ponyrijden

Ponyrijden

Met onze lieve pony's Verna, Madonna en Kyra

Coronavirus COVID-19

Vakantiepark de Luttenberg houdt de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en we doen ons uiterste best om u een veilige en onbezorgde vakantie te bezorgen. Dit heeft gevolgen voor o.a. onze faciliteiten. Gelukkig mogen we wel weer ponyrijden! Geeft u zich op tijd op bij de receptie? Vol is vol! Meer informatie over de maatregelen kunt u op deze pagina vinden:

informatie coronavirus

Altijd al eens pony willen rijden?

Vanaf het Paasweekend kunnen de kinderen bijna elk weekend ponyrijden op onze lieve pony's Verna, Madonna en Kyra. Uiteraard onder enthousiaste begeleiding van onze animatiemedewerkers (of ook wel 'ponymeisjes' genoemd). En meehelpen met borstelen, op- en aftuigen en schoonmaken, mag natuurlijk altijd! 
 

Opgeven bij de receptie

De inschrijflijsten voor het paardrijden liggen bij de receptie voor u klaar. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus het is aan te raden om direct bij incheck het paardrijden vast te leggen. Een kwartier ponyrijden kost €3,-.


Vakantiepark de Luttenberg is een prachtig seizoenbedrijf. Dit betekent dat wij vanaf 1 april tot 1 oktober geopend zijn qua faciliteiten zoals het binnenzwembad, wellness, horeca en winkel. Kijk voor de actuele openingstijden op onze contact pagina. 

Ontdek ons Vakantiepark!

Bij ons is het elke week gezellig, maar in de schoolvakanties hebben we extra veel te bieden én natuurlijk is het allerleukste team van Nederland aanwezig voor de animatie! Neem ook eens een kijkje in onze gezellige brasserie, of bekijk onze accommodaties, drie kampeervelden en overige faciliteiten!

Bekijk alle faciliteiten

Naar zoek & boek