Horeca

Schuif aan en geniet!

GEZELLIGE BRASSERIE

Wilt u liever een avond écht uit eten gaan? Ook dat kan! Op vakantiepark de Luttenberg kunt u genieten van heerlijke menu’s. Onze menukaart bestaat uit diverse vegetarische, vlees- en visgerechten waar u uw vingers bij af zult likken. In onze brasserie kunt u zowel binnen als buiten op het rustige overdekte terras genieten van de specialiteiten van onze kok. 
Ook in de middag kunt u terecht in onze horeca. Op de kaart die wij in de middag aanbieden staan heerlijke tosti’s, verfrissende drankjes, maar natuurlijk ook een lekker kopje koffie met appeltaart! Natuurlijk kunt u er ook terecht voor een ijsje. Dat is toch het echte vakantiegevoel? 
 

SNACKCORNER

In onze snackcorner helpen onze medewerkers u graag, zodat u kunt genieten van een lekker patatje, zelfgemaakte pizza of een handig meeneem-menu. Er is voor elk wat wils!
U kunt uw snack opeten in onze mooie horecagelegenheid of op ons buitenterras dat zicht heeft op het zwembad, maar natuurlijk kunt u uw snacks ook afhalen en heerlijk op uw kampeerplaats of bij uw accommodatie opeten. 

Vakantiepark de Luttenberg is een prachtig seizoenbedrijf. Dit betekent dat wij vanaf 1 april tot 1 oktober geopend zijn qua faciliteiten zoals het binnenzwembad, wellness, horeca en winkel. Het buitenzwembad is geopend tot 1 september. De receptie is het hele jaar door geopend. Onze accommodaties zijn wel het gehele jaar te huur.‚Äč

VERSE PIZZA'S!

Wist u dat u bij ons ook overheerlijke, verse, zelfgebakken pizza's kunt bestellen? Gebakken in de steenoven!


Klik hier voor de actuele openingstijden van onze horeca.


SPECIALE GELEGENHEDEN

Ook voor een bruiloft, familiediner, verjaardag, kinderfeestje, vergadering of andere speciale gelegenheden bent u bij ons van harte welkom. 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte