badhuis-luttenberg

Badhuis Luttenberg

Laat u verwennen in ons heerlijke Badhuis Luttenberg. Deze leuke kleinschalige Wellness van Vakantiepark de Luttenberg ligt in een landelijke en bosrijke omgeving. U vindt hier een Finse sauna, infrarood sauna, stoomcabine en voetenbad

Badhuis Luttenberg

Ontdek Badhuis Luttenberg

Badhuis Luttenberg biedt u een finse sauna, stoomcabine, infrarood sauna, en een heerlijke relaxruimte met ligstoelen bij de openhaard of buiten in de tuin. Het naastgelegen vakantiepark biedt u de mogelijkheid om uw dagje Wellness te combineren mét overnachtingen. 

Op zoek naar een leuk vriendinnenuitje, een cadeautje voor een speciaal iemand of gewoon nieuwsgierig geworden naar ons gezellige kleine badhuis? Wij heten u van harte welkom! U kunt al terecht vanaf € 17,50 per persoon voor een dagdeel van 4 uur! Vanaf de derde persoon betaalt u € 10,00 p.p. Ook kunt u het badhuis privé afhuren voor € 100,00 voor een dagdeel van 4 uur (min. 4  en max. 12 personen). Vraag naar de mogelijkheden en kom genieten in het mooie gastvrije Salland.

Overdekt zwembad

U kunt tijdens het seizoen gebruik maken van het aangrenzende verwarmde en overdekte zwembad met bubbelbad. In de warme zomermaanden wordt het dak opengeschoven en zwemt u dus heerlijk in de buitenlucht. Gasten van het vakantiepark maken ook gebruik van dit zwembad, hier is badkleding verplicht. 
 Neem direct contact met ons op