Camping bij Ommen

Op een kleine 20 km rijden

Ommen is een gemoedelijk, historisch stadje en heeft sinds 1248 stadsrechten. Ommen wordt door de Vecht verbonden met de buurgemeenten Dalfsen en Hardenberg. Het gezellige winkelstadje aan de Vecht zit vol levendigheid. De gezellige terrassen en het gastvrije karakter nodigen uit om een bezoek aan te brengen. Maar ook het gevarieerde landschap en de bosrijke natuur in de gemeente verrast elke toerist. Daarnaast hebben de buurtschappen en woonkernen in de omgeving van onze camping bij Ommen ook allemaal hun eigen charme.

Camping bij Ommen in prachtige natuur

Ommen heeft veel te bieden. Bossen, heide, zandverstuivingen en de rivieren de Vecht en de Regge brengen mensen die van rust en natuur houden naar Ommen. Maar ook cultuur als landgoederen en historische molens zijn toeristische trekpleisters. Gelegen in het hart van het Vechtdal is deze Vechtdalstad het startpunt van elk uitstapje. Kortom, bent u op zoek naar een vakantie vol natuur en gezelligheid, dan is onze camping bij Ommen een aanrader!

Camping bij Ommen voor jong en oud

Een camping bij Ommen waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen in de prachtige Vechtdal, maar waar iedereen het op de camping ook naar de zin heeft. Op onze camping zijn namelijk voor jong en oud vele leuke activiteiten te ondernemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

Neem een kijkje bij onze luxe Bergalows