Hemelvaart & Pinksteren

Waterpret en animatie gegarandeerd op Vakantiepark de Luttenberg!

Vier Hemelvaart én Pinksteren op Vakantiepark de Luttenberg! 

Op zoek naar een plek om tijdens deze extra vrije dagen met de hele familie te genieten? Dan is ons Vakantiepark gelegen in Overijssel, midden in het bruisende Salland precies wat u zoekt! Ons park ligt aan een bosrand, waar u heerlijk kunt wandelen en sporten.
 

Data Hemelvaart en Pinksteren 2019

Hemelvaart 29 mei 2019 - 3 juni 2019
Pinksteren 7 juni 2019 - 11 juni 2019 
 

Onze faciliteiten

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren zijn al onze faciliteiten geopend! Trek heerlijke baantjes in het binnen- en buitenzwembad en speel samen met het animatieteam de allerleukste spelletjes. Lekker een potje voetballen op het sportveld of liever een toernooitje op de midgetgolfbaan, de tennisbaan of speel een spelletje jeu de boules. Ponyrijden kan op bepaalde dagen of huur een stoere skelter en met wie spring jij op de Airtrampoline? De meeste facilitieiten zijn gratis! 
 

Onze Horeca

In onze gezellige horeca met brasserie staan we ook weer voor u klaar. Bestel een lekker afhaalmenu in de snackcorner of een heerlijke pizza en maak de avond af met een heerlijk ijsje! Op ons overdekte terras komt u volledig tot rust.
 

Doen en beleven in de omgeving

Sinds vorig jaar is er aan de rand van het bos de Luttenberg een bewegingsroute gemaakt met nieuwe toestellen. Liever een bruisende omgeving? Ga dan naar de muziekfestivals Dauwpop (5 km afstand) met Hemelvaart of Ribbs and Blues (8 km afstand) met Pinksteren! Of breng een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn (6 km afstand) met de kinderen.

Diverse accommodaties

Op ons Vakantiepark hebben we verschillende accommodaties en altijd perfect passend bij uw wensen! Zo hebben wij accommodaties varierend van 4 tot en met 6 personen. Maar ook overnachten in een stoere Safaritent behoort tot de mogelijkheden! 

Bekijk accommodaties & Safaritenten
 

Kamperen

Toch liever Kamperen tijdens Hemelvaart en/of Pinksteren? Natuurlijk is dat mogelijk op onze Camping! Op onze Camping hebben wij drie verschillende type plaatsen verspreid over het gehele park. 

Bekijk kampeermogelijkheden  Kampeerarrangementen


Bekijk onze plattegrond

Druk op onderstaande button en bekijk in één oogopslag waar al onze accommodaties en kampeervelden zich bevinden en boek direct! 

Plattegrond
 
 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte