Informatie over het Coronavirus

Op dit moment houdt het Coronavirus de hele wereld in haar greep. Op deze pagina willen we u informeren over onze maatregelen voor een onvergetelijke en onbezorgde vakantie.

​Laatste update 01-07-2020 
 

Welkom, we zijn open!

Vakantiepark de Luttenberg houdt de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en we doen ons uiterste best om u een veilige en onbezorgde vakantie te bezorgen. We volgen de actuele maatregelen en richtlijnen van het RIVM, de GGD en de overheid en houden ons aan de adviezen van de veiligheidsregio IJsselland. Uw veiligheid en gezondheid is onze hoogste prioriteit. Uiteraard vertrouwen we erop dat u de richtlijnen volgt en met klachten thuisblijft, net als al onze medewerkers.


Veilig en sportief in de buitenlucht

Als vakantiepark omringd door natuur, is Vakantiepark de Luttenberg de ideale bestemming om zorgeloos van uw vakantie te genieten. Zo is onze fietsverhuur gewoon geopend en bieden wij vele fietsroutes voor iedere leeftijd aan om de landelijke en prachtige omgeving van Luttenberg te ontdekken. Daarnaast zorgt ons animatie team tijdens schoolvakanties voor een vakantie vol activiteiten met het aangepaste programma. Paardrijden, de paarden borstelen of een balletje trappen volgens de maatregelen in de pannakooi kan gewoon! Wij heten u van harte welkom op ons park en hebben onze faciliteiten er zo op ingericht dat u met een gerust gevoel op vakantie kunt in de buitenlucht.


Horeca

Vanaf 1 juni mag het weer en zijn onze terrassen geopend! Wij willen u, ook hier, veilig en verantwoord laten genieten. Onze snackbar is geopend voor afhaal en vanaf 1 juni kunt u ook van uw snack genieten op ons buitenterras volgens gestelde richtlijnen. Daarnaast verwelkomen wij u graag weer vanaf 11 juni in onze brasserie. Reserveren is verplicht voor de brasserie voor zowel binnen als buiten op ons terras. U kunt ook bij aankomst reserveren, maar om een plek te kunnen garanderen in verband met de minimale mogelijke bezetting, verzoeken wij u te reserveren voorafgaand uw bezoek. We houden ons overal aan de 1,5 meter afstand en hebben aanvullende hygiënemaatregelen getroffen. U kunt onze horeca betreden aan de hand van de opgestelde looproute, via de ingang bij het terras naast het binnenzwembad. Bij aankomst zijn wij verplicht een gezondheidscheck te doen. Hierbij worden een aantal vragen gesteld omtrent de gezondheid van u en uw gezelschap waarbij de nodige informatie nog eens wordt uitgelegd. Om de veiligheid van u en onze medewerkers te kunnen waarborgen, proberen wij zo veel mogelijk onnodig contact te vermijden, door middel van een gasten oproepsysteem, vanaf 1 juli. Kijk voor de actuele openingstijden op deze pagina.  
 

Zwembaden & Badhuis

Ons binnenzwembad is open! Voor toegang tot het binnenbad moet u wel even reserveren. Meer informatie over de maatregelen die wij treffen, vind u door te klikken op onderstaande button.

Protocol Binnenzwembad 

Ook ons buitenbad is geopend! Voor het buitenbad hoeft u niet te reserveren. Wel, dient iedereen hier de 1,5 meter afstand te behouden en is hier zelf verantwoordelijk voor. 

Om u zo veilig en verantwoord mogelijk te laten genieten van ons binnenbad, zijn onze wellness faciliteiten (het badhuis)  gesloten. De looproute van het binnenbad is door het wellnessgedeelte, waardoor u niet van het Badhuis gebruik kunt maken.


Sanitairgebouwen

Per 15 juni zijn onze sanitair gebouwen weer geopend met in achtneming van de 1,5 meter afstand. Daarnaast hebben wij extra hygiënemaatregelen getroffen om de veiligheid te waarborgen. Zowel bij de sanitair gebouwen als op verschillende locaties op het park, hangen dispensers met desinfect waar u gratis gebruik van kunt maken.


Receptie

De receptie en de winkel zijn gewoon geopend en onze collega’s staan u graag te woord op gepaste afstand. Om verspreiding van het virus te voorkomen, mogen er niet meer dan 2 personen in de receptie staan. De receptie is tot 28 juni geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur, hierna zal de receptie van 8.30 tot 20.00 uur (hoogseizoen) geopend zijn.Wijzigingen onder voorbehoud.
 

Bekijk hier de voorwaarden van de RECRON:

Voorwaarden Toeristische plaatsen
Voorwaarden Vakantieverblijven


Heeft u nog een vraag over specifieke maatregelen die wij treffen om u een onbezorgde vakantie te bezorgen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. 

Voor meer informatie over het coronavirus verwijzen wij u naar de website van het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus.

Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte