715
steden-dorpen

Steden & dorpen

Ontdek de verschillende Hanzesteden: hip and happening!

Deventer

Het bezoeken van Hanzestad Deventer is hartstikke gezellig! Met de mooie ligging aan rivier de Ijsel is Deventer één van de oudste steden van Nederland. Verdwaal eindeloos in de diverse historische straatjes met unieke winkeltjes. Maar ook bijzondere galeries en diverse horecagelegenheden zijn hier in overvloede. Deventer is zeker een stad die u zal verrassen!

ZwolleBent u al eens een keer in Zwolle geweest? Volgens weekblad Elsevier heeft Zwolle, na Amsterdam, de beste binnenstad van Nederland! Zwolle is o.a. goed beoordeeld op de aantrekkelijkheid van winkels, horeca, monumenten en de aanwezigheid van groen. Door de unieke combinatie van historie en modern, is de binnenstad van Zwolle een binnenstand waar uw mond van openvalt. 

Almelo

Meer richting de Duitse grens vindt u Almelo. Almelo heeft u van alles te bieden. Zo heeft het bijvoorbeeld een prachtige Jachthaven in het centrum van de stad! Maar ook zijn er diverse hippe winkels om Almelo extra bruisend te maken. Geniet verder van de Twentse keuken en loop één van de kenmerkende streekwinkels binnen. Vergeet verder niet om een bezoek aan Bolletje museum op uw lijstje te zetten!