Evenementen

Voor jong en oud.

In onze omgeving worden tal van evenementen georganiseerd voor jong en oud. Kijk wat er tijdens uw verblijf allemaal te doen is in de omgeving.

Sukerbietenfeest

9 - 13 augustus

Ook dit jaar kun je genieten van het Sukerbietenfeest in Lemelerveld, met allerlei evenementen voor jong en oud. Met ondermeer een braderie en rommelmarkt, kermis, demonstraties, optreden van diverse bandjes en dj's.

Luttenbergsfeest - TIP!

10 - 13 augustus

Het Luttenbergsfeest beloofft ieder jaar weer een mooie editie te worden met de welbekende onderdelen zoals muziek, feest en nieuwe activiteiten.

Stöppelhaene - TIP!

23 - 27 augustus

Stöppelhaene is een Sallands Oogstfeest in Raalte en wordt jaarlijks gevierd tijdens het laatste weekend van augustus. Inmiddels uitgegroeid tot een vijfdaags festival waar bekende artiesten optreden.

Hellendoorn Rally

15 - 16 september

De Eurol Hellendoorn Rally is met 80.000 bezoekers de grootste rally van Nederland. De 19 proeven over ruim 200 kilometer gaan door het afwisselende Twentse landschap. De start en finish zijn in Hellendoorn, de hergroeperingen en service in Nijverdal. De rally kent uitdagende verharde en onverharde stukken en is zowel voor de deelnemers, de rallyfans als de lokale liefhebbers een waar spektakel.

In de Smaak

22 - 24 september 

Waar vind je een festival dat alle zintuigen weet te prikkelen? Nou, in Raalte dus! In het nieuwe festival ‘In de Smaak’ komen alle zintuigen (tastzin, reukvermogen, gehoor, smaakpapillen en ogen) bij elkaar. Drie dagen lang laten de mooiste restaurants uit de gemeente Raalte zien tot welke culinaire prestaties ze in staat zijn.

Sallandse wandelvierdaagse (Tip!)

24 - 27 oktober

Wandelen aan de oevers van de IJssel of over Nationaal Park ‘De Sallandse Heuvelrug’. Wandelen langs havezaten of over landelijke weggetjes. Je kunt met ons alle kanten op, want de routes van de Sallandse Wandelvierdaagse kenmerken zich door een ongekende schoonheid en variatie.

Bekijk ons Wandelvierdaagse arrangement

Meer evenementen

Voor meer informatie en evenementen in de omgeving van ons park kunt u ook lezen op de website van Salland Natuurlijk Gastvrij!