Voorwaarden

Bekijk hier rustig de Voorwaarden van de Luttenberg

Privacyverklaring Vakantiepark de Luttenberg

Vakantiepark de Luttenberg is een commerciële aanbieder van accommodaties en kampeerplaatsen. Deze privacyverklaring heeft betrekking op de volgende onderdelen van Vakantiepark de Luttenberg:

  • Vakantiepark de Luttenberg inclusief alle faciliteiten
  • Badhuis Luttenberg


Het waarborgen van uw privacy

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy en vinden het van groot belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Allereerst verzamelen wij alleen die persoonsgegevens van u, die nodig zijn voor een goede dienstverlening. Daarnaast worden persoonsgegevens door ons zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Zo kunt u er zeker van zijn dat wij uw gegevens nooit verkopen aan andere partijen. Daarbij houden wij ons aan de eisen uit de privacywetgeving. Dat betekent bijvoorbeeld dat wij:
  • duidelijk vermelden voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;  
  • het verzamelen van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden gebruikt;  
  • eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;  
  • uw gegevens niet doorgeven aan derde partijen, tenzij dat nodig is om de gevraagde dienst te kunnen leveren of wanneer wij daar wettelijk toe verplicht zijn;  
  • wanneer wij uw gegevens delen, afspraken maken met derde partijen om er onder andere voor te zorgen deze niet voor andere doeleinden worden gebruikt;  
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in opdracht van ons persoonsgegevens verwerken;  
  • uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te  corrigeren of te verwijderen.
Vakantiepark De Luttenberg hanteert de RECRON voorwaarden.

Indien u na het lezen van deze privacyverklaring nog vragen of opmerkingen heeft kunt u contact met ons opnemen via:
Telefoon: +31 (0) 572- 301405
E-mail: receptie@luttenberg.nl
Post: Heuvelweg 9 8105 SZ Luttenberg


Welke persoonlijke gegevens gebruiken wij?

Bij het gebruik van onze diensten en websites laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij verwerken niet altijd alle onderstaande gegevens, maar alleen de gegevens die wij nodig hebben om u juist van dienst te kunnen zijn.


Persoonsgegevens

Afhankelijk van de diensten en functionaliteiten die u bij ons afneemt via onze website, telefonisch, dan wel schriftelijk of per e-mail kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u verwerken:  
  • Voornaam  
  • Tussenvoegsel
  • Achternaam
  •  Aanhef
  • Geboortedatum
  • Straat + huisnummer
  • Postcode
  • Woonplaats
  • Land
  • Taal
  • Telefoonnummers
  • E-mailadres
  • Kenteken
  • Leeftijd
  • IBAN-nummer
  • Bic code
  • IP-adres
  • Curriculum Vitae
  • Motivatiebrief
  • Opleidingsniveau
  • Gegevens die u zelf invult in een open veld via een contactformulier
  • Klikgedrag website
 

Waarom verzamelen wij uw persoonlijke gegevens?  

 
  • Reserveringen: Bij het vastleggen en voltooien van een reservering documenteren wij uw gegevens in ons reserveringsysteem ‘Every Office’.
  • Inschrijvingen: Om inschrijvingen voor onze faciliteiten tot stand te kunnen brengen hebben wij enkele gegevens van u nodig.
  • Sollicitatie: Om de sollicitatie te verwerken. De gegevens worden bewaard in onze mailbox.
  • Gastenenquête: Wij maken gebruik van uw e-mailadres om u een uitnodiging te sturen voor het schrijven van een beoordeling.  
  • Gebruikersaccount: Om uw reserveringen te beheren wordt er een gebruikersaccount aangemaakt. Hiermee kunt u persoonlijke instellingen en reserveringen inzien. Indien u uw gegevens en/of account wilt laten verwijderen kunt u een e-mail sturen naar receptie@luttenberg.nl.
  •  Marketingactiviteiten: Om met u te communiceren door middel van het verzenden van elektronische nieuwsbrieven en/of post. De gegevens worden bewaard via het systeem 'Every office'.

Ook gebruiken wij persoonlijke informatie voor analytische doeleinden, om onze diensten te verbeteren, om de gebruikerservaring te verbeteren en om de functionaliteit en kwaliteit van onze diensten te verbeteren. Hiervoor maken wij gebruik van de gegevens van Google Analytics en Google Adwords. De verkregen informatie, met inbegrip van uw ip-adres wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Deze gegevens worden voor maximaal 38 maanden bewaard. Verder gebruiken wij Social Media om onze eigen diensten te promoten, te verbeteren en te faciliteren. Vragen, feedback en of opmerkingen die bij ons kenbaar worden gemaakt middels een privébericht kunnen persoonsgegevens bevatten.


Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Lees altijd voor gebruik van de desbetreffende website de privacyverklaring van deze website, voor meer informatie over de manier waarop zij met uw gegevens omgaan.


Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij uw graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Mocht u er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.


Inwerkingtreding

Deze privacyverklaring is in werking getreden op 25 mei 2018.


RESERVERING EN BETALING

De reservering van een object kan rechtstreeks, via internet of telefonisch bij Vakantiepark de Luttenberg geschieden. Wij zijn hiervoor van 09:00 tot 18:00 uur bereikbaar. U ontvangt uw reserveringsbewijs/factuur uiterlijk 1 week na aanvraag van de reservering. Dit reserveringsbewijs is uw en ons bewijs van boeking.


PRIJZEN OP DE WEBSITE

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Niet inbegrepen zijn eventuele verhogingen van het BTW-tarief en alle extra belastingen van overheidswege die redelijkerwijs niet bekend of niet van toepassing waren op het moment van publicatie van deze webpagina. Ook zijn onze prijzen fluctuerend van aard. Prijzen onder voorbehoud van zet- en drukfouten.

Vakantiepark De Luttenberg
Heuvelweg 9
8105 SZ Luttenberg
 
KvK: 29016294
BTW: NL803837872B01
IBAN: NL49 ABNA 0245 5465 45
BIC: ABNANL2A


Annuleren

U kunt uw verblijf annuleren. Wij maken hierbij gebruik van de RECRON-voorwaarden. Zie onderstaande. 

Voorwaarden Toeristische plaatsen
Voorwaarden Vakantieverblijven
Voorwaarden Vaste Plaatsen
 

VOORKEUR

Heeft u voorkeur ten aanzien van ligging, meerdere bungalows naast elkaar of een bepaald verhuurobject dan willen wij hieraan, indien mogelijk graag voldoen. De voorkeurskosten bedragen € 30,- per accommodatie en € 15,- per kampeerplek. 
Her worden geen kortingen over gegeven. Aan de objectnaam of kamernummer vermeld op de reservering/bevestiging kunnen enkel rechten worden ontleend wanneer hiervoor de in de reservering/bevestiging genoemde voorkeurskosten zijn betaald.


BREUK

Serviesgoed en andere schade kunt u melden en vergoeden bij de receptie. 



 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte