715
tijdelijke-woonruimte

Tijdelijke woonruimte

Bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte? Bekijk onze mogelijkheden. 

Tijdelijke woonruimte

Tijdelijke woonruimte nodig?

Bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte, informeer eens naar de Bergalows op Vakantiepark de Luttenberg. In deze compleet ingerichte chalets zult u veel meer privacy, comfort en thuisgevoel ervaren dan in een hotelkamer. Vanaf oktober tot april is deze tijdelijke comfortabele woonruimte beschikbaar voor mensen die bijvoorbeeld een overbrugging zoeken van de ene woning naar de andere.
 

Voelt u zich direct thuis! 

Eén voet over de drempel van onze comfortabele Bergalows en u voelt zich meteen thuis. Wij hebben 5 types in de verhuur: de Bergalow 2, Bergalow 2 met overkapping en de Unieke Bergalows met 2 slaapkamers, geschikt voor maximaal 5 personen. De Bergalow 3 of 3 de luxe, met 3 slaapkamers en 2 badkamers is geschikt voor maximaal 6 personen. Bergalow 2 met overkapping is qua indeling gelijk aan Bergalow 2 maar heeft als extra een losse overkapping en sowieso een parkeerplaats. De unieke Bergalows zijn verschillend  ingericht met elk een eigen extra luxe.

Alle chalets zijn rookvrij en hebben een woonkamer met kleuren tv en draadloze internetverbinding, een open keuken met volledige inventaris. Uiteraard zijn de chalets voorzien van CV, dus ook in de koude wintermaanden heeft u hier een aangenaam verblijf. ’s Avonds na een vermoeiende dag kruipt u heerlijk in een tweepersoonsbed (140x200cm). Met eigen douche, toilet en wastafel in de badkamer.


Ontdek onze scherpe tarieven: 


Wel komt hier het energieverbruik, eindschoonmaak van € 75,00 en de eerste maand een maandhuur borg bij. Voor 2024 ( vanaf 1/1/2024 - 31/12/2024) zijn de energietarieven die doorberekend worden:
Gas: € 2,22 per m3, Water: € 2,42 per m3, Elektra: € 0,44 per kWh.
( onder voorbehoud van wijzigingen).

In enkele chalets is een hond toegestaan voor € 25,00 per maand. Katten zijn niet toegestaan. U kunt gebruik maken van onze wasmachines en droger in het toiletgebouw. Per wasbeurt betaalt u € 5,50, er wordt automatisch wasmiddel toegevoegd. Het tarief voor de droger is € 2,00. Verder zijn onze contracten flexibel opzegbaar, de accommodaties volledig gemeubileerd en u heeft gewoon geen gedoe. 

de tarieven 2024 en 2025

Alle gepubliceerde tarieven zijn onder voorbehoud van wijzigingen!


Interesse?

U kunt gemakkelijk ons onderstaande aanvraagformulier invullen. U mag natuurlijk ook telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. Wij maken graag een offerte voor u op maat. Uiteraard bent u ook van harte welkom om een keer langs te komen, bij voorkeur op afspraak.