Horeca

Schuif aan en geniet!


BRASSERIE

Wilt u liever een avond écht uit eten gaan? Ook dat kan! Op vakantiepark de Luttenberg kunt u genieten van heerlijke menu’s. Onze menukaart bestaat uit diverse vegetarische, vlees- en visgerechten waar u uw vingers bij af zult likken. In onze brasserie kunt u zowel binnen als buiten op het rustige overdekte terras genieten van de specialiteiten van onze kok. 
Ook in de middag kunt u terecht in onze horeca. Op de kleine kaart die wij in de middag aanbieden staan heerlijke tosti’s. drankjes, of een kopje koffie met een appelgebakje. Natuurlijk kunt u ook terecht voor een ijsje.
Dat is toch het echte vakantiegevoel? Wanneer u van plan bent bij ons te komen eten, is het handig dat u van tevoren reserveert. Dit kan bij onze receptie, maar ook telefonisch via 0572-301405.


SPECIALE GELEGENHEDEN

Voor een bruiloft, familiediner, verjaardag, kinderfeestje, vergadering of andere speciale gelegenheden tot zeker 150 personen kunt u ook bij ons terecht! 

Menukaart 2018
 


SNACKCORNER

In onze snackcorner helpen onze medewerkers u graag, zodat u kunt genieten van een lekker patatje, zelfgemaakte pizza of een meeneem-menu. Er is voor elk wat wils!
U kunt uw snacks meenemen, maar natuurlijk ook opeten in onze mooie horecagelegenheid of op ons buitenterras dat zicht heeft op het zwembad.


VERSE PIZZA'S!

Wist u dat u bij ons ook overheerlijke, verse, zelfgebakken pizza's kunt bestellen. Gebakken in de steenoven!
Download Snackbarlijst 

Klik hier voor de actuele openingstijden van onze horeca.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte