Comfortplaats

Heerlijk rustig gelegen
Voor een heerlijke vakantie in Overijssel nodigen we u graag uit om te kamperen op onze comfort kampeerplaatsen. U heeft direct het juiste kampeergevoel te pakken op de rustig gelegen kampeerplaatsen midden in de bosrijke omgeving. Vanaf het park loopt u direct het bos in. De comfort kampeerplaatsen zijn daarnaast zelfs 90-100 m2 groot! Wij hebben zelfs een autovrij kampeerveld om optimaal te genieten van alle rust. 

Sanitaire voorzieningen op loopafstand!
Alle plaatsen hebben een mooie grasmat, fraaie beplanting en begroeiing. De 2 sanitairgebouwen liggen centraal op de camping en zijn voor iedereen op loopafstand. Bekijk ons Hoofdsanitairgebouw.

Kamperen kan bij ons van 27 maart tot 28 september 2020. U kunt vanaf 14:00 uur inchecken en op de dag van vertrek tot uiterlijk 12:00 uur uitchecken. Voor de actuele openingstijden kunt u terecht bij onze receptie.

Openingstijden
Kijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park. Vanaf 1 oktober tot 27 maart 2020 zijn onze faciliteiten beperk geopend en is ons park echt gericht op rust. Dit betekent dat onze zwembaden, badhuis, winkel en horeca niet geopend zijn. Wel is onze receptie geopend. Het buitenzwembad is vanaf 1 september gesloten.


Hemelvaartarrangement 2020
In deze periode hebben wij een verplicht Hemelvaartarrangement, welke extra voordelig is geprijsd. Klik in de prijskalender op 'woensdag 20 mei' en klik dan het arrangement aan. 

Kortingskaart
Bent u van plan om te boeken met een kortingskaart? Kies dan eerst uw verblijfsperiode en vervolgens kunt u de kortingskaart aanvinken. U kunt ons ook telefonisch of per mail benaderen om de boeking samen in orde te maken. Onze receptie staat u graag te woord en maakt uw boeking graag in orde.  

Bekijk de plattegrond

Samenvatting

  • Afmeting: ongeveer 100 m²
  • Eigen waterkraan en een afvoer voor het water
  • Gratis (camping) WiFi
  • Gratis douchen
  • Gratis midgetgolf
  • Gratis tennissen
  • Op de plattegrond: 134 t/m 328
  • Kabelaansluiting voor tv
  • Stroom (10 ampere)
  • Toegang tot zwembaden

Dit zeggen onze gasten

Check beschikbaarheid & prijzen

Extra informatie

Boven getoonde prijzen inclusief: een kampeerplek voor twee personen, toeristenbelasting voor twee personen, reserveringskosten, milieuheffing, douchen, elektra (10 ampère), parkeerplaats voor één auto & (camping) wifi. 
Extra persoon: €4,- p.n. exclusief toeristenbelasting
Goed om te weten: Katten zijn niet toegestaan, op al de boekingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing en de getoonde foto's kunnen afwijken van uw daadwerkelijke kampeerplaats. Het is niet toegestaan om een elektrische auto op te laden bij uw kampeerplaats.
 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte