715
faciliteiten-sanitair

Sanitairgebouw

Modern en van alle gemakken voorzien.

Sanitairgebouw

Eerste klas sanitair

Het sanitairgebouw van Vakantiepark De Luttenberg is modern en van alle gemakken voorzien. Ons camping sanitair is brandschoon en van perfecte kwaliteit. De douches zijn ruim en voorzien van een eigen wastafel. Douchen en warmwatergebruik in het sanitairgebouw is gratis!

Sanitairgebouw De Molshoop beschikt over eerste klas toiletten, was- en doucheruimtes, familiedouches en speciaal kindersanitair. Door de automatische schuifdeuren is de Molshoop ook goed toegankelijk met de kinderwagen, rollator of rolstoel. Daarnaast krijgt u geen koude voeten dankzij de vloerverwarming.


Privé Sanitair

In de Molshoop is 1 badkamer privé sanitair te huren met een toilet, douche en een aparte wastafel met spiegel. Gemakkelijk en alleen voor uw eigen gezin. Dit is te reserveren via de receptie, telefonisch of per e-mail. De tarieven vind u onder kampeertarieven


Gaaf kindersanitair! 

Voor kinderen is het al helemaal een feestje om onder de douche te staan of om naar de wc te gaan. Alleen bij Vakantiepark de Luttenberg vindt u dit unieke kindersanitair. Het kindersanitair is namelijk helemaal in stijl van 'de Molshoop', waardoor zelfs tandenpoetsen een feestje wordt! 


Aanwezig in het sanitairgebouw:

  • Afwas- en groentewasplaats
  • 1 Privé Sanitair badkamer
  • Chemisch toilet
  • Wasserette 
  • Magnetron 
  • Strijkplank 
Ook hebben wij in de Molshoop 1 badkamer met speciaal sanitair voor mindervaliden. Deze ruimte is o.a. toegankelijk voor een rolstoel en beschikt over een klapstoel in de douche.

Bekijk de plattegrond