Kortingskaarten

U kampeert extra voordelig op Vakantiepark de Luttenberg met de kortingskaart Camping Cheque, Camping Key Europe en de ACSI CampingCard. Lees hieronder hoe u hier van deze kortingskaarten kunt profiteren!

Camping cheque / Camping Key

Camping Key Europe

Met de Camping Cheque of Camping Key Europe kampeert u extra voordelig in het voor- en naseizoen. Buiten het hoogseizoen staat u op een rustige camping zonder lange wachtrijen en een aangename temperatuur. De Camping Cheque biedt u een kampeervakantie waar u ook echt kunt genieten van rust en ontspanning! Tijdens het kamperen kunt u toch profiteren van alle luxe faciliteiten die ook buiten het hoogseizoen voor u beschikbaar zijn.

Met Camping Cheque of Camping Key boeken

Een CampingCheque en Camping Key is geldig voor 1 overnachting (€ 16,00 per nacht) voor 2 personen, 1 kampeermiddel, 1 huisdier en is exclusief toeristenbelasting van € 0,85 per persoon per nacht. Een logee meenemen kan voor € 4,00 per persoon per nacht. Met camping cheque rekent u af met uw papieren cheque, silvercard of goldcard. Het Camping Key tarief is alleen geldig op vertoon van uw Camping Key Card. 

Online boeken met Camping Cheque of Camping Key Europe

De Camping Cheques & Camping Key Europe zijn in 2017 bij ons geldig van:

1 april   -   21 april
8 mei   - 24 mei
29 mei   - 2 juni
6 juni   - 8 juli
19 augustus   - 1 oktober


Meer voordeel met uw camping cheque: 

14= 11 en 7=6 en indien u in het bezit bent van een Goldcard is het zelfs 21 = 16! Let op, deze aanbiedingen zijn niet geldig in juli en augustus!

Goldcard houders betalen geen reserveringskosten en profiteren van de aanbieding 21 = 16!

Speciale aanbieding met Camping Key Europe

5% Korting op het overnachtingstarief in juli & augustus, alleen geldig op vertoon van de Camping Key Europe.

 

ACSI CampingCard

Tijdens uw zoektocht naar een geschikte camping kunt u het blauwe CC logo aantreffen. Dat wil zeggen dat de camping CampingCard ACSI accepteert, dé kortingskaart voor het laagseizoen. Daarmee stelt de campingspecialist kampeerders in staat om in het voor- en naseizoen tegen gereduceerde, vaste prijzen te overnachten. 

Met ACSI CampingCard boeken

Een ACSI CampingCard is geldig voor 1 overnachting (€ 17,00 per nacht) voor 2 personen, één kind, 1 kampeermiddel, 1 huisdier en exclusief toeristenbelasting van € 1,21 per persoon per nacht en reserveringskosten van € 10,00 per boeking. Een logee meenemen kan al voor € 4,00 per persoon per nacht exclusief toeristenbelasting. Het ACSI CampingCard tarief is alleen geldig op vertoon van uw ACSI CampingCard. 

Online boeken met ACSI CampingCard

De ACSI CampingCard is in 2017 bij ons geldig van:

1 april   -   21 april
8 mei   - 24 mei
29 mei   - 2 juni
6 juni   - 1 juli
26 augustus   - 1 oktober