badhuis-luttenberg

Badhuis Luttenberg

Laat u verwennen in ons heerlijke Badhuis Luttenberg. Deze leuke kleinschalige Wellness van Vakantiepark de Luttenberg ligt in een landelijke en bosrijke omgeving. U vindt hier een Finse sauna, infrarood sauna, stoomcabine en voetenbad

Coronavirus COVID-19

Vakantiepark de Luttenberg houdt de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en we doen ons uiterste best om u een veilige en onbezorgde vakantie te bezorgen. Dit heeft gevolgen voor o.a. onze faciliteiten. Om u zo veilig en verantwoord mogelijk te laten genieten van ons binnenbad, zijn onze wellness faciliteiten voorlopig gesloten. De looproutes van het binnenzwembad lopen door het wellnessgedeelte.Helaas zijn er daarom ook geen mogelijkheden voor massages. Meer informatie over de maatregelen kunt u op deze pagina vinden:

informatie coronavirus


Ontdek Badhuis Luttenberg

Badhuis Luttenberg biedt u een finse sauna, stoomcabine, infrarood sauna, en een heerlijke relaxruimte met ligstoelen bij de openhaard of buiten in de tuin. Het naastgelegen vakantiepark biedt u de mogelijkheid om uw dagje Wellness te combineren mét overnachtingen. 
 

Laat u ook culinair verwennen!

In onze sfeervolle brasserie zorgen we met plezier voor een klein hapje tussendoor of een heerlijke lunch. Van donderdag t/m zondag kunt u hier ‘s avonds terecht voor een maaltijd, de keuken is tot 20.00 uur geopend. In het saunagedeelte is een minibar beschikbaar met frisdranken tegen betaling. Uiteraard zijn de water, koffie en theefaciliteiten hier onbeperkt en inclusief.

Op zoek naar een leuk vriendinnenuitje, een cadeautje voor een speciaal iemand of gewoon nieuwsgierig geworden naar ons gezellige kleine badhuis? Wij heten u van harte welkom! U kunt al terecht vanaf € 15,00 per persoon voor een dagdeel van 4 uur! Vanaf de derde persoon betaalt u € 7,50 p.p. Ook kunt u het badhuis afhuren voor € 100,00 voor een dagdeel van 4 uur (min. 4  en max. 12 personen). Vraag naar de mogelijkheden en kom genieten in het mooie gastvrije Salland.


Overdekt zwembad

U kunt tijdens het seizoen gebruik maken van het aangrenzende verwarmde en overdekte zwembad met bubbelbad. In de warme zomermaanden wordt het dak opengeschoven en zwemt u dus heerlijk in de buitenlucht. Gasten van het vakantiepark maken ook gebruik van dit zwembad, hier is badkleding verplicht. 

Massages

Geniet van een heerlijke lichaamsmassage.

Ontspanningsmassage
Als u onze sauna privé heeft gereserveerd, kunt u massage behandelingen bij ons boeken. De favoriet van veel gasten tijdens een dagje sauna! Geniet van kundig masserende handen die de spanning uit uw lijf laten wegstromen. Met onze klassieke ontspanningsmassage ondervinden lijf en geest wellness zoals deze luxe bedoeld is: volledig ontspannen en opladen.

Prijs per persoon: (25 min.) € 29,50 
Prijs per persoon: (50 min.) € 48,50
 


Neem direct contact met ons op