Sanitairgebouw

Modern en van alle gemakken voorzien.

Coronavirus COVID-19

Vakantiepark de Luttenberg houdt de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en we doen ons uiterste best om u een veilige en onbezorgde vakantie te bezorgen. Dit heeft gevolgen voor o.a. onze faciliteiten. Meer informatie over de maatregelen kunt u op deze pagina vinden:

informatie coronavirus
 

Eerste klas sanitair

De toiletgebouwen van vakantiepark De Luttenberg zijn modern en van alle gemakken voorzien. Ons camping sanitair is brandschoon en van perfecte kwaliteit. Elke douche is zeer ruim en heeft een eigen wastafel. Douchen en warmwatergebruik is in beide sanitairgebouwen gratis!

Sanitairgebouw De Molshoop heeft een vegetatiedak en beschikt over eerste klas toiletten, was- en doucheruimtes en familiedouches en speciaal kindersanitair. Door de automatische schuifdeuren is de Molshoop ook goed toegankelijk met de kinderwagen, rollator of rolstoel. U heeft geen koude voeten dankzij de vloerverwarming. 


Privé Sanitair

In de Molshoop kunt u ook privé sanitair huren met toilet, douche en aparte wastafel met spiegel. Lekker alleen voor uw eigen gezin. Wij maken uw privé-sanitair dagelijks schoon en u kunt uw toiletspullen gewoon laten staan in onze camping sanitair. De kosten bedragen € 8,- per nacht en is alleen boekbaar via de receptie. 

Gaaf kindersanitair! 

Voor kinderen is het al helemaal een feestje om onder de douche te staan of om hun tanden te poesten. Alleen bij Vakantiepark de Luttenberg vindt u dit unieke kindersanitair! Het kindersanitair is namelijk helemaal in stijl van 'de Molshoop', waardoor ook dit extra leuk zal zijn. 

 
Aanwezig in onze sanitairgebouwen:

  • Afwas- en groentewasplaats
  • Privé Sanitair
  • Chemisch toilet
  • Wasserette 
  • Magnetron 
  • Strijkplank 
Ook hebben wij speciaal sanitair voor mindervaliden. Dit bevindt zich in ons tweede saniairgebouw. Deze ruimte is o.a. toegankelijk voor een rolstoel en beschikt over een klapstoel in de douche en een aankleed/wasbed! Benieuwd naar de locatie? 

Bekijk de interactieve plattegrond
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte