Herfstvakantie 2018

Geniet van een heerlijke herfstvakantie in pure rust op Vakantiepark De Luttenberg.

Heerlijk ontspannen

Bent u op zoek naar een heerlijke rustige vakantie? Boek dan uw verblijf op Vakantiepark De Luttenberg in Overijssel. Geniet van de herfst op de Sallandse Heuvelrug en kom tot rust in een accommodatie op ons park.


Omgeving

De omgeving kenmerkt zich door natuur, musea en historie. Maak bijvoorbeeld een mooie fietstocht over de Sallandse Heuvelrug of wandel langs oude boerderijen. Bezoek een van de oude ambachten musea en kom heerlijk tot rust tussen de vallende bladeren, kastanjes en dennenappels. Bezoek een van de gezellige dorpjes en steden zoals Luttenberg, Raalte of Deventer. Ook zijn er diverse streekproducten te koop in deze plaatsen. 


Faciliteiten

Let op!
In de herfstvakantie is het heerlijk rustig op ons park, zodat u in alle rust kunt ontspannen en genieten van de herfst. Onze faciliteiten zullen deze periode dan ook beperkt geopend zijn. 

Wel kunt u gebruik maken van ons zwembad om even te ontspannen. Het zwembad is in deze periode dagelijks van 9:00 tot 17:00 uur geopend.
De snackbar is in deze periode op maandag en vrijdag geopend van 17:00 tot 20:00 uur. Verder kunt u in de omgeving uitstekend eten bij gezellige en knusse horecagelegenheden. De receptie adviseert u hier graag over.Last- minute actie accommodaties

Kom zelf ontdekken wat de herfst allemaal te bieden heeft in Nederland. Wij geven maar liefst 20% voordeel op onze accommodaties in beide herfstvakantieweken, zodat zowel regio noord, midden als zuid van dit aanbod kan profiteren! Dat is toch geweldig!? Boek daarom snel uw verblijf met 20% voordeel! 

Bekijk hieronder in de tabel de vanafprijzen met 20% voordeel.
Accommodatie 
Bergalow 2€ 196,40
Bergalow 2 de luxe€ 208,40
Bergalow de luxe€ 220,40
Bergalow 3€ 238,40

Prijzen-, zet- en drukfouten zijn altijd onder voorbehoud. 
Wij hanteren all- in tarieven voor onze accommodaties. Daarnaast zijn de genoemde prijzen inclusief (camping) wifi en toegang tot het zwembad. 

Wilt u een accommodatie met voorkeur boeken of wilt u de ligging bekijken? Klik dan hier om de plattegrond van het park te bekijken. 
 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte