kortingskaarten

Kortingskaarten

Op Vakantiepark de Luttenberg kampeert u bijzonder voordelig met de CampingKey Europe Card. Lees hieronder hoe u hiervan kunt profiteren!

Kortingskaarten

CAMPING KEY

Met de Camping Key Europe kampeert u extra voordelig in het voor- en naseizoen op een comfortplaats (NIET op een extra of supercomfortplaats mogelijk). Buiten het hoogseizoen staat u op een gezellige camping met vele faciliteiten. De  Camping Key Europe kaart biedt u een kampeervakantie waar u ook echt kunt genieten van rust en ontspanning! Tijdens het kamperen kunt u toch profiteren van alle luxe faciliteiten die ook buiten het hoogseizoen voor u beschikbaar zijn. Let Op: deze zijn momenteel alleen telefonisch of per mail te reserveren en kunnen tijdelijk niet online geboekt worden!


Boeken met ANWB CAMPING KEY

U geniet met bovenstaande kaart een tarief van € 20,00 per nacht op basis van 2 personen, 1 kampeermiddel, 1 huisdier en is exclusief toeristenbelasting ( € 1,00 p.p.p.n) en reserveringskosten van € 7,50 per boeking.  Het Camping Key tarief is alleen geldig op vertoon van uw kaart. 

Camping Key in geldig in 2023 van:

  • 25 maart tot 17 mei 
  • 23 mei tot 26 mei 
  • 30 mei tot 8 juli 
  • 26augustus tot 30 september