Welkom bij Badhuis Luttenberg

Laat u verwennen in ons heerlijke Badhuis Luttenberg. Deze leuke kleinschalige Wellness van Vakantiepark de Luttenberg ligt in een landelijke en bosrijke omgeving. U vindt hier een Finse sauna, infrarood sauna, stoomcabine en voetenbad

HEEL VEEL KEUZE IN ARRANGEMENTEN

Badhuis Luttenberg biedt u leuke verwenarrangementen, of u nu na een werkdag even wilt ontspannen of met een groepje de sauna voor privégebruik wilt afhuren, alles is mogelijk en bespreekbaar. Wat dacht u van een ontspannende massage, of liever een gezichtsbehandeling of een ander beauty arrangement? Het naastgelegen vakantiepark biedt u de mogelijkheid om uw dagje Wellness te combineren mét overnachtingen. Onze speciale 'Bad & Bed arrangementen' zullen u dan vast aanspreken.
 

Overdekt zwembad

U kunt tijdens het seizoen gebruik maken van het aangrenzende verwarmde en overdekte zwembad met bubbelbad. In de warme zomermaanden wordt het dak opengeschoven en zwemt u dus heerlijk in de buitenlucht. Gasten van het vakantiepark maken ook gebruik van dit zwembad, hier is badkleding verplicht. Voor de koude dagen biedt deze Wellness nog een relaxruimte bij de open haard.

LAAT U OOK CULINAIR VERWENNEN!

In onze sfeervolle brasserie zorgen we met plezier voor een klein hapje tussendoor of een heerlijke lunch. Van donderdag t/m zondag kunt u hier ‘s avonds terecht voor een maaltijd, lekker makkelijk bij het 'After work arrangement'. In het saunagedeelte is een minibar beschikbaar met frisdranken tegen betaling. Uiteraard zijn de water, koffie en theefaciliteiten hier onbeperkt en inclusief.

Op zoek naar een leuk vriendinnenuitje, naar een cadeautje voor een speciaal iemand of gewoon nieuwsgierig geworden naar ons gezellige kleine privé badhuis? Wij heten u van harte welkom! Bekijk onze vele arrangementen en kom genieten in het mooie gastvrije Salland.

Logo van badhuis en wellness De Luttenberg

Neem direct contact met ons op
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte