) faciliteiten en prachtige verhuurmogelijkheden. Ook relaxen kan uitstekend in onze Wellness. Wij zijn niets voor niets al jaren op rij ANWB 5-sterren TOPcamping van Nederland!

Een weekend in onze populaire 5 persoons Bergalow 2 boekt u al voor € 197,50 inclusief toegang tot alle beschikbare faciliteiten, bedlinnen én eindschoonmaak! 


Naar zoek & boek

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte