Coronavirus

Op dit moment houdt het Coronavirus de hele wereld in haar greep. Op deze pagina willen we u op de hoogte houden over de laatste ontwikkelingen.

​Laatste update 15-10-2020 
 

Welkom, we zijn open!

Vakantiepark de Luttenberg houdt de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en we doen ons uiterste best om u een veilige en onbezorgde vakantie te bezorgen. We volgen de actuele maatregelen en richtlijnen van het RIVM, de GGD en de overheid en houden ons aan de adviezen van de veiligheidsregio IJsselland. Uw veiligheid en gezondheid is onze hoogste prioriteit. Uiteraard vertrouwen we erop dat u de richtlijnen volgt en met klachten thuisblijft, net als al onze medewerkers.


Vakantiepark de Luttenberg is een prachtig seizoenbedrijf. Dit betekent dat wij vanaf 1 april tot 1 oktober geopend zijn qua faciliteiten zoals het binnenzwembad, wellness, horeca en de winkel. Maar, dit jaar hebben wij ons seizoen verlengd, dus zijn onze faciliteiten langer geopend! Kijk voor de actuele openingstijden op deze pagina.  


Veilig en sportief in de buitenlucht

Als vakantiepark omringd door natuur, is Vakantiepark de Luttenberg de ideale bestemming om zorgeloos van uw vakantie te genieten. Zo is onze fietsverhuur gewoon geopend en bieden wij vele fietsroutes voor iedere leeftijd aan om de landelijke en prachtige omgeving van Luttenberg te ontdekken. Daarnaast zorgt ons animatie team tijdens schoolvakanties voor een vakantie vol activiteiten met het aangepaste programma. Paardrijden, de paarden borstelen of een balletje trappen volgens de maatregelen in de pannakooi kan gewoon! Wij heten u van harte welkom op ons park en hebben onze faciliteiten er zo op ingericht dat u met een gerust gevoel op vakantie kunt in de buitenlucht.


Horeca

Naast dat de restaurants hun deuren hebben moeten sluiten vanwege de aangescherpte maatregelen, is de brasserie momenteel gesloten wegens het eindigen van het seizoen. Het is dus niet meer mogelijk om te lunchen, dineren of om een kopje koffie te komen doen in ons restaurant. Wel, kunt u bij de receptie nog een koffie-to-go krijgen en omdat wij ons kampeerseizoen hebben verlengd, kunt ook nog gewoon uw favoriete snack tijdens uw verblijf afhalen in de snackbar! Kijk voor de actuele openingstijden op deze pagina.  

We houden ons overal aan de 1,5 meter afstand en hebben aanvullende hygiënemaatregelen getroffen. U kunt onze horeca betreden aan de hand van de opgestelde looproute, via de ingang bij het terras naast het binnenzwembad. 


Zwembaden & Badhuis

Ons binnenzwembad is open! Voor toegang tot het binnenbad moet u wel even reserveren. Meer informatie over de maatregelen die wij treffen, vind u door te klikken op onderstaande button.
Protocol Binnenzwembad 
Ook ons buitenbad is geopend! Voor het buitenbad hoeft u niet te reserveren. Wel, dient iedereen hier de 1,5 meter afstand te behouden en is hier zelf verantwoordelijk voor. 

Om u zo veilig en verantwoord mogelijk te laten genieten van ons binnenbad, zijn onze wellness faciliteiten (het badhuis)  gesloten. De looproute van het binnenbad is door het wellnessgedeelte, waardoor u niet van het Badhuis gebruik kunt maken.


Sanitairgebouwen

Per 15 juni zijn onze sanitair gebouwen weer geopend met in achtneming van de 1,5 meter afstand. Daarnaast hebben wij extra hygiënemaatregelen getroffen om de veiligheid te waarborgen. Zowel bij de sanitair gebouwen als op verschillende locaties op het park, hangen dispensers met desinfect waar u gratis gebruik van kunt maken.


Receptie

De receptie en de winkel zijn gewoon geopend en onze collega’s staan u graag te woord op gepaste afstand. Om verspreiding van het virus te voorkomen, mogen er niet meer dan 2 personen in de receptie staan. De receptie is tot 28 juni geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur, hierna zal de receptie van 8.30 tot 20.00 uur (hoogseizoen) geopend zijn.Wijzigingen onder voorbehoud.
 

Bekijk hier de voorwaarden van de RECRON:

Voorwaarden Toeristische plaatsen
Voorwaarden Vakantieverblijven


Heeft u nog een vraag over specifieke maatregelen die wij treffen om u een onbezorgde vakantie te bezorgen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. 

Voor meer informatie over het coronavirus verwijzen wij u naar de website van het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus.

Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.