Gratis Wifi

Blijf in contact met vrienden en familie.

Coronavirus Covid-19

Vakantiepark de Luttenberg houdt de situatie omtrent het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Lees op onze speciale Coronapagina welke maatregelen wij hebben getroffen, wat dit voor u betekent en hoe we er samen alsnog een fijne vakantie van kunnen maken. Ook is het lastig in te schatten wat de gevolgen voor je vakantie (en de faciliteiten) zijn na de huidige deadline van het maatregelenpakket op 28 april 2020.‚Äč

Naar coronapagina
 

GRATIS WI-FI voor onze parkgasten

Ons hele park is voorzien van gratis wifi! U krijgt per plaats een inlogcode voor het het gratis internet en met deze code kunt u op meerdere apparaten tegelijk internetten. Houdt u er wel rekening mee dat het een WiFi netwerk blijft en het internetten niet zo is als bij u thuis of op het werk.

Naast het gratis internet op de camping hebben wij ook een goede mastdichtheid voor de mobiele telefoons, tabs en i-pads. U kunt uw vrienden en familie dus gezellig op de hoogte houden! 

DIGITALE TV

Ons park heeft alleen digitale tv zenders. Indien u nog over een oude tv beschikt, kunt u weinig tot geen zender ontvangen bij ons. Mocht u niet over een digitale tv beschikken dan kunt u ebij de receptie en kastje huren of kopen zodat u toch digitaal kunt kijken.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte