Geniet van een extra mini-vakantie tijdens Hemelvaart & Pinksteren

Kom extra voordelig overnachten tijdens de feestdagen!

Coronavirus COVID-19

Op dit moment hebben wij in verband met het coronavirus enkele maatregelen getroffen en is onze horeca en sanitairgebouwen gesloten tot 20 mei 2020. Gelukkig is wel is de afstort van het chemisch toilet geopend en kunt u diverse horecamaaltijden afhalen. Ook is ons binnenzwembad onder beperkende omstandigheden, geopend per 20 mei 2020! De winkel heeft beperkte openingstijden en de receptie is telefonisch en per e-mail te bereiken zodat we de sociale contacten proberen te minimaliseren. Het is lastig om te voorspellen hoelang deze maatregelen nog zullen aanhouden en wat de gevolgen kunnen zijn voor uw vakantie (en de faciliteiten).

 

Vier Hemelvaart én Pinksteren op Vakantiepark de Luttenberg! 

Op zoek naar een plek om tijdens deze extra vrije dagen met de hele familie te genieten? Dan is ons 5-sterren Vakantiepark gelegen in Overijssel, midden in het bruisende Salland precies wat u zoekt! Ons park ligt aan een bosrand, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Vanaf ons park loopt u zo het bos in! Heel Nederland viert op hetzelfde moment Hemelvaart en Pinksteren. Maak er een extra lang vakantieweekend van of nog langer. Alles is mogelijk. Het Hemelvaartweekend 2020 begint bij ons op woensdag 20 mei. Pinksteren valt in 2020 in het weekend van 29 mei. 
 

Veel binnen én buitenfaciliteiten

Binnen en buiten is er genoeg te beleven! Zo kun je heerlijk binnen- en buitenzwemmen in onze twee zwembaden.  Ieder dag haalt u heerlijke verse broodjes in het winkeltje halen en de eieren verstopt u natuurlijk in het naastgelegen bos tijdens een wandeling! De kinderen kunnen ook helemaal hun hart ophalen in een van onze (buiten)speeltuinen, de midgetgolf en speel een heerlijk potje tennis op de tennisbaan. Natuurlijk kunt u na een bomvolle dag terecht in onze gezellige Brasserie. En samen met het allerleukste animatieteam van Nederland komen jullie de dagen wel door!
 

Héérlijk Kamperen midden in de natuur!

Met 3 verschillende kampeervelden is er altijd een veld passende bij uw wensen! Zo hebben wij onze Comfortplaats (ong. 100m2), Extra Comfortplaats (ong. 140m2) en een Supercomfortplaats (ong. 175m2). Natuurlijk zijn faciliteiten zoals water, douchen, 10 ampere stroom, (camping) Wifi, toegang binnen- en buitenzwembad én parkeren voor één auto inclusief! We hebben diverse mooie kampeerarrangementen samengesteld. 

  • Hemelvaart (woensdag 20 mei, uitcheck zondag 24 mei) boekt u al vanaf € 175,- o.b.v. 4 personen. 
  • Pinksteren (vrijdag 29 mei, uitcheck maandag 1 juni) boekt u al vanaf € 145,- o.b.v 4 personen. 
  • Hemelvaart én pinksteren (woensdag 20 mei, uitcheck maandag 1 juni) boekt u al vanaf € 309,- o.b.v. 4 personen)

Naar alle kampeervelden

Welke accommodatie kiest u? 

Op ons Vakantiepark hebben we verschillende accommodaties en altijd perfect passend bij uw wensen! Zo hebben wij accommodaties variërend van 4 tot en met 6 personen. Maar ook overnachten in een stoere Safaritent behoort tot de mogelijkheden! Bekijk in de tabel hieronder uw favoriete en natuurlijk scherp geprijsde accommodatie.

Accommodatie:Aantal slaapkamers
Safaritent (5 pers.) 2
Bergalow 2 (5 pers.)2
Bergalow 2 (4 volw. + 1 baby)2
Bergalow 2 de luxe (5 pers.)2
Bergalow 3 (6 pers.)3
Bergalow de luxe nummer 42 (5 pers.)2
Bergalow de luxe nummer 51 (5 pers.)2

 
Ontdek de accommodaties 
 

 
Zoek & boek
 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte