Camping bij Dalfsen in prachtige natuur


Verdeeld over onze camping zijn speeltuintjes waar zowel kleine als grote kinderen zich kunnen uitleven.

Dalfsen is een dorp in het Vechtdal en is gelegen aan de Overijsselse Vecht. De rivier loopt voor het grootste gedeelte door Duitsland, maar loopt toch nog 60 kilometer door Nederland. Via Hardenberg en Dalfsen mondt de rivier uiteindelijk bij Zwolle uit in het Zwarte Water. Vanaf onze camping bij Dalfsen kunt u genieten op en rondom de Overijsselse Vecht.

Volop plezier op onze camping bij Dalfsen

Verdeeld over onze camping bij Dalfsen zijn speeltuintjes waar zowel kleine als grote kinderen zich kunnen uitleven. Daarnaast zijn ook ons sportveld en het binnen- en buitenzwembad echte trekpleisters voor kinderen. Urenlang vermaken ze zichzelf, waardoor u ondertussen volop kunt ontspannen en er vrijwel geen toezicht nodig is. Op onze kindvriendelijke camping bij Dalfsen staat elke vakantiedag in het teken van plezier!

Camping Dalfsen

Boek ons vakantiepark bij Dalfsen

Bij ons vakantiepark bij Dalfsen hebben we regelmatig aantrekkelijke lastminutes en arrangementen tijdens de vakanties en feestdagen. Deze aanbiedingen zijn er zowel voor verhuuraccommodaties als voor kampeerplaatsen. Kan een vakantie nog leuker beginnen?

Boek uw vakantie bij ons vakantiepark bij Dalfsen!