Sauna & Wellness

Vakantie is ontspannen.
Het is volop genieten met o.a. een Finse sauna, infrarode sauna en de stoomcabine, voetbad en de relaxruimte!
Uiteraard kunt u tijdens het saunabezoek ook van het zwembad gebruik maken. De sauna’s dient u wel vooraf bij de receptie te bespreken en te betalen. Hier ontvangt u dan een leuk wellness pakketje en de sleutel van de wellness ruimte. Zeker in het voor– en naseizoen, als het wat kouder wordt, is het heerlijk relaxen. Er staan ligstoelen bij de openhaard en er zijn er ook koffie en thee faciliteiten aanwezig. In onze wellness is badkleding niet verplicht, maar u dient wel badkleding te dragen in het zwembadgedeelte. 
In onze compacte sauna en wellness is het goed vertoeven na een drukke campingdag. Voor het afkoelen is er onder andere een stortdouche aanwezig en er hangen instructies in welke volgorde u de sauna’s kunt gebruiken. De aanwezige zandlopers geven aan wanneer uw maximum tijd bereikt is.

EXCLUSIEVE WELLNESSARRANGEMENTEN!

Genieten van speciale behandelingen en exclusieve arrangementen voor u zelf of voor een special gezelschap? Ook dat kan. Kijkt u op deze website onder 'Badhuis Luttenberg' en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die we u bieden, waaronder:
  • Verjaardagsarrangementen
  • Bad- & bedarrangementen
  • Massages & gezichtsbehandelingen
  • Vriendinnen- en vrijgezellenarrangementen
Naar badhuis Luttenberg
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte