horeca

Horeca

Schuif aan en geniet!

Coronavirus COVID-19

Vakantiepark de Luttenberg houdt de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en we doen ons uiterste best om u een veilige en onbezorgde vakantie te bezorgen. Dit heeft gevolgen voor o.a. onze faciliteiten. Meer informatie over de maatregelen kunt u op deze pagina vinden:

informatie coronavirus


Gezellige brasserie

Wilt u liever een avond écht uit eten gaan? Ook dat kan! Op Vakantiepark de Luttenberg kunt u genieten van verschillende gerechten. Onze menukaart bestaat uit diverse vegetarische, vlees- en visgerechten. In onze brasserie kunt u zowel binnen als buiten op het rustige overdekte terras genieten van de specialiteiten van onze kok. 
Ook in de middag kunt u terecht in onze horeca. Op de kaart die wij in de middag aanbieden staan heerlijke tosti’s, verfrissende drankjes, maar natuurlijk ook een lekker kopje koffie met appeltaart! Ook een ijsje mag natuurlijk niet ontbreken! 

Bekijk het diner menu

Vakantiepark de Luttenberg is een prachtig seizoenbedrijf. Dit betekent dat wij vanaf 1 april tot 1 oktober geopend zijn qua faciliteiten zoals het binnenzwembad, wellness, horeca en winkel. Kijk voor de actuele openingstijden op onze contact pagina.

Snackbar

In onze snackbar helpen onze medewerkers u graag. Het menu varieert van een lekker patatje, zelfgemaakte pizza of een handig meeneem-menu. Er is voor ieder wat wils! U kunt uw snack opeten in onze mooie horecagelegenheid of op ons buitenterras dat zicht heeft op het zwembad, maar natuurlijk kunt u uw snacks ook afhalen en heerlijk op uw kampeerplaats of bij uw accommodatie opeten. 

Bekijk het snackbar menu