Kom lekker ponyrijden

Met onze lieve Pony's Verna, Madonna en Kyra

Coronavirus COVID-19

Vakantiepark de Luttenberg houdt de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en we doen ons uiterste best om u een veilige en onbezorgde vakantie te bezorgen. Dit heeft gevolgen voor o.a. onze faciliteiten. Gelukkig mogen we wel weer ponyrijden! Kinderen onder de 18 jaar hoeven, volgens de maatregelen, onderling geen afstand te houden. Helaas is het niet mogelijk om zonder begeleiding te rijden. Daarom kan het ponyrijden voor iedereen tot 18 jaar. Geeft u zich op tijd op bij de receptie? Vol is vol!

informatie coronavirus
 

Altijd al eens pony willen rijden?

Vanaf het Paasweekend kunnen de kinderen bijna elk weekend ponyrijden op onze lieve pony's Verna, Madonna en Kyra. Uiteraard onder enthousiaste begeleiding van onze animatiemedewerkers (of ook wel 'ponymeisjes'). En meehelpen met borstelen, op- en aftuigen en schoonmaken, mag natuurlijk altijd! 
 

Opgeven bij de receptie

De inschrijflijsten voor het paardrijden liggen bij de receptie voor u klaar. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus het is aan te raden om direct bij incheck het paardrijden vast te leggen. 
 

Vakantiepark de Luttenberg is een prachtig seizoenbedrijf. Dit betekent dat wij vanaf 1 april tot 1 oktober geopend zijn qua faciliteiten zoals het binnenzwembad, wellness, horeca en winkel. Het buitenzwembad is geopend tot 1 september. De receptie is het hele jaar door geopend.

Ontdek ons Vakantiepark!

Natuurlijk heeft ons park u nog veel meer accommodaties, drie kampeervelden en faciliteiten te bieden! Bekijk ze door op onderstaande links te klikken. Bij ons is het elke week gezellig, maar in de schoolvakanties hebben we extra veel te bieden én animatie! De lekkerste gerechten eet u in onze gezellige brasserie.
 

Naar zoek & boek

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte