Hemelvaart & Pinksteren 2019

Vier Hemelvaart en Pinksteren op Vakantiepark de Luttenberg! 

Op zoek naar een plek om tijdens deze extra vrije dagen met de hele familie te genieten? Dan is ons Vakantiepark midden in het bruisende Salland precies wat u zoekt! Ons park ligt aan een bosrand, waar u heerlijk kunt wandelen en sporten.
 

Wanneer is Hemelvaart en Pinksteren?

Heel Nederland viert op hetzelfde moment Hemelvaart en Pinksteren. Maak er een extra lang vakantieweekend van of nog langer. Alles is mogelijk. 
 

Faciliteiten tijdens Hemelvaart en Pinsteren

Tijden Hemlevaart en Pinksteren zijn al onze faciliteiten geopend! Trek heerlijke baantjes in het binnen- en buitenzwembad en speel samen met het animatieteam de allerleukste spelletjes.  

Lekker een potje voetballen op het sportveld of liever een toernooitje op de midgetgolfbaan, de tennisbaan of speel een spelletje jeu de boules. Ponyrijden kan op bepaalde dagen of huur een stoere skelter en met wie spring jij op de Airtrampoline? De meeste facilitieiten zijn gratis! 
 

Horeca

In onze horeca staan we ook weer voor u klaar. Bestel een lekker afhaalmenu in de snackcorner of een heerlijke pizza en maak de avond af met een heerlijk ijsje! Maak de vakantie compleet met een gezellige avond op het overdekte terras in de brasserie met uitzicht op de dierenweide.
 

Doen en beleven in de omgeving

Sinds vorig jaar is er aan de rand van het bos de Luttenberg een bewegingsroute gemaakt met nieuwe toestellen. Liever een bruisende omgeving? Ga dan naar de muziekfestivals Dauwpop (5km afstand) met Hemelvaart of Ribbs and Blues (8km afstand) met Pinksteren! Of breng een bezoek aan avonturenpark Hellendoorn (6km afstand) met de kinderen.

Welke accommodatie past perfect bij u?

Op ons Vakantiepark hebben we verschillende accommodaties en altijd perfect passend bij uw wensen. In onderstaande tabel kunt u onze accommodaties in één overzicht bekijken. Welke accommodatie is uw favoriet? Klik op de link om de speciale arrangementsprijzen te bekijken.

 
AccommodatieAantal slaapkamers
Bergalow 2 (5 pers)2
Bergalow 2 (4 volw + 1 baby)2
Bergalow 2 de luxe (5 pers)2
Bergalow de luxe 42 en 51 (5 pers)2
Bergalow 3 (6 pers)3
Safaritent (5 pers)2


Prijzen-, zet- en drukfouten zijn altijd onder voorbehoud. 
Wij hanteren all- in tarieven voor onze accommodaties. Daarnaast zijn de genoemde prijzen inclusief (camping) wifi, parkeren voor 1 auto en toegang tot het zwembad. Exclusief toeristenbelasting.

Kamperen

Toch liever Kamperen tijdens Hemelvaart en/of Pinksteren? Natuurlijk is dat mogelijk op onze Camping! Op onze Camping hebben wij drie verschillende type plaatsen. Zo hebben wij Comfortplaatsen, Extra comfortplaatsen en Supercomfortplaatsen. Wat uw wensen ook zijn, er is altijd een kampeerplek passend bij uw wensen! 

Wij bieden ook dit seizoen weer leuke arrangementen aan. Bekijk alle kampeerarrangementen via de volgende link.

kampeerarrangementen


Bekijk onze plattegrond

Druk op onderstaande button en bekijk in één oogopslag waar al onze accommodaties en kampeervelden zich bevinden! 

Plattegrond
 
 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte