Pasen 2019

Met Pasen worden er bij ons geen windeieren gelegd!

Er met de paasdagen even lekker tussenuit? Dan hebben wij aantrekkelijke arrangementen voor u. Kom naar ons heerlijke Vakantiepark in Salland om te ontspannen en te genieten van de heerlijke natuur. Vier Pasen gezellig met de hele familie bij ons. Uniek is het om op eerste Paasdag in Salland en Twente de Paasvuren 's avonds te bekijken. Van oorsprong is dit een heidens voorjaarsgebruik dat akker, mens en dier vruchtbaarheid moest geven. Voor nu is het een gezellig samenkomen waar al maanden van tevoren aan gebouwd is. Kom kijken welk dorp het hoogste vuur gebouwd heeft.


Faciliteiten

Hoe lekker is het om tijdens Pasen met het hele gezin een plons te nemen in ons overdekte zwembad? Of wilt u liever ontspannen in onze wellness (tegen betaling)? Verse broodjes in het winkeltje halen en eieren verstoppen in het naastgelegen bos tijdens een heerlijke wandeling? 

De kinderen kunnen ook helemaal hun hart ophalen in een van onze (buiten)speeltuinen, de midgetgolf, de tennisbaan en de jeu de boulesbaan. Spring met je nieuwe vriendjes op de airtrampoline! Terwijl u als ouder geniet van een heerlijk hapje en drankje in de naastgelegen Brasserie. Dat noemen wij vakantie!
 

Horeca

In onze horeca staan we ook weer voor u klaar. Bestel een lekker afhaalmenu in de snackcorner of een heerlijke pizza en maak de avond af met een heerlijk ijsje! Maak de vakantie compleet met een gezellige avond op het overdekte terras in de brasserie met uitzicht op de dierenweide. 
 

Doen en beleven in de omgeving

Ook in de omgeving is er genoeg te doen. Neem een kijkje in de beeldentuin in Mariënheem of bij Kasteel het Nijenhuis in Heino, wandel een stukje Pieterpad bij Hellendoorn of over de Sallandse heuvelrug, waar u het bos van Daantje Das kunt bezoeken of de eekhoorntjesroute in Nijverdal kunt wandelen. U kunt zich natuurlijk ook met het hele gezin uit leven in het nabijgelegen avonturenpark Hellendoorn!


Welke accommodatie past perfect bij u?

Op ons Vakantiepark hebben we verschillende accommodaties. In onderstaande tabel staan onze accommodaties in één overzicht voor de periode van 19 - 23 april, met de all in tarieven (exclusief toeristenbelasting a € 0,85 p.p.p.n). Welke accommodatie is uw favoriet?

 
Accommodatie        
 Bergalow 2 (5 pers)€ 226,50 all in.
 Bergalow 2 ( 4 volw + 1 baby)

€ 226,50 all in.

 Bergalow 2 de Luxe (5 pers)€ 246,50 all in.
 Bergalow de Luxe 42 en 51 (5 pers)€ 246,50 all in.
 Bergalow 3 (6 pers)€ 264,- all in.
 Safaritent (5 pers)€ 171,50 all in.

Prijzen-, zet- en drukfouten zijn altijd onder voorbehoud. 
Wij hanteren all- in tarieven voor onze accommodaties. Daarnaast zijn de genoemde prijzen inclusief (camping) wifi, parkeren voor 1 auto (indien mogelijk) en toegang tot het zwembad, midgetgolf, jeu de boules - en tennisbaan. Exclusief toeristenbelasting.

 
Kamperen

Toch liever Kamperen tijdens de Paasdagen? Natuurlijk is dat mogelijk op onze Camping! Op onze Camping hebben wij drie types accomodaties. Zo hebben wij Comfortplaatsen, Extracomfortplaatsen en Supercomfortplaatsen. Wat uw wensen ook zijn, er is altijd een kampeerplek passend bij uw wensen! 

Wij bieden ook dit seizoen weer leuke arrangementen aan. Bekijk alle kampeerarrangementen via de volgende link.

kampeerarrangementen

Bekijk onze plattegrond

Druk op onderstaande button en bekijk in één oogopslag waar al onze accommodaties en kampeervelden zich bevinden! 

plattegrond
 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte