Meivakantie

Vier uw droomvakantie bomvol animatie op Vakantiepark de Luttenberg!

Héérlijk die fantastische Meivakantie! 

Zin om alvast een voorproefje te nemen van de zomervakantie en al in de Meivakantie op vakantie te komen? Wij zullen ervoor zorgen dat uw vakantie ook écht als een vakantie aan zal voelen! 
 

Wanneer is de Meivakantie in 2020?

In 2020 is het in heel Nederland vanaf 24 april - 4 mei 2020 Meivakantie. Vaak hebben scholen een week hiervoor of een week hierna ook nog vakantie. 


Onze faciliteiten

In de Meivakantie is ons binnenzwembad geopend en speel je samen met het animatieteam de allerleukste spelletjes. Lekker een potje voetballen op het sportveld of liever een toernooitje op de midgetgolfbaan, de tennisbaan of speel een spelletje jeu de boules. Ponyrijden kan op bepaalde dagen of huur een stoere skelter en met wie spring jij op de Airtrampoline? De meeste faciliteiten zijn gratis! 
 

Onze Horeca

In onze gezellige horeca staan we ook weer voor u klaar. Bestel een lekker afhaalmenu in de snackcorner of een heerlijke pizza en maak de avond af met een heerlijk ijsje! Maak de vakantie compleet met een gezellige avond op het overdekte terras in de brasserie.
 

Doen en beleven in de omgeving

Ook in Salland kunt u in het voorjaar culinair genieten van het Sallandse witte goud! Inmiddels zijn de asperges bij een groter publiek bekend en worden er diverse evenementen rondom de asperges georganiseerd. Kijk voor mooie fietstochten en aspergetelers of proefevenementen op deze site van Salland Natuurlijk Gastvrij.

Diverse accommodaties

Op ons Vakantiepark hebben we verschillende accommodaties en altijd perfect passend bij uw wensen! Zo hebben wij accommodaties variërend van 4 tot en met 6 personen. Maar ook overnachten in een stoere Safaritent behoort tot de mogelijkheden! Bekijk in de tabel hieronder uw favoriete en natuurlijk scherp geprijsde accommodatie.
 

Accommodatie:Aantal slaapkamers
Safaritent (5 pers.) 2
Bergalow 2 (5 pers.)2
Bergalow 2 (4 volw. + 1 baby)2
Bergalow 2 de luxe (5 pers.)2
Bergalow 3 (6 pers.)3
Bergalow de luxe nummer 42 (5 pers.)2
Bergalow de luxe nummer 51 (5 pers.)2


Interactieve plattegrond


midden in de prachtige natuur Kamperen

Toch liever Kamperen tijdens Hemelvaart en/of Pinksteren? Natuurlijk is dat mogelijk op onze Camping! Op onze Camping hebben wij drie verschillende type plaatsen verspreid over het gehele park zodat er altijd een kampeerplek is dat precies bij uw wensen past. Voor welke kampeerplaats gaat u? 
⇒ Comfortplaats
⇒ Extra Comfortplaats
⇒ Supercomfortplaats

Bekijk kampeerplaatsen  


Bekijk onze plattegrond

Druk op onderstaande button en bekijk in één oogopslag waar al onze accommodaties en kampeervelden zich bevinden en boek direct! 

plattegrond

  

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte