Kom lekker ponyrijden

Met onze lieve Pony's Verna, Madonne en Kyra

Coronavirus COVID-19

Als vakantiepark omringd door natuur, is Vakantiepark de Luttenberg de ideale bestemming om zorgeloos van uw vakantie genieten. Zo is onze fietsverhuur gewoon geopend en bieden wij vele fietsroutes voor iedere leeftijd aan om de landelijke en prachtige omgeving van Luttenberg te ontdekken. Daarnaast zorgt ons animatie team tijdens schoolvakanties voor een vakantie vol activiteiten met het aangepaste programma. Paardknuffelen, de paarden borstelen of een balletje trappen volgens de maatregelen in de pannakooi kan gewoon! Wij heten u van harte welkom op ons park en hebben onze faciliteiten er zo op ingericht dat u met een gerust gevoel op vakantie kunt in de buitenlucht.
 

Altijd al eens pony willen rijden?

Vanaf het Paasweekend kunnen de kinderen bijna elk weekend ponyrijden op onze lieve pony's Verna, Madonna en Kyra. Uiteraard onder enthousiaste begeleiding van onze animatiemedewerkers (of ook wel 'ponymeisjes'). En meehelpen met borstelen, op- en aftuigen en schoonmaken, mag natuurlijk altijd! 
 

Opgeven bij de receptie

De inschrijflijsten voor het paardrijden liggen bij de receptie voor u klaar. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus het is aan te raden om direct bij incheck het paardrijden vast te leggen. 
 

Vakantiepark de Luttenberg is een prachtig seizoenbedrijf. Dit betekent dat wij vanaf 1 april tot 1 oktober geopend zijn qua faciliteiten zoals het binnenzwembad, wellness, horeca en winkel. Het buitenzwembad is geopend tot 1 september. De receptie is het hele jaar door geopend.

Ontdek ons Vakantiepark!

Natuurlijk heeft ons park u nog veel meer accommodaties, drie kampeervelden en faciliteiten te bieden! Bekijk ze door op onderstaande links te klikken. Bij ons is het elke week gezellig, maar in de schoolvakanties hebben we extra veel te bieden én animatie! De lekkerste gerechten eet u in onze gezellige brasserie.
 

Naar zoek & boek

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte