5 sterren camping op de Sallandse Heuvelrug

Het complete vakantieparadijs de Luttenberg is een heerlijk, landelijk gelegen, 5 sterren camping op de grens van Salland en Twente.

KAMPEREN OP DE SALLANDSE HEUVELRUG

'Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug is één van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Nederland. Het hele jaar door kunt u vanaf de heuvels genieten van prachtige uitzichten. Vanaf onze camping bij de Sallandse Heuvelrug bent u met de auto in tien minuten bij het park. Ook met de fiets is de Sallandse Heuvelrug zeer goed bereikbaar.'


Bent u op zoek naar een luxe 5 sterren camping in Nederland waar service en persoonlijke aandacht voorop staan? Dan bent u bij Vakantiepark de Luttenberg aan het juiste adres! Het complete vakantieparadijs de Luttenberg is een heerlijk, landelijk gelegen, 5 sterren camping op de grens van Salland en Twente.
Onze camping op de Sallandse Heuvelrug is perfect voor een bezoek aan het nationale park. Maar dat is niet alles! Als u een dagje op de camping verblijft, dan is er ook zeer veel te doen. De ruime keuze bestaat onder andere uit overdekt zwembad en buitenzwembad, een professioneel animatieteam, speeltoestellen en sportveldjes. Voor iedereen is er iets te doen, niemand hoeft zich te vervelen!


Ontdek hier alle activiteiten


KAMPEERPLAATSEN OP ONZE CAMPING BIJ RAALTE

'Op nog geen 10 minuten rijden van Vakantiepark de Luttenberg vindt u het gezellige plaatsje Raalte. Als hoofdstad van de gelijknamige gemeente ligt Raalte in het Overijsselse Salland. Het Salland is een landstreek in het westen van Overijssel die voornamelijk bestaat uit landbouw en veeteelt.'

Bij onze camping bij Raalte heeft u als kampeerliefhebber de keuze uit twee type kampeerplaatsen, namelijk de Comfortplaats en de Supercomfortplaats. Zowel voor de Comfortplaatsen als voor de Supercomfortplaatsen gelden regelmatig scherpe arrangementen. Zo kunt u zelfs tijdens feestdagen en vakantieperioden op kampeervakantie tegen een aantrekkelijke prijs!

Bekijk hier de kampeerplaatsen


LUXE BERGALOWS OP ONS VAKANTIEPARK BIJ BEERZE

'Het gemoedelijke Beerze ligt ongeveer 20 kilometer ten noorden van Almelo. De Overijsselse plaats is gelegen in de gemeente Ommen. Het dorp is herkenbaar door de karakteristieke hallenhuisboerderijen. Dit boerderijtype komt voor in Midden- en Oost-Nederland. Vanaf onze camping bij Beerze kunt u deze karakteristieke boerderijen op uw gemak bezichtigen.'

De Bergalows zijn luxe bungalows die geschikt zijn voor gezinnen. De Bergalows variëren van samenstelling en u kunt er met 2 tot 6 personen in verblijven. De bungalows beschikken over een ruim terras om op uw gemak te kunnen genieten. Afhankelijk van het type Bergalow is er ook een loungeset aanwezig. Kortom, voor een ontspannen vakantie moet u bij onze camping bij Beerze zijn!

Bekijk hier onze bergalows


GLAMPING VLAK BIJ DEVENTER

'Deventer is een oude, gastvrije Hanzestad in het oosten van Nederland en en in het zuidwesten van de provincie Overijssel. De hoofstad van de provincie is gelegen aan de IJssel.'

Voor wie van kamperen houdt, maar toch ook van luxe wilt genieten is Glamping de ideale oplossing! Onze stoere, luxe Safaritenten zijn voorzien van alle comfort en extra's, maar hebben wel het onbezorgde gevoel van een kampeervakantie behouden. Nieuw bij onze camping bij Deventer is de Avonturenhut. De Avonturenhutten staan naast de Safaritenten en zijn speciaal voor kinderen. Zo hebben ook zij hun eigen kampeerbungalow.

Bekijk hier onze safaritenten


VOLOP VAKANTIEPLEZIER OP ONZE CAMPING BIJ DALFSEN

'Dalfsen is een dorp in het Vechtdal en is gelegen aan de Overijsselse Vecht. De rivier loopt voor het grootste gedeelte door Duitsland, maar loopt toch nog 60 kilometer door Nederland. Via Hardenberg en Dalfsen mondt de rivier uiteindelijk bij Zwolle uit in het Zwarte Water. Vanaf onze camping bij Dalfsen kunt u genieten op en rondom de Overijsselse Vecht.'

Verdeeld over onze camping bij Dalfsen zijn speeltuintjes waar zowel kleine als grote kinderen zich kunnen uitleven. Daarnaast zijn ook ons sportveld en het binnen- en buitenzwembad echte trekpleisters voor kinderen. Urenlang vermaken ze zichzelf, waardoor u ondertussen volop kunt ontspannen en er vrijwel geen toezicht nodig is. Op onze kindvriendelijke camping bij Dalfsen staat elke vakantiedag in het teken van plezier!

Vakantiepark de Luttenberg biedt safaritenten, luxe chalets en trendy slaapketens, maar natuurlijk kunt u er ook met eigen tent of caravan kamperen. Tijdens uw verblijf wordt er overal aan gedacht. In het prachtige kindersanitair-gebouw ‘De Molshoop’ is het douchen voor kinderen een grootse belevenis. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een eigen luxe privébadkamer te huren. Het vakantiepark beschikt ook over Wi-Fi waar u gratis gebruik van kunt maken! Kenmerken van een echte 5 sterren camping dus! Voor de kinderen worden en vele activiteiten georganiseerd door het professionele animatieteam. Denk hierbij aan verschillende sport- en spelactiviteiten, ponyrijden, knutselmiddagen en waterspelen.

Bekijk hier alle faciliteiten


EEN CAMPING IN DE PRACHTIGE NATUUR BIJ OMMEN

'Ommen is een gemoedelijk, historisch stadje en heeft sinds 1248 stadsrechten. Ommen wordt door de Vecht verbonden met de buurgemeenten Dalfsen en Hardenberg. Het gezellige winkelstadje aan de Vecht zit vol levendigheid. De gezellige terrassen en het gastvrije karakter nodigen uit om een bezoek aan te brengen. Maar ook het gevarieerde landschap en de bosrijke natuur in de gemeente verrast elke toerist. Daarnaast hebben de buurtschappen en woonkernen in de omgeving van onze camping bij Ommen ook allemaal hun eigen charme.'

Bossen, heide, zandverstuivingen en de rivieren de Vecht en de Regge brengen mensen die van rust en natuur houden naar Ommen. Maar ook cultuur als landgoederen en historische molens zijn toeristische trekpleisters. Gelegen in het hart van het Vechtdal is deze Vechtdalstad het startpunt van elk uitstapje. Kortom, bent u op zoek naar een vakantie vol natuur en gezelligheid, dan is onze camping bij Ommen een aanrader!

Lees hier meer over de omgeving


UW VAKANTIE IN OVERIJSSEL OP ONZE ANWB TOP CAMPING

Van 2013 tot 2016 heeft Vakantiepark de Luttenberg van de ANWB en de ADAC, samen met nog 39 andere Nederlandse campings de titel ‘Best camping’ mogen ontvangen met een maximale 5 sterren score. Ook in 2017 hoort Vakantiepark de Luttenberg weer bij de top. Geweldig toch? Ook in 2018 werken wij er weer met de volle 100% aan om voor iedere gast een zo goed mogelijk verblijf te kunnen garanderen, zodat wij ook in 2018 weer één van de besten mogen zijn en ons weer 5 sterren camping te mogen noemen. Immers is ons motto: elke dag een vakantiedag!

Uw vakantie in Overijssel begint bij Vakantiepark De Luttenberg! Leuke dagjes uit als een bezoek aan een dierentuin of een pretpark, wandel- of fietstochten door de mooie natuur of een stad of dorp bezichtigen zijn maar een paar voorbeelden uit het rijke aanbod. Ons vakantiepark in Overijssel is de ideale uitvalsbasis. En mocht u geïnteresseerd zijn om vaker een vakantie in Overijssel door te brengen, dan is een eigen vakantiehuis misschien iets voor u. Op ons vakantiepark worden meerdere vakantiehuizen te koop aangeboden.

Bekijk hier ons volledige aanbod

Luchtfoto camping De Luttenberg

Comfort kampeerplaatsen op camping De Luttenberg

Bergalow op vakantiepark De Luttenberg

Glamping in een safaritent op camping De Luttenberg

Speeltuin en kampeerveld op vakantiepark De Luttenberg

Heideveld op Nationaal Park Sallandse Heuvelrug

Luttenberg is in 2018 opnieuw ANWB topcamping! 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte