Kortingskaarten


U kampeert extra voordelig op Vakantiepark de Luttenberg met de Camping Cheque, Camping Key Europe en de ACSI CampingCard. Lees hieronder hoe u hier van kunt profiteren!

ACSI, Camping Travel Club / Camping Key

Camping Key Europe

Met de ACSI, Camping Travel Club of Camping Key Europe kampeert u extra voordelig in het voor- en naseizoen. Buiten het hoogseizoen staat u op een rustige camping zonder lange wachtrijen en een aangename temperatuur. De Camping Travel Club, ACSI en Camping Key Europe kaart biedt u een kampeervakantie waar u ook echt kunt genieten van rust en ontspanning! Tijdens het kamperen kunt u toch profiteren van alle luxe faciliteiten die ook buiten het hoogseizoen voor u beschikbaar zijn.

Met Camping Travel Club of Camping Key boeken

U geniet met bovenstaande kaarten een tarief van 17,00 per nacht op basis van 2 personen, 1 kampeermiddel, 1 huisdier en is exclusief toeristenbelasting van € 0,85 per persoon per nacht en reserveringskosten van € 7,50 per boeking.. Een logee meenemen kan voor € 4,00 per persoon per nacht. Met de camping travel club rekent u af met uw papieren cheque, silvercard of goldcard. Het Camping Key tarief is alleen geldig op vertoon van uw kaart. 

De Camping Travel Club & Camping Key Europe zijn in 2018 bij ons geldig van:

30 maart   -   08 mei
14 mei   - 17 mei
22 mei   - 2 juni
6 juni   - 30 juni
25 augustus   - 30 september


Voordeel met camping Travel club:

Ook in de week van 30 juni - 7 juli zijn reserveringen tegen dit tarief mogelijk!

14=11 en 7=6 en indien u in het bezit bent van een Goldcard is het zelfs 21 = 16! Let op, deze aanbiedingen zijn niet geldig in juli en augustus!

Goldcard houders betalen geen reserveringskosten en profiteren van de aanbieding 21 = 16! 

Speciale aanbieding met Camping Key Europe

5% Korting op het overnachtingstarief in juli & augustus, alleen geldig op vertoon van de Camping Key Europe.

ACSI CampingCard

Tijdens uw zoektocht naar een geschikte camping kunt u het blauwe CC logo aantreffen. Dat wil zeggen dat de camping CampingCard ACSI accepteert, dé kortingskaart voor het laagseizoen. Daarmee stelt de campingspecialist kampeerders in staat om in het voor- en naseizoen tegen gereduceerde, vaste prijzen te overnachten. 

Met ACSI CampingCard boeken

Een ACSI CampingCard is geldig voor 1 overnachting (€ 15,00 per nacht) voor 2 personen, 1 kampeermiddel, 1 huisdier en exclusief toeristenbelasting van € 0,85 per persoon per nacht en reserveringskosten van € 7,50 per boeking. Een logee meenemen kan al voor € 4,00 per persoon per nacht exclusief toeristenbelasting. Het ACSI CampingCard tarief is alleen geldig op vertoon van uw ACSI CampingCard. 

ACSI CampingCard is in 2018 bij ons geldig van:

30 maart   -   08 mei
14 mei   - 17 mei
22 mei   - 07 juli
25 augustus   - 30 september