Meivakantie 2019

Héérlijk die fantastische Meivakantie! 

Zin om alvast een voorproefje te nemen van de zomervakantie en al in de Meivakantie op vakantie te komen? Wij zullen ervoor zorgen dat uw vakantie ook écht als een vakantie aan zal voelen! Kom lekker kamperen, verblijf in een accommodatie of kom de Meivakantie met de hele familie vieren! 
 

Wanneer is de Meivakantie? 

Veel basisscholen hebben op onderstaande data ook nog week extra ervoor of erna Meivakantie. In week 18 heeft in ieder geval heel Nederland Meivakantie. 
 
Noord Nederland27 april 2019 - 5 mei 2019Week 18
Midden Nederland27 april 2019 - 5 mei 2019Week 18
Zuid Nederland27 april 2019 - 5 mei 2019Week 18


 
Faciliteiten in de Meivakantie

In de Meivakantie zijn al onze faciliteiten geopend! Trek heerlijke baantjes in het binnen en buitenzwembad en speel samen met het animatieteam de allerleukste spelletjes. Benieuwd naar het animatieprogramma? Zodra het animatieprogramma bekend is, zullen wij deze hier op deze pagina plaatsen. 

Verder is onze snackcorner geopend en kun je terecht op de midgetgolfbaan, de tennisbaan of speel een spelletje jeu de boules. Ponyrijden kan op bepaalde dagen of huur een stoere skelter en met wie spring jij op de Airtrampoline?

 

Horeca

In onze horeca staan we ook weer voor u klaar. Bestel een lekker afhaalmenu in de snackcorner of een heerlijke pizza en maak de avond af met een heerlijk ijsje! Maak de vakantie compleet met een gezellige avond op het overdekte terras in de brasserie met uitzicht op de dierenweide.
 

Doen en beleven in de omgeving

Ook in Salland kunt u in het voorjaar culinair genieten van het Sallandse witte goud! Inmiddels zijn de asperges bij een groter publiek bekend en worden er diverse evenementen rondom de asperges georganiseerd. Kijk voor mooie fietstochten en aspergetelers of proefevenementen op deze site van Salland Natuurlijk Gastvrij.

Welke accommodatie past perfect bij u?

Op ons Vakantiepark hebben we verschillende accommodaties passend bij uw wensen.In onderstaande tabel staan onze accommodaties in één overzicht voor de periode van 26 april - 4 mei, met de all in tarieven (exclusief toeristenbelasting a € 0,85 p.p.p.n). Welke accommodatie is bij u favoriet?

 
Accommodatie        
Bergalow 2 (5 pers)€ 511,50 all in.
Bergalow 2 (4 volw + 1 baby)€ 511,50 all in.
Bergalow 2 de luxe (5 pers)€ 553,50 all in.
Bergalow de luxe 41 en 52 (5 pers)€ 570,50 all in.
Bergalow 3 (6 pers)€ 604,- all in.
Safaritent (5 pers)€ 400,50 all in.

Prijzen-, zet- en drukfouten zijn altijd onder voorbehoud. 
Wij hanteren all- in tarieven voor onze accommodaties (behalve toeristenbelasting € 0,85 p.p.p.n)  Daarnaast zijn de genoemde prijzen inclusief (camping) wifi, parkeren voor 1 auto en toegang tot het zwembad. 
Exclusief toeristenbelasting.

 

Kamperen

Toch liever Kamperen tijdens de meivakantie? Natuurlijk is dat mogelijk op onze Camping! Op onze Camping hebben wij drie types accomodaties. Zo hebben wij Comfortplaatsen, Extracomfortplaatsen en Supercomfortplaatsen. Wat uw wensen ook zijn, er is altijd een kampeerplek passend bij uw wensen! 

Wij bieden ook dit seizoen weer leuke arrangementen aan. Bekijk alle kampeerarrangementen via de volgende link.

kampeerarrangementen


Bekijk onze plattegrond

Druk op onderstaande button en bekijk in één oogopslag waar al onze accommodaties en kampeervelden zich bevinden! 

 

plattegrond
 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte