Welkom bij Badhuis Luttenberg

Laat u verwennen in ons heerlijke Badhuis Luttenberg. Deze leuke kleinschalige Wellness van Vakantiepark de Luttenberg ligt in een landelijke en bosrijke omgeving. U vindt hier een Finse sauna, infrarood sauna, stoomcabine en voetenbad

Coronavirus COVID-19

Vakantiepark de Luttenberg houdt de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en we doen ons uiterste best om u een veilige en onbezorgde vakantie te bezorgen. Dit heeft gevolgen voor o.a. onze faciliteiten. Om u zo veilig en verantwoord mogelijk te laten genieten van ons binnenbad, zijn onze wellness faciliteiten voorlopig gesloten. Meer informatie over de maatregelen kunt u op deze pagina vinden:

informatie coronavirus


Ontdek badhuis de Luttenberg

Badhuis Luttenberg biedt u een finse sauna, stoomcabine, infrarood sauna, heerlijke relaxruimte met ligstoelen bij de openhaard op buiten in de tuin. Het naastgelegen vakantiepark biedt u de mogelijkheid om uw dagje Wellness te combineren mét overnachtingen. 
 

LAAT U OOK CULINAIR VERWENNEN!

In onze sfeervolle brasserie zorgen we met plezier voor een klein hapje tussendoor of een heerlijke lunch. Van donderdag t/m zondag kunt u hier ‘s avonds terecht voor een maaltijd, de keuken is tot 20.00 uur geopend. In het saunagedeelte is een minibar beschikbaar met frisdranken tegen betaling. Uiteraard zijn de water, koffie en theefaciliteiten hier onbeperkt en inclusief.

Op zoek naar een leuk vriendinnenuitje, naar een cadeautje voor een speciaal iemand of gewoon nieuwsgierig geworden naar ons gezellige kleine badhuis? Wij heten u van harte welkom! U kunt al terecht vanaf € 15,00 per persoon voor een dagdeel van 4 uur! Vanaf de derde persoon betaalt u € 7,50 p.p. Ook kunt u het badhuis afhuren voor € 100,00 voor een dagdeel van 4 uur (min. 4  en max. 12 personen). Vraag naar de mogelijkheden en kom genieten in het mooie gastvrije Salland.

Neem direct contact met ons op


Overdekt zwembad

U kunt tijdens het seizoen gebruik maken van het aangrenzende verwarmde en overdekte zwembad met bubbelbad. In de warme zomermaanden wordt het dak opengeschoven en zwemt u dus heerlijk in de buitenlucht. Gasten van het vakantiepark maken ook gebruik van dit zwembad, hier is badkleding verplicht. Voor de koude dagen biedt deze Wellness nog een relaxruimte bij de open haard.


 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte