Geodoorn 2020

Ontdek het gezellige event voor het hele gezin nabij ons prachtige vakantiepark!

Ontdek Geodoorn 2020!

Geodoorn 2020 is een leuk en groots event voor het hele gezin wat plaatsvindt van 19 tot en met 21 juni 2020 in Avonturenpark Hellendoorn. Tijdens Geodoorn 2020 wordt geocachen gecombineerd met een lang weekend Avonturenpark Hellendoorn. Wissel geocachen af met workshops, het aanvullen van de geocachematerialen, bijpraten met nieuw gemaakte geocach vrienden en het maken van nieuwe vrienden. Natuurlijk kunt u deze periode ook eindeloos genieten in Avonturenpark Hellendoorn met meer dan 30 attracties en shows! Mis de unieke events 'Night of the stars' en 'De strijd om de geheime torens' zeker niet en geniet het hele weekend van alles wat het park u te bieden heeft. 

 
Blijf overnachten op Vakantiepark de Luttenberg

Op ongeveer 6 kilometer afstand van Geodoorn 2020 ligt 5-sterren Vakantiepark de Luttenberg. Hoe fijn is het als u na een vermoeiende dag geocachen heerlijk bij kunt komen op ons gemoedelijke en kleinschalige vakantiepark? Plons 's avonds nog even het overdekte zwembad in en wanneer het lekker weer is kunt u ook buiten in het zwembad vertoeven. Maar ook een dag of avond naar ons badhuis behoort tot de mogelijkheden! Verder kunt u genieten van onze gezellige brasserietennisbaan en gratis wifi.
 
Ontdek alle faciliteiten

Altijd een overnachting passende bij uw wensen! 

Of u nu alleen naar Geodoorn 2020 komt of met een groep er is altijd een verblijf passende bij uw wensen! Kom overnachten in een van onze gezellige accommodaties of kies voor een glamping Safaritent. Natuurlijk hebben wij ook prachtige kampeerplaatsen voor uw eigen kampeermiddel. Bekijk ons gehele park via de interactieve plattegrond. 

Interactieve plattegrond

 

Ontdek Vakantiepark de Luttenberg

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte