Kampeertarieven

Kamperen met extra voordeel? Bekijk hier de tarieven voor 2018

Tarieven 2018 

Kamperen kan bij ons van 30 maart t/m 30 september 2018. Er is een dagelijkse aankomst vanaf 14:00 uur en een uiterlijk vertrek tot 12:00 uur. Voor de actuele openingstijden kunt u terecht bij onze receptie.

BEKIJK HIER DE TARIEVEN


KAMPEERARRANGEMENTEN

Kamperen met extra voordeel! We hebben weer diverse leuke arrangementen voor u samengesteld met extra voordelige tarieven. 


RESERVEREN

Helaas is het nog niet mogelijk om voor 2018 online te reserveren. U kunt reserveren per mail: receptie@luttenberg.nl of telefonisch 0572-301405. Er wordt gewerkt aan een nieuw reserveringssysteem, binnenkort zal het online reserveren weer mogelijk zijn.


Aankomen en vertrekken wanneer u wilt

U kunt op ons vakantiepark helemaal zelf kiezen op welke dag u het liefste wilt aankomen en vertrekken! Lekker handig, zo bent u helemaal vrij om uw vakantie te plannen zoals het u het beste uitkomt! Al onze kampeertarieven zijn inclusief kampeermiddel, 2 personen, 1 auto, 1 bijzettentje, elektra 10 ampère, gratis Wi-Fi, CAI aansluiting, gratis douchen, warm water, watertappunt en vuilafvoer. Daarnaast kunt u onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten en is er in de reguliere schoolvakanties  een recreatieteam aanwezig. In de herfstvakantie is er een beperkt aanbod van activiteiten. Kinderen t/m 1 jaar zijn gratis

P.S. Wist u dat u gratis gebruik kunt maken van de tennis- en midgetgolfbaan?

ANNULERING

We raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten. We hanteren bij annulering de Recron voorwaarden.
Alle prijzen zijn in euro's. Prijswijzigingen en kennelijke fouten voorbehouden.


RECRON VOORWAARDEN

Wij hanteren de Recron voorwaarden. Deze voorwaarden kunt u hieronder downloaden.

Voorwaarden annuleringsverzekering
Voorwaarden toeristische plaatsen
Voorwaarden seizoenplaatsen 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.