Tijdelijke woonruimte

Bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte? Bekijk onze mogelijkheden. 

Tijdelijke woonruimte nodig?

Bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte, informeer eens naar de Bergalows op Vakantiepark de Luttenberg. In deze compleet ingerichte chalets zult u veel meer privacy, comfort en thuisgevoel ervaren dan in een hotelkamer. Van 1 september 2019 tot 1 april 2020 is deze tijdelijke comfortabele woonruimte beschikbaar voor mensen die bijvoorbeeld een overbrugging zoeken van de ene woning naar de andere.
 

Voelt u zich direct thuis! 

Eén voet over de drempel van onze comfortabele Bergalows en u voelt zich meteen thuis. Wij hebben 3 types in de verhuur: de Bergalow 2 en Bergalow 2 de luxe met 2 slaapkamers, geschikt voor maximaal 5 personen. Bergalow 2 de luxe is qua indeling gelijk aan Bergalow 2 maar heeft als extra een losse overkapping en sowieso een parkeerplaats. De Bergalow 3, met 3 slaapkamers en 2 badkamers is geschikt voor maximaal 6 personen.

Alle chalets hebben een woonkamer met openslaande deuren, kleuren tv, DVD-speler, draadloze internetverbinding, radio- en cd-speler en open keuken met volledige inventaris. Uiteraard zijn de chalets voorzien van CV, dus ook in de koude wintermaanden heeft u hier een aangenaam verblijf. ’s Avonds na een vermoeiende dag kruipt u heerlijk in een tweepersoonsbed (140x200cm). Met eigen douche, toilet en wastafel in de badkamer.
 

Ontdek onze scherpe tarieven: 

Bergalow 2: € 500,00 per maand*
Bergalow 2 de luxe: € 525,00 per maand*
Bergalow 3: € 565,00 per maand*
*exclusief energieverbruik, eindschoonmaak van € 75,00 en de eerste maand een maandhuur borg

In enkele chalets is een hond toegestaan voor € 15,00 per maand. U kunt gebruik maken van onze wasmachines en droger in het toiletgebouw. Per wasbeurt betaalt u € 5,50, er wordt automatisch wasmiddel toegevoegd. Het tarief voor de droger is € 2,00. Verder zijn onze contracten flexibel opzegbaar, de accommodaties volledig gemeubileerd en u heeft gewoon geen gedoe. 
 

Interesse?

Neemt u dan telefonisch of via e-mail contact met ons op en wij maken graag een offerte voor u op maat. Uiteraard bent u ook van harte welkom om een keer langs te komen, bij voorkeur op afspraak.


Contactformulier

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte