anwb-topcamping

ANWB TOPcamping

ANWB TOPcamping midden in Overijssel!

ANWB 5-sterren Vakantiepark midden in OverijsselAl jaren krijgen we 5 sterren van de ANWB en mogen we het predicaat ‘ANWB TOP Camping’ voeren. Vakantiepark de Luttenberg is al jaren op rij 5-sterren Topcamping. Wij zijn niet voor niets het allerleukste vakantiepark van Overijssel!

Hoe we hiervoor zorgen? Allereerst door te zorgen voor een prettige, gezellige en ontspannen sfeer. Daarnaast hebben we de beschikking over talloze faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan ons binnen- en buitenzwembad, gezellige snackplaza, tennisbaan en zelfs een badhuis! Ook het sanitair is bij Vakantiepark de Luttenberg top geregeld. We hebben namelijk de beschikking over een 5-sterren sanitairgebouw mét privésanitair! Daarbij heeft natuurlijk de mooie ligging in Overijssel aan de Sallandse Heuvelrug én de unieke eigenschappen van het park ontzettend meegeholpen aan de beoordeling! 


Comfortplaats (ong. 100m2), Comfortplaats mét Privésanitair en een vaatwasser!,  Extra comfortplaats (ong. 140m2) en een Supercomfortplaats (ong. 175m2). Natuurlijk zijn faciliteiten zoals water, douchen, 10 ampere stroom, (camping) Wifi, toegang binnen- en buitenzwembad én parkeren voor één auto inclusief! We hebben diverse mooie kampeerarrangementen samengesteld.

Naar zoek en boek

 


Welke accommodatie kiest u? 

Op ons Vakantiepark hebben we verschillende accommodaties en altijd perfect passend bij uw wensen! Zo hebben wij accommodaties variërend van 4 tot en met 6 personen. Maar ook overnachten in een stoere Safaritent behoort tot de mogelijkheden! Bekijk in de tabel hieronder uw favoriete en natuurlijk scherp geprijsde accommodatie.

Accommodatie:Aantal slaapkamers
Safaritent (5 pers.) 2
Bergalow 2 (5 pers.)2
Bergalow 2 met kinderextra's (4 volw. + 1 baby)2
Boslodge (4 volw + 2 kind.)3
Bergalow 2 met overkapping (5 pers.)2
Unieke Bergalows2 of 3
Bergalow 3  (6 pers.)3
Bergalow 3 de luxe (6 pers)3

Ontdek de accommodaties
  


Naar zoek & boek