Kortingskaarten

U kampeert extra voordelig op Vakantiepark De Luttenberg met de Camping Key Europe, Camping Travel Club en de ACSI CampingCard. Lees hieronder hoe u hiervan kunt profiteren!

ACSI OF CAMPING KEY

Met de ACSI of Camping Key Europe kampeert u extra voordelig in het voor- en naseizoen op een comfortplaats (NIET op een extra of supercomfortplaats mogelijk). Buiten het hoogseizoen staat u op een gezellige camping met vele faciliteiten. De ACSI en Camping Key Europe kaart biedt u een kampeervakantie waar u ook echt kunt genieten van rust en ontspanning! Tijdens het kamperen kunt u toch profiteren van alle luxe faciliteiten die ook buiten het hoogseizoen voor u beschikbaar zijn.


Boeken met ANWB CAMPING KEY

U geniet met bovenstaande kaarten een tarief van 17,00 per nacht op basis van 2 personen, 1 kampeermiddel, 1 huisdier en is exclusief toeristenbelasting van € 0,90 per persoon per nacht en reserveringskosten van € 7,50 per boeking. Een logee meenemen kan voor € 4,00 per persoon per nacht. Het Camping Key tarief is alleen geldig op vertoon van uw kaart. 

Camping key europe is bij ons geldig van: 
in 2020
 :
  •  27 maart tot 10 april en 14 tot 17 april
  •  4 mei tot 20 mei en 25 tot 29 mei
  •  2 juni tot 3 juli
  •  21 augustus tot 9 oktober


SPECIALE AANBIEDING MET CAMPING KEY EUROPE

5% Korting op het overnachtingstarief van 6 juli tot 24 augustus, alleen geldig op vertoon van de Camping Key Europe.

ACSI CAMPINGCARD

Tijdens uw zoektocht naar een geschikte camping kunt u het blauwe CC logo aantreffen. Dat wil zeggen dat de camping CampingCard ACSI accepteert, dé kortingskaart voor het laagseizoen. Daarmee stelt de campingspecialist kampeerders in staat om in het voor- en naseizoen tegen gereduceerde, vaste prijzen te overnachten. 


BOEKEN MET ACSI CAMPINGCARD 

Met een ACSI CampingCard is het tarief € 16,00 per nacht voor 2 personen, 1 kampeermiddel, 1 huisdier en exclusief toeristenbelasting van € 0,90 per persoon per nacht en reserveringskosten van € 7,50 per boeking. Een logee meenemen kan al voor € 4,00 per persoon per nacht exclusief toeristenbelasting. Het ACSI CampingCard tarief is alleen geldig op vertoon van uw ACSI CampingCard. 

ACSI CampingCard is bij ons geldig van:
          in 2020:
  • 27 maart tot 10 april en 14 tot 17 april                          
  • 4 mei tot 20 mei en 25 tot 29 mei
  • 2 juni tot 3 juli
  • 21 augustus tot 9 oktober                                                                                       

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte