coronavirus-luttenberg

Coronavirus

Op deze pagina willen we u op de hoogte houden over de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de maatregelen op ons park.

Informatie over het Coronavirus

Laatste update: 28-06-2022 

Welkom op de Luttenberg!

In deze onzekere tijd proberen wij onze gasten toch een heerlijk verblijf te bezorgen. 
Wij houden de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en we doen ons uiterste best om u een veilige en onbezorgde vakantie te bezorgen. We volgen de actuele maatregelen en richtlijnen van het RIVM, de GGD en de overheid en houden ons aan de adviezen van de veiligheidsregio IJsselland. Uw en onze veiligheid en gezondheid is onze hoogste prioriteit. Uiteraard vertrouwen we erop dat u de richtlijnen volgt en met klachten thuisblijft, net als al onze medewerkers.

Veilig en sportief in de buitenlucht

Als vakantiepark omringd door natuur, is Vakantiepark de Luttenberg de ideale bestemming om zorgeloos van uw vakantie te genieten. U kunt terecht voor fiets en skelterverhuur, we bieden vele fietsroutes voor iedere leeftijd aan om de landelijke en prachtige omgeving van Luttenberg te ontdekken. Daarnaast zorgt ons animatie team tijdens schoolvakanties voor een vakantie vol activiteiten met een coronaproof programma indien nodig. U kunt zonder betaling op ons park tennissen, midgetgolfen en natuurlijk zijn er ook leuke wandelroutes te verkrijgen. Wat dacht u van de belevingsroute die naast ons park ligt. Wij heten u van harte welkom op ons park en hebben onze faciliteiten er zo op ingericht dat u met een gerust gevoel op vakantie kunt in de buitenlucht.

 Niet fit en posotief getest op corona?

Voelt u zich niet fit? Als u een positieve corona testuitslag hebt verzoeken wij u thuis in quarantaine te blijven zodat u geen andere gasten besmet. Mocht u besmet raken op ons park, dan verzoeken wij u dit ons te laten weten door de receptie te mailen of te bellen: receptie@luttenberg.nl, telnr: 0572-301405.

Annuleringen

Indien u een reeds geboekte vakantie wenst te annuleren, dan hanteren wij de RECRON-Voorwaarden zoals hieronder vermeld. Mocht u zelf ziek zijn  of corona hebben, dan kunt u deze kosten waarschijnlijk claimen bij uw annuleringsverzekering. Bekijk hier de voorwaarden van de RECRON:

VOORWAARDEN TOERISTISCHE PLAATSEN
VOORWAARDEN VAKANTIEVERBLIJVEN

Heeft u nog een vraag over specifieke maatregelen die wij treffen om u een onbezorgde vakantie te bezorgen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. Voor meer informatie over het coronavirus verwijzen wij u naar de website van de rijksoverheid: corona op vakantie en het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus.

Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.