ANWB TOPcamping 2020

Wederom TOPcamping! Ook in 2020!

ANWB TOPcamping 2020

Yes! We hebben wederom 5 sterren gekregen van de ANWB en mogen daarom in 2020 weer het predicaat ‘ANWB TOP Camping’ voeren. Vakantiepark de Luttenberg is al jaren op rij 5-sterren Topcamping. Alle TOP Campings worden jaarlijks door de ANWB geïnspecteerd op de belangrijkste categorieën voor campings, zoals horeca, sanitair, terrein, recreatie, zwemmen en winkels. Daarbij heeft natuurlijk de mooie ligging in Overijssel aan de Sallandse Heuvelrug én de unieke eigenschappen van het park ontzettend meegeholpen aan de beoordeling! Vakantiepark de Luttenberg hoort hierdoor bij de top50 campings van Nederland!

 

Topcamping in Overijssel

Er zijn niet veel topcampings in Overijssel, dus dit betekent dat we u écht iets unieks te bieden hebben. Wij zijn niet voor niets het allerleukste vakantiepark van Overijssel! Hoe we hiervoor zorgen? Allereerst door te zorgen voor een prettige, gezellige en ontspannen sfeer. Daarnaast hebben we de beschikking over talloze faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan ons binnen- en buitenzwembad, gezellige brasserie, tennisbaan en zelfs een badhuis! Ook het sanitair is bij Vakantiepark de Luttenberg top geregeld. We hebben namelijk de beschikking over een 5-sterren sanitairgebouw mét privésanitair

Kampeertarieven 2020

Welke accommodatie kiest u? 

Op ons Vakantiepark hebben we verschillende accommodaties en altijd perfect passend bij uw wensen! Zo hebben wij accommodaties variërend van 4 tot en met 6 personen. Maar ook overnachten in een stoere Safaritent behoort tot de mogelijkheden! Bekijk in de tabel hieronder uw favoriete en natuurlijk scherp geprijsde accommodatie.

Accommodatie:Aantal slaapkamers
Safaritent (5 pers.) 2
Bergalow 2 (5 pers.)2
Bergalow 2 (4 volw. + 1 baby)2
Bergalow 2 de luxe (5 pers.)2
Bergalow 3 (6 pers.)3
Bergalow de luxe nummer 42 (5 pers.)2
Bergalow de luxe nummer 51 (5 pers.)2

 

Ontdek de accommodaties
  


Zoek & boek

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte