Zomervakantie 2019

Op naar een fantastische zomer!

Wat hebben wij zin in de zomer! Kamperen, accommodaties of een Glampingvakantie? Alles is mogelijk om van uw zomervakantie een TOPzomervakantie te maken! Waar heeft u zin in? Skelteren, fietsen, wandelen of sporten in ons naastgelegen bos? Liever lui in de hangmat een boek lezen of zwemmen en met de kinderen en van de familieglijbaan in het zwembad plonzen? Bij ons is het allemaal mogelijk! 
 

Wanneer is de Zomervakantie? 

In onze ogen kan de Zomervakantie niet vroeg genoeg beginnen en lang genoeg duren. Wij hebben de bouwvak voor 2019 in onderstaand schema gezet. 
 
Noord Nederland29 juli 2019 - 16 augustus 2019Week 31 t/m 33
Midden Nederland5 augustus 2019 - 23 augustus 2019Week 32 t/m 34
Zuid Nederland 22 juli2019 - 9 augustus 2019Week 30 t/m 32


 
Faciliteiten in de zomervakantie

In de zomervakantie zijn al onze faciliteiten geopend! Trek baantjes in het zwembad en speel samen met het animatieteam de allerleukste spelletjes. Benieuwd naar het animatieprogramma? Zodra het (bomvolle) animatieprogramma bekend is, zullen wij deze hier op deze pagina plaatsen. 

Lekker een potje voetballen op het sportveld of liever een toernooitje op de midgetgolfbaan, de tennisbaan of speel een spelletje jeu de boules. Ponyrijden kan op bepaalde dagen of huur een stoere skelter en met wie spring jij op de airtrampoline?

Horeca

In onze horeca staan we ook weer voor u klaar. Bestel een lekker afhaalmenu in de snackcorner of een heerlijke pizza en maak de avond af met een heerlijk ijsje! Maak de vakantie compleet met een gezellige avond op het overdekte terras in de brasserie met uitzicht op de dierenweide.

Doen en beleven in de omgeving

Via de knooppunten kunt u de mooiste fietsroutes uitstippelen in de omgeving over bijvoorbeeld de Sallandse heuvelrug. Wandelen kan in het naastgelegen bos de Luttenberg waar een bewegingsroute is gemaakt met nieuwe toestellen. Liever een bruisende omgeving? Bezoek dan één van de vele dorpsfeesten die er in de omgeving zijn. Wat dacht u van Stoppelhaene in Raalte, Luttenbergsfeest of de pompdagen in Heino? Een leuk familie uitje is natuulijk avonturenpark Hellendoorn! 

Welke accommodatie past perfect bij u?

Op ons Vakantiepark hebben we verschillende accommodaties en altijd perfect passende bij uw wensen. In onderstaande tabel kun je onze accommodaties in één overzicht bekijken. Klik op de links om de tarieven te bekijken. Welke accommodatie is uw favoriet?
 
AccommodatieAantal slaapkamers
Bergalow 2 (5 pers)        2        
Bergalow 2 (4 volw + 1 baby)2
Bergalow 2 de luxe (5 pers)2
Bergalow de luxe 42 en 51 (5 pers)2
Bergalow 3 (6 pers)3
Safaritent (5 pers)2
Prijzen-, zet- en drukfouten zijn altijd onder voorbehoud. 
Wij hanteren all- in tarieven voor onze accommodaties. Daarnaast zijn de genoemde prijzen inclusief (camping) wifi, parkeren voor 1 auto en toegang tot het zwembad. Exclusief toeristenbelasting.


Kamperen

Toch liever kamperen tijdens Hemelvaart en/of Pinksteren? Natuurlijk is dat mogelijk op onze camping! Op onze camping hebben wij drie types accomodaties. Zo hebben wij Comfortplaatsen, Extracomfortplaatsen en Supercomfortplaatsen. Wat uw wensen ook zijn, er is altijd een kampeerplek passend bij uw wensen! 

Wij bieden ook dit seizoen weer leuke arrangementen aan. Bekijk alle kampeerarrangementen via de volgende link.

kampeerarrangementenBekijk onze plattegrond

Druk op onderstaande button en bekijk in één oogopslag waar al onze accommodaties en kampeervelden zich bevinden! 

plattegrond

 

 

  
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte