Gratis Wifi

Blijf in contact met vrienden en familie.

Coronavirus COVID-19

Op dit moment hebben wij in verband met het coronavirus enkele maatregelen getroffen en is onze horeca en sanitairgebouwen gesloten tot 20 mei 2020. Gelukkig is wel is de afstort van het chemisch toilet geopend en kunt u diverse horecamaaltijden afhalen. Ook is ons binnenzwembad onder beperkende omstandigheden, geopend per 20 mei 2020! De winkel heeft beperkte openingstijden en de receptie is telefonisch en per e-mail te bereiken zodat we de sociale contacten proberen te minimaliseren. Het is lastig om te voorspellen hoelang deze maatregelen nog zullen aanhouden en wat de gevolgen kunnen zijn voor uw vakantie (en de faciliteiten).

 

GRATIS WI-FI voor onze parkgasten

Ons hele park is voorzien van gratis wifi! U krijgt per plaats een inlogcode voor het het gratis internet en met deze code kunt u op meerdere apparaten tegelijk internetten. Houdt u er wel rekening mee dat het een WiFi netwerk blijft en het internetten niet zo is als bij u thuis of op het werk.

Naast het gratis internet op de camping hebben wij ook een goede mastdichtheid voor de mobiele telefoons, tabs en i-pads. U kunt uw vrienden en familie dus gezellig op de hoogte houden! 

DIGITALE TV

Ons park heeft alleen digitale tv zenders. Indien u nog over een oude tv beschikt, kunt u weinig tot geen zender ontvangen bij ons. Mocht u niet over een digitale tv beschikken dan kunt u ebij de receptie en kastje huren of kopen zodat u toch digitaal kunt kijken.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte