faciliteiten-sanitair

Sanitairgebouw

Modern en van alle gemakken voorzien.

Sanitairgebouw

Eerste klas sanitair

De sanitairgebouwen van Vakantiepark De Luttenberg zijn modern en van alle gemakken voorzien. Ons camping sanitair is brandschoon en van perfecte kwaliteit. De douches zijn ruim en voorzien van een eigen wastafel. Douchen en warmwatergebruik is in beide sanitairgebouwen gratis!

Sanitairgebouw De Molshoop beschikt over eerste klas toiletten, was- en doucheruimtes, familiedouches en speciaal kindersanitair. Door de automatische schuifdeuren is de Molshoop ook goed toegankelijk met de kinderwagen, rollator of rolstoel. Daarnaast krijgt u geen koude voeten dankzij de vloerverwarming.


Privé Sanitair

In de Molshoop kunt u ook privé sanitair huren met een toilet, douche en een aparte wastafel met spiegel. Gemakkelijk en alleen voor uw eigen gezin. Wij maken uw privé-sanitair dagelijks schoon en u kunt uw toiletspullen gewoon laten staan. Dit is te reserveren via de receptie, telefonisch of per e-mail. De tarieven vind u onder kampeertarieven


Gaaf kindersanitair! 

Voor kinderen is het al helemaal een feestje om onder de douche te staan of om naar de wc te gaan. Alleen bij Vakantiepark de Luttenberg vindt u dit unieke kindersanitair. Het kindersanitair is namelijk helemaal in stijl van 'de Molshoop', waardoor zelfs tandenpoetsen een feestje wordt! 


Aanwezig in onze sanitairgebouwen:

  • Afwas- en groentewasplaats
  • Privé Sanitair
  • Chemisch toilet
  • Wasserette 
  • Magnetron 
  • Strijkplank 
Ook hebben wij speciaal sanitair voor mindervaliden. Dit bevindt zich in ons tweede saniairgebouw. Deze ruimte is o.a. toegankelijk voor een rolstoel en beschikt over een klapstoel in de douche en een aankleed/wasbed! Benieuwd naar de locatie? 

Bekijk de plattegrond