Hemelvaart & Pinksteren

Kom extra voordelig overnachten met Hemelvaart!

Vier Hemelvaart én Pinksteren op Vakantiepark de Luttenberg! 

Op zoek naar een plek om tijdens deze extra vrije dagen met de hele familie te genieten? Dan is ons Vakantiepark gelegen in Overijssel, midden in het bruisende Salland precies wat u zoekt! Ons park ligt aan een bosrand, waar u heerlijk kunt wandelen en sporten. Vanaf ons park loopt u zo het bos in!
 

Wanneer is Hemelvaart en Pinksteren?

Heel Nederland viert op hetzelfde moment Hemelvaart en Pinksteren. Maak er een extra lang vakantieweekend van of nog langer. Alles is mogelijk. Het Hemelvaartweeknd 2020 begint bij ons op woensdag 20 mei. Pinksteren valt in 2020 in het weekend van 29 mei. 


Binnen-  en buitenfaciliteiten mét animatie

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren zijn al onze faciliteiten geopend! Trek heerlijke baantjes in het binnen- en buitenzwembad en speel samen met het animatieteam de allerleukste spelletjes. Lekker een potje voetballen op het sportveld of liever een toernooitje op de midgetgolf- of tennisbaan spelen? Het kan allemaal op Vakantiepark De Luttenberg. Wij bieden op een aantal dagen ook ponyrijden aan. Huur eens een skelter en verken het hele park! De meeste faciliteiten en activiteiten zijn daarnaast ook gratis! 

Klik op onderstaande link om al onze faciliteiten te bekijken. Bent u benieuwd waar alle faciliteiten zich bevinden? Klik dan op de interactieve plattegrond. 
⇒Bekijk hier alle faciliteiten
⇒Naar de interactieve plattegrond


Gezellige brasserie en snackcorner

In onze gezellige horeca met brasserie staan we ook weer voor u klaar. Bestel een lekker afhaalmenu in de snackcorner of een heerlijke pizza en maak de avond af met een heerlijk ijsje! Natuurlijk kunt u in onze gezellige brasserie ook heerlijk zitten en genieten van de lekkerste gerechten. Op ons overdekte terras komt u volledig tot rust en de kinderen vermaken zich ondertussen in het naastgelegen overdekte zwembad. Wij verwelkomen u graag!
 

Doen en beleven in de omgeving

Sinds vorig jaar is er aan de rand van het bos bij de Luttenberg een bewegingsroute gemaakt met nieuwe toestellen die, zeker met kinderen, het bezoeken waard zijn. Liever een bruisende omgeving? Ga dan naar de muziekfestival Dauwpop (5 km afstand) met Hemelvaart of Ribbs and Blues (8 km afstand) met Pinksteren! Of breng een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn (6 km afstand) waar familiepret gegarandeerd is.

Welke accommodatie is perfect voor u?

Op ons Vakantiepark hebben we verschillende accommodaties en altijd perfect passend bij uw wensen! Zo hebben wij accommodaties varierend van 4 tot en met 6 personen. Maar ook overnachten in een stoere Safaritent behoort tot de mogelijkheden! 
⇒ Bekijk accommodaties & Safaritenten


Midden in de prachtige natuur Kamperen

Toch liever Kamperen tijdens Hemelvaart en/of Pinksteren? Natuurlijk is dat mogelijk op onze camping! Op ons Vakantiepark hebben wij drie verschillende typen plaatsen verspreid over het gehele park. Kiest u voor de Comfortplaats, de Extra Comfortplaats of de Supercomfortplaats. Ontdek ze via onderstaande link.
⇒ Comfortplaats
⇒ Extra Comfortplaats
⇒ Supercomfortplaats

Bekijk alle kampeermogelijkheden


Bekijk onze plattegrond

Druk op onderstaande button en bekijk in één oogopslag waar al onze accommodaties en kampeervelden zich bevinden en boek direct! 
⇒ Naar de interactieve plattegrond

 

Zoek & boek


 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte