Voorwaarden

Bekijk hier rustig de Voorwaarden van de Luttenberg

Luttenberg hanteert de RECRON voorwaarden.

RESERVERING EN BETALING

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Niet inbegrepen zijn eventuele verhogingen van het BTW-tarief en alle extra belastingen van overheidswege die redelijkerwijs niet bekend of niet van toepassing waren op het moment van publicatie van deze webpagina. Bij een kampeerplaats rekenen wij € 7,50 reserveringskosten.
 

PRIJZEN OP DE WEBSITE

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Niet inbegrepen zijn eventuele verhogingen van het BTW-tarief en alle extra belastingen van overheidswege die redelijkerwijs niet bekend of niet van toepassing waren op het moment van publicatie van deze webpagina.


PRIVACY

Wij gebruiken uw gegevens enkel voor interne doeleinden en deze worden niet aan derden doorgespeeld.

Vakantiepark De Luttenberg
Heuvelweg 9
8105 SZ Luttenberg
 
KvK: 29016294
BTW: NL808366208B01
IBAN: NL49 ABNA 0245 5465 45
BIC: ABNANL2A

Voorwaarden Toeristische plaatsen
Voorwaarden Vakantieverblijven
Voorwaarden Vaste Plaatsen
 

VOORKEUR

Heeft u voorkeur ten aanzien van ligging, meerdere bungalows naast elkaar of een bepaald verhuurobject dan willen wij hieraan, indien mogelijk graag voldoen. De voorkeurskosten bedragen € 15,- per boeking bij een accommodatie. 

Her worden geen kortingen over gegeven. Aan de objectnaam of kamernummer vermeld op de reservering/bevestiging kunnen enkel rechten worden ontleend wanneer hiervoor de in de reservering/bevestiging genoemde voorkeurskosten zijn betaald.
  
BREUK
Serviesgoed en andere schade kunt u melden en vergoeden bij de receptie. 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.