Gratis internet op camping

Op de Luttenberg heeft u gratis internet en digitale tv op de camping

Vindt u het prettig om gratis internet op camping te hebben? Ons hele park is voorzien van gratis wifi!. U krijgt per plaats 1 inlogcode voor het het gratis internet op camping. Hiermee kunt u dus niet met meerdere apparaten tegelijk internetten, maar u dient eerst de verbinding te verbreken zodat u met dezelfde code toegang heeft tot het andere apparaat. Kijk hier voor een heerlijke vakantie met gratis internet op camping de Luttenberg.

Gewoon je mail lezen met gratis internet op camping

Realiseert u zich hierbij wel dat het een WiFi netwerk blijft en het internetten niet zo is als bij u thuis of op het werk. Het beste kan u uw mail lezen door middel van Webmail. Hiervoor heeft u wel u inlogcode nodig, vergeet die niet mee te nemen! Naast het gratis internet op camping hebben wij ook een goede mastdichtheid voor de mobiele telefoons, tabs en i-pads. Wilt u tijdens de koffie even lekker gebruik maken van het gratis internet op camping? Dat kan bij ons!

Je vrienden op de hoogte houden van uw vakantie met gratis internet

U kunt uw vrienden en familie op de hoogte houden van uw geweldige vakantie! Vertel ze op Facebook en Twitter wat u van uw vakantie vindt! Gratis internet op camping is tegenwoordig niet meer weg te denken. Wij willen hierop inspelen, gratis internet op camping hoort er in deze tijd gewoon bij! Ook bij ons vakantiepark is er overal WIFI op de camping! Neem dus uw laptop, ipad , telefoons, tablets enzovoort mee en geniet van ons gratis internet!

Digitale televisie

Sinds vorig jaar ontvangt u de zenders digitaal op ons park. Heeft u nog geen digitale televisie? U kunt bij de buitendienst een kastje huren of kopen zodat u vaak toch digitaal kunt kijken. Informeer hier naar bij de receptie.

Reserveren? +31 (0)572 - 301405