Informatie over het Coronavirus

Op dit moment houdt het Coronavirus de hele wereld in haar greep. Op deze pagina willen we u informeren over onze maatregelen voor een onvergetelijke en onbezorgde vakantie.

​Laatste update 29-05-2020 
 

Welkom, we zijn open!

Vakantiepark de Luttenberg houdt de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en we doen ons uiterste best om u een veilige en onbezorgde vakantie te bezorgen. We volgen de actuele maatregelen van het RIVM, de GGD en de overheid en houden ons aan de adviezen van de veiligheidsregio IJsselland. Uw veiligheid en gezondheid is onze hoogste prioriteit. Uiteraard vertrouwen we erop dat ook u de richtlijnen volgt en met klachten thuisblijft.
 

Veilig en sportief in de buitenlucht

Als vakantiepark omringd door natuur, is Vakantiepark de Luttenberg de ideale bestemming om zorgeloos van uw vakantie te genieten. Zo is onze fietsverhuur gewoon geopend en bieden wij vele fietsroutes voor iedere leeftijd aan om de landelijke en prachtige omgeving van Luttenberg te ontdekken. Daarnaast zorgt ons animatie team tijdens schoolvakanties voor een vakantie vol activiteiten met het aangepaste programma. Paardknuffelen, de paarden borstelen of een balletje trappen volgens de maatregelen in de pannakooi kan gewoon! Wij heten u van harte welkom op ons park en hebben onze faciliteiten er zo op ingericht dat u met een gerust gevoel op vakantie kunt in de buitenlucht.


Horeca

Vanaf 1 juni mag het weer en zijn onze terrassen geopend! Wij willen u, ook hier, veilig en verantwoord laten genieten. Daarom is voorlopig alleen onze snackbar geopend voor afhaal en vanaf 1 juni kunt u ook van uw snack genieten op ons buitenterras volgens gestelde richtlijnen. We houden ons overal aan de 1,5 meter afstand en hebben aanvullende hygiënemaatregelen getroffen. De brasserie is tot nader order gesloten.

 

Zwembaden

Ons binnenzwembad is open! Voor toegang tot het binnenbad moet u wel even reserveren. Via deze website kunt u 2 dagen van tevoren een reservering plaatsen en kunt u alsnog genieten van het binnenbad via de looproute en de aangegeven overige instructies. 

In het keuzemenu kunt u kiezen voor het binnenzwembad en de desbetreffende periode. Om iedereen plezier te laten hebben, kunt u zich inschrijven voor tijdsvakken van 1.5 uur. Wacht dus niet en schrijf je in! U ontvangt vervolgens een bevestiging in de mail en u kunt uw zwembadpas op de betreffende dag in de receptie ophalen. 


Sanitairgebouwen

Per 1 juli zijn onze sanitairgebouwen weer geopend in achtneming van de 1,5 meter. Daarnaast hebben wij extra hygiënemaatregelen getroffen om de veiligheid te waarborgen.

Heeft u een bergalow geboekt? Ook dan kunt u gerust komen, want onze bergalows hebben hun eigen sanitaire voorzieningen. Daarnaast bent u ook van harte welkom met eigen sanitaire voorzieningen in uw camper of caravan, want het legen van uw chemisch toilet bij onze afstort is inmiddels toegestaan.
 

Bekijk hier de voorwaarden van de RECRON:

Voorwaarden Toeristische plaatsen
Voorwaarden Vakantieverblijven


Heeft u nog een vraag over specifieke maatregelen die wij treffen om u een onbezorgde vakantie te bezorgen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. 

Voor meer informatie over het coronavirus verwijzen wij u naar de website van het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus.

Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte