Speel eindeloos veel sport en spelletjes

Voor een actieve vakantie.

Coronavirus COVID-19

Vakantiepark de Luttenberg houdt de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en we doen ons uiterste best om u een veilige en onbezorgde vakantie te bezorgen. Dit heeft gevolgen voor o.a. onze faciliteiten. Meer informatie over de maatregelen kunt u op deze pagina vinden:

informatie coronavirus
 

Meer dan genoeg te doen!

Op Vakantiepark de Luttenberg hoeft niemand zich te vervelen en kunnen u en uw kinderen genieten van een onvergetelijke vakantie vol sport én spel!nWat dacht u van een balletje slaan op de tennisbaan, een wedstrijdje midgetgolf, jeu de boules spelen met het hele gezin of een sportief potje tafeltennissen met alle vrienden? Op Vakantiepark de Luttenberg kan dit allemaal! En…de genoemde spelletjes zijn gratis! 
 

Juist voor de kleinsten!

Bij de jongere kinderen op ons park is het ponyrijden erg geliefd! Tijdens de vakantieperiodes kan er heerlijk pony worden gereden. Natuurlijk begeleiden we dit. Verder is er een overvloed aan verschillende speeltuintjes met een zandbak, wipkip of speelhuisje, de grote airtrampoline of in onze grote speeltuin direct vooraan het park. Ook kunnen ze over het park crossen op een skelter of skeeleren en waveboarden op de geasfalteerde rondweg. Vriendjes zijn zo gemaakt! 

Vakantiepark de Luttenberg is een prachtig seizoenbedrijf. Dit betekent dat wij vanaf 1 april tot 1 oktober geopend zijn qua faciliteiten zoals het binnenzwembad, wellness, horeca en winkel. Het buitenzwembad is geopend tot 1 september. De receptie is het hele jaar door geopend. Onze accommodaties zijn wel het gehele jaar te huur.‚Äč

Ontdek ons Vakantiepark!

Natuurlijk heeft ons park u nog veel meer accommodaties, drie kampeervelden en faciliteiten te bieden! Bekijk ze door op onderstaande links te klikken. Bij ons is het elke week gezellig, maar in de schoolvakanties hebben we extra veel te bieden én animatie! De lekkerste gerechten eet u in onze gezellige brasserie.
 

Bekijk alle faciliteiten

Naar zoek & boek

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte