coronavirus-luttenberg

Coronavirus

Op dit moment houdt het Coronavirus de hele wereld in haar greep. Op deze pagina willen we u op de hoogte houden over de laatste ontwikkelingen.

Laatste update: 01-04-2021 

Welkom op de Luttenberg!

Ons park is momentee; geopend.In deze onzekere tijd proberen wij onze gasten toch een heerlijk verblijf te bezorgen. 
 
Wij houden de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en we doen ons uiterste best om u een veilige en onbezorgde vakantie te bezorgen. We volgen de actuele maatregelen en richtlijnen van het RIVM, de GGD en de overheid en houden ons aan de adviezen van de veiligheidsregio IJsselland. Uw en onze veiligheid en gezondheid is onze hoogste prioriteit. Uiteraard vertrouwen we erop dat u de richtlijnen volgt en met klachten thuisblijft, net als al onze medewerkers. 

Vanaf 1 december is het dragen van een mondkapje verplicht voor gasten vanaf 12 jaar in openbare binnenruimtes op ons park en op plekken waar de anderhalve meter niet gewaarborgd kan worden. In heel Nederland is de avondklok van kracht. Dat betekent dat iedereen tussen 22.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnenblijft. Enkel gasten die de hond moeten uitlaten of naar het toiletgebouw moeten, mogen buiten hun accommodatie komen. 

Veilig en sportief in de buitenlucht

Als vakantiepark omringd door natuur, is Vakantiepark de Luttenberg de ideale bestemming om zorgeloos van uw vakantie te genieten. U kunt terecht voor fiets en skelterverhuur, we bieden vele fietsroutes voor iedere leeftijd aan om de landelijke en prachtige omgeving van Luttenberg te ontdekken. Daarnaast zorgt ons animatie team tijdens schoolvakanties voor een vakantie vol activiteiten met een coronaproof programma indien nodig. U kunt zonder betaling op ons park tennissen, midgetgolfen en natuurlijk zijn er ook leuke wandelroutes te verkrijgen. Wat dacht u van de belevingsroute die naast ons park ligt. Wij heten u van harte welkom op ons park en hebben onze faciliteiten er zo op ingericht dat u met een gerust gevoel op vakantie kunt in de buitenlucht.

Horeca

In onze horeca zijn vanwege de strenge lockdown alleen afhaalconsumpties te verkrijgen.
U kunt hier alles van de kleine kaart afhalen, bijvoorbeeld een thee, frisdrank of coffee to go. Ook kunt u volgens de openingstijden van de snackbar hier afhaalmaaltijden verkrijgen. Helaas is het nog niet mogelijk om deze op de terassen te nuttigen. 

Zwembaden & Badhuis

Helaas kunnen onze zwembaden voorlopig nog niet open. Mocht ons binnenzwembad weer open mogen, dan zal dit met strenge maatregelen zijn. Om u dan zo veilig en verantwoord mogelijk te laten genieten van ons binnenbad, zullen onze wellness faciliteiten (het badhuis)  voorlopig gesloten blijven. De looproute van het binnenbad zal door het wellnessgedeelte moeten lopen, waardoor u niet van het Badhuis gebruik kunt maken. Mochten deze maatregelen versoepelen, dan gaat uiteraard ook onze wellness weer open.

Sanitairgebouwen

Wij hebben extra hygiënemaatregelen getroffen om de veiligheid te waarborgen. Zowel bij de sanitair gebouwen als op verschillende locaties op het park, hangen dispensers met desinfect waar u gratis gebruik van kunt maken.

Receptie

De receptie en de winkel zijn geopend en onze collega’s staan u graag te woord op gepaste afstand. Om verspreiding van het virus te voorkomen, mogen er niet meer dan 2 personen in de receptie staan.


Annuleringen

Indien u een reeds geboekte vakantie wenst te annuleren, dan hanteren wij de RECRON-Voorwaarden zoals hieronder vermeld. Mocht u zelf ziek zijn  of corona hebben, dan kunt u deze kosten waarschijnlijk claimen bij uw annuleringsverzekering. Bekijk hier de voorwaarden van de RECRON:

VOORWAARDEN TOERISTISCHE PLAATSEN
VOORWAARDEN VAKANTIEVERBLIJVEN

Heeft u nog een vraag over specifieke maatregelen die wij treffen om u een onbezorgde vakantie te bezorgen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail

Uitzonderingen op de RECRON-Voorwaarden:

In geval van aangepaste faciliteiten, opgelegd door de RIVM en de overheid:
Mochten wij onze toiletgebouwen of zwembaden niet kunnen openen vanwege de coronamaatregelen, dan bieden wij u de gelegenheid om maximaal 21 dagen voor aankomst uw verblijf om te boeken naar een andere periode. Wij zien dit als essentiële faciliteiten van ons park. Voor de overige faciliteiten geldt dat wij altijd alle maatregelen volgen die ons opgelegd worden maar hier geen verdere compensatie of tegemoetkoming naar onze gasten in kunnen garanderen. Vanaf 21 dagen tot aan de dag van aankomst gelden de normale RECRON-Voorwaarden indien u alsnog wenst te annuleren.

In geval van reisbeperkingen die ons door de overheid worden opgelegd:
bieden wij u flexibiliteit om uw vakantie tot 7 dagen voor aankomst om te boeken naar een andere periode in geval van de volgende reisbeperkingen:
· Gesloten grens in het land van herkomst of land van bestemming;
· Reisbeperkingen vanuit de overheid van land van herkomst of land van bestemming;
· Quarantaineverplichting bij aankomst op de bestemming en / of terugkeer gecombineerd met een negatief reisadvies van uw overheid. Bovenstaande dient op de officiële website van de Nederlandse overheid of overheid van het land van bestemming te worden gecommuniceerd.

Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra.Voor alle omboekingen geldt dat dit tot maximaal een jaar na de oorspronkelijke aankomstdatum is toegestaan.

Voor meer informatie over het coronavirus verwijzen wij u naar de website van het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus.


Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.