badhuis-luttenberg

Badhuis Luttenberg

Laat u verwennen in ons heerlijke Badhuis Luttenberg. Deze leuke kleinschalige Wellness van Vakantiepark de Luttenberg ligt in een landelijke en bosrijke omgeving. U vindt hier een Finse sauna, infrarood sauna, stoomcabine en voetenbad

Badhuis Luttenberg

Ontdek Badhuis Luttenberg

Badhuis Luttenberg biedt u een finse sauna, stoomcabine, infrarood sauna, en een heerlijke relaxruimte met ligstoelen bij de openhaard of buiten in de tuin. Gasten van het naastgelegen vakantiepark maken ook gebruik van het zwembad, badkleding is verplicht. . 

Op zoek naar een leuk vriendinnenuitje, een cadeautje voor een speciaal iemand of gewoon nieuwsgierig geworden naar ons gezellige kleine badhuis? Wij heten u van harte welkom! U kunt al terecht vanaf € 8,50 per persoon voor een dagdeel van 4 uur! Ook kunt u het badhuis privé afhuren voor € 100,00 voor een dagdeel van 4 uur (min. 4  en max. 12 personen). Vraag naar de mogelijkheden en kom genieten in het mooie gastvrije Salland. Het badhuis is geopend vanaf eind maart tot eind september.

Vakantiepark de Luttenberg is een prachtig seizoenbedrijf. Dit betekent dat wij vanaf eind maart tot  eind september geopend zijn qua faciliteiten zoals het binnenzwembad, wellness, horeca en winkeltje. Kijk voor de actuele openingstijden op onze contact pagina.

Overdekt zwembad

U kunt tijdens het seizoen gebruik maken van het aangrenzende verwarmde en overdekte zwembad met bubbelbad. In de warme zomermaanden wordt het dak opengeschoven en zwemt u dus heerlijk in de buitenlucht. Gasten van het vakantiepark maken ook gebruik van dit zwembad, hier is badkleding verplicht. 


MASSAGES VANAF 1 JULI 2024

In ons badhuis is er de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke Ayurvedische massage. Ervaar de diepe ontspanning, waarbij  gebruik wordt gemaakt van een heerlijke warme olie met naar wens lavendel of eucalyptus. 
De steeds herhalende, lange, rustige massage-strijkbewegingen geven ontspanning én innerlijke balans. Heerlijk genieten en totale ontspanning.
 


Bij de 45 minuten massage ( € 60,00 p.p.) wordt het lichaam gemasseerd waarbij ruime hoeveelheden warme olie worden gebruikt. De natuurlijke oliën brengen je lijf in balans en reinigen de huid en het lichaam. Door de lange en langzame massagebewegingen kom je in een diepe ontspanning. Hierbij kom je los van stress en vermoeidheid van je lichaam. De Ayurvedische massagetechnieken hebben een gunstige invloed op je weerstand, lymfesysteem en bloedsomloop. 
Bij de 70 minutenmassage ( € 75,00 p.p.)  is eerst de ontvangst met kruidenthee, verkwikkend voetenbad met Rozemarijn. Daarna in de stoomcabine (ca 10-15 min) met Eucalyptus en een verzorgend gezichtsmasker. Afsluiting massage 45 minuten rug, benen en hoofd/gezicht. Een weldaad voor je lichaam en geest. 

Goed om te weten:  Tijdens deze massage maken we namelijk gebruik van heerlijke oliën die vlekken kunnen veroorzaken op de badkleding. En de steeds herhalende, lange, rustige massage-strijkbewegingen komen het best tot hun recht zonder badkleding. Zodat jij het optimale uit de massage kan halen.
 

Onze Massagetherapeute
 Inge van den Burg is een gekwalificeerde Ayurvedische massagetherapeute en heeft haar opleidingen voltooid bij EISRA (Rijswijk), DivineAyurveda (Hilversum) en Lotusayurveda (Doesburg).    
Daarnaast heeft zij meerdere specialistische massageopleidingen gevolgd zoals o.a. kruidenstempelmassage, voet/onderbeenmassage en Shirodhara (hoofdbehandeling). Haar passie voor het masseren en Ayurveda is ontstaan tijdens een bijzondere reis naar India in 2017 en raakte dusdanig geïnspireerd dat zij hierdoor haar carriereswitch heeft gemaakt. Naast de massagepraktijk importeert zij Ayurvedische producten zoals essentiële olie, kruidensupplementen en massage oliën. Ook schrijft ze regelmatig blogs en publiceert ebooks over Ayurveda. Wil je meer weten kijk dan op www.deepayurveda.nl.

Inge is vanaf 1 juli 2024 aanwezig op dinsdag van 18.30 tot 21.00 uur.
De massages zzijn op afspraak mogelijk.
Reserveringen via whatsapp of telefonisch
06-40087587 (bellen bij voorkeur tussen 10.00u en 13.00u)
 


Neem direct contact met ons op