Voorwaarden

Bekijk hier rustig de Voorwaarden van de Luttenberg

Luttenberg hanteert de RECRON voorwaarden.

RESERVERING EN BETALING

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Niet inbegrepen zijn eventuele verhogingen van het BTW-tarief en alle extra belastingen van overheidswege die redelijkerwijs niet bekend of niet van toepassing waren op het moment van publicatie van deze webpagina. Bij een kampeerplaats rekenen wij € 7,50 reserveringskosten.
 

PRIJZEN OP DE WEBSITE

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Niet inbegrepen zijn eventuele verhogingen van het BTW-tarief en alle extra belastingen van overheidswege die redelijkerwijs niet bekend of niet van toepassing waren op het moment van publicatie van deze webpagina. Prijzen onder voorbehoud van zet- en drukfouten. 


PRIVACY

Wij gebruiken uw gegevens enkel voor interne doeleinden en deze worden niet aan derden doorgespeeld.

Vakantiepark De Luttenberg
Heuvelweg 9
8105 SZ Luttenberg
 
KvK: 29016294
BTW: NL803837872B01
IBAN: NL49 ABNA 0245 5465 45
BIC: ABNANL2A

Voorwaarden Toeristische plaatsen
Voorwaarden Vakantieverblijven
Voorwaarden Vaste Plaatsen
 

VOORKEUR

Heeft u voorkeur ten aanzien van ligging, meerdere bungalows naast elkaar of een bepaald verhuurobject dan willen wij hieraan, indien mogelijk graag voldoen. De voorkeurskosten bedragen € 15,- per boeking bij een accommodatie. 

Her worden geen kortingen over gegeven. Aan de objectnaam of kamernummer vermeld op de reservering/bevestiging kunnen enkel rechten worden ontleend wanneer hiervoor de in de reservering/bevestiging genoemde voorkeurskosten zijn betaald.
  
BREUK
Serviesgoed en andere schade kunt u melden en vergoeden bij de receptie. 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte