Gratis Wifi

Blijf in contact met vrienden en familie.

Coronavirus COVID-19

Vakantiepark de Luttenberg houdt de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en we doen ons uiterste best om u een veilige en onbezorgde vakantie te bezorgen. Dit heeft gevolgen voor o.a. onze faciliteiten. Meer informatie over de maatregelen kunt u op deze pagina vinden:

informatie coronavirus
 

GRATIS WI-FI voor onze parkgasten

Ons hele park is voorzien van gratis wifi! U krijgt per plaats een inlogcode voor het het gratis internet en met deze code kunt u op meerdere apparaten tegelijk internetten. Houdt u er wel rekening mee dat het een WiFi netwerk blijft en het internetten niet zo is als bij u thuis of op het werk.

Naast het gratis internet op de camping hebben wij ook een goede mastdichtheid voor de mobiele telefoons, tabs en i-pads. U kunt uw vrienden en familie dus gezellig op de hoogte houden! 

DIGITALE TV

Ons park heeft alleen digitale tv zenders. Indien u nog over een oude tv beschikt, kunt u weinig tot geen zender ontvangen bij ons. Mocht u niet over een digitale tv beschikken dan kunt u ebij de receptie en kastje huren of kopen zodat u toch digitaal kunt kijken.