Verhuurtarieven

Bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte voor kortere of langere tijd vanaf het najaar? In verband met een verhuizing of verbouwing is een tijdelijk onderkomen op ons park een ideale uitkomst.

VERHUURTARIEVEN 2018

De tarieven voor 2018 zijn bekend! Helaas is het nog niet mogelijk deze online te reserveren.
Wel kunt u al telefonisch (telnr. 0572-301405) of per mail (receptie@luttenberg.nl) een offerte voor 2018 opvragen of een reservering plaatsen.

Zodra het mogelijk is kunt u als volgt het snelst uw tarief berekenen:
Voor het huren van één van onze accommodaties: een Bergalow 2, 3 of de luxe, een Trekkerskeetje of Safaritent, kunt u direct uw prijs berekenen door via onze Zoek & Boek pagina uw gewenste datum & periode te selecteren. 
Bij alle reserveringen, wijzigingen en annuleringen hanteren wij de Recronvoorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden bij vakantieverblijven.

P.S. Wist u dat u gratis gebruik kunt maken van de tennis- en midgetgolfbaan?
 

Zoek en boek

Uw exacte prijs berekent u als volgt:
  • Ga naar 'Zoek & Boek',
  • Selecteer uw aankomstdatum en het aantal nachten dat u wilt blijven.
  • Uw prijs wordt automatisch berekend. 
  • U ziet dan van alle mogelijkheden de verblijfskosten. Als u op de prijs klikt (of met uw muis over de prijs gaat), ziet u de eventuele bijkomende kosten. Door op de prijs te klikken, kunt u gelijk uw reservering afronden.

ANNULERING

De annuleringsverzekering wordt berekend over de verblijfskosten. Wij hanteren de Recron voorwaarden. Deze voorwaarden kunt u hieronder downloaden.

Voorwaarden vakantieverblijven
Recron annuleringsverzekering

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte