Binnen- en buitenzwembad

Op Vakantiepark de Luttenberg hebben we maar liefst twee zwembaden! In welk bad plons jij als eerste?

OVERDEKT ZWEMBAD MET BUBBELBAD, MASSAGESTRAAL EN MEER!

Vakantiepark de Luttenberg in Luttenberg heeft de beschikking over een mooi overdekt zwembad! Het bad is 1,40 meter diep en heeft een lengte van 12,50 meter. Natuurlijk schuiven we bij mooi weer het dak open, zodat u zwemmend van de zon kunt genieten! Speciaal voor de kleintjes is er een apart kinderbadje.

Om uw vakantie op onze camping met zwembad helemaal compleet te maken, zijn er als extra een bubbelbad, jetstream en een massagestraal aanwezig. Krijgt u er geen genoeg van? Bezoek dan eens het wellnessgedeelte met o.a. een finse sauna, infrarood sauna, stoomcabine, voetbad en de relaxruimte!
 

Lekker zwemmen in het buitenbad! 

Wat is er lekkerder om in de warme zon een frisse plons te nemen in een buitenbad? Wij kunnen vrijwel niets bedenken, behalve dat u er ook nog een ijsje bij wilt nemen. Beiden hebben wij voor u in huis! Op ons Vakantiepark hebben wij de beschikking over een groot buitenzwembad met grote glijbaan. Terwijl de kinderen zich vermaken met uren vol waterpret, kunt u genieten van een heerlijk bed op onze ligweide. Voor de allerkleinste hebben wij een afgescheiden peuterbadje. Het buitenzwembad is geopend vanaf halverwege april tot 1 september 2019

Vakantiepark de Luttenberg is een prachtig seizoenbedrijf. Dit betekent dat wij vanaf 1 april tot 1 oktober geopend zijn qua faciliteiten zoals het binnenzwembad, wellness, horeca en winkel. Het buitenzwembad is geopend tot 1 september. De receptie is het hele jaar door geopend. Onze accommodaties zijn wel het gehele jaar te huur.
 

Bekijk de locatie van beide zwembaden

De twee zwembaden liggen verspreid op het park, zodat er echt twee verschillende werelden ontstaan. Benieuwd waar de zwembaden zich bevinden? Bekijk dan de interactieve plattegrond!
⇒ Interactieve plattegrond

Ontdek ons Vakantiepark!

Natuurlijk heeft ons park u nog veel meer accommodaties, kampeervelden en faciliteiten te bieden! Bekijk ze door op onderstaande links te klikken. 

Accommodaties
Kamperen
Interactieve plattegrond
Ontdek de schoolvakanties
Faciliteiten
Horeca
Contact

Naar zoek & boek

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte