bergalow-3-6-pers

Bergalow 3 de Luxe | 6 pers

v.a. € 121.500,- met eigen grond (k.k.) en excl. BTW (chalet en inventaris)

Nieuwe recreatiewoning kopen op de Luttenberg?

We zijn trots op deze spiksplinternieuwe recreatiewoningen op ons vakantiepark. Een buitenkansje als u op zoek bent naar een aantrekkelijke investering. Deze ruime chalets voor 6 personen, worden gerealiseerd op ruime kavels, variërend van 227 m2 tot ruim 447 m2

 

De Bergalow 3 de Luxe

De Bergalow 3 de Luxe, geschikt voor 6 personen, is ons nieuwste paradepaardje met 3 slaapkamers en bijzonder geschikt voor de verhuur. Door zijn overkapping met terrasverwarming ook een model dat het goed doet in voor- en naseizoen. Het is een luxe maar zeer praktisch ingericht chalet met een ruime woonkamer, luxe hoekkeuken en 3 slaapkamers. Echt bijzonder en comfortabel zijn de 2 badkamers en het aparte vrijhangende toilet. Deze accommodatie is bijvoorbeeld goed te verhuren aan twee aparte stellen die gezamenlijk een accommodatie willen huren.


Meerdere kavels beschikbaar

Er worden ongeveer 10 nieuwe chalets aangeboden op diverse kavels van verschillende grootte. U heeft dus zeker nog wat te kiezen en kunt uw voorkeur uitspreken over de eigenschappen van uw plek. Rustig gelegen aan de rand van ons park, of juist wat dichterbij de diverse faciliteiten. Laat u  vooral persoonlijk adviseren en rondleiden. Als u van te voren met ons belt en een afspraak maakt, zorgen we dat de koffie klaar staat en we alle tijd hebben om met u de opties door te nemen.
 

Eigenschappen Bergalow 3

  • Prijs: v.a. € 121.500,- excl. BTW (over koop chalet) en inclusief eigen grond ( k.k.)
  • Woonoppervlakte: 41 m²
  • Perceeloppervlakte: vanaf 227 m²
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Aantal badkamers: 2
  • Aantal toiletten: 2, waarvan 1 apart en 1 in één van de badkamers
  • Eigen grond: inclusief eigen grond


Meer informatie?

Onze chalets worden verkocht via de vakantiemakelaar. Kijk hier voor meer informatie. 


Afspraak maken?

Wilt u deze recreatiewoningen graag komen bekijken? Maak dan een afspraak:
Telefoonnummer: 0572-301405
Per e-mail: receptie@luttenberg.nl