Kom lekker ponyrijden

Met onze lieve Pony's Verna, Madonne en Kyra

Coronavirus Covid-19

Vakantiepark de Luttenberg houdt de situatie omtrent het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Lees op onze speciale Coronapagina welke maatregelen wij hebben getroffen, wat dit voor u betekent en hoe we er samen alsnog een fijne vakantie van kunnen maken.

Naar coronapagina
 

Altijd al eens pony willen rijden?

Vanaf het Paasweekend kunnen de kinderen bijna elk weekend ponyrijden op onze lieve pony's Verna, Madonna en Kyra. Uiteraard onder enthousiaste begeleiding van onze animatiemedewerkers (of ook wel 'ponymeisjes'). En meehelpen met borstelen, op- en aftuigen en schoonmaken, mag natuurlijk altijd! 
 

Opgeven bij de receptie

De inschrijflijsten voor het paardrijden liggen bij de receptie voor u klaar. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus het is aan te raden om direct bij incheck het paardrijden vast te leggen. 
 

Vakantiepark de Luttenberg is een prachtig seizoenbedrijf. Dit betekent dat wij vanaf 1 april tot 1 oktober geopend zijn qua faciliteiten zoals het binnenzwembad, wellness, horeca en winkel. Het buitenzwembad is geopend tot 1 september. De receptie is het hele jaar door geopend.

Ontdek ons Vakantiepark!

Natuurlijk heeft ons park u nog veel meer accommodaties, drie kampeervelden en faciliteiten te bieden! Bekijk ze door op onderstaande links te klikken. Bij ons is het elke week gezellig, maar in de schoolvakanties hebben we extra veel te bieden én animatie! De lekkerste gerechten eet u in onze gezellige brasserie.
 

Naar zoek & boek

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte