Op naar een héérlijke Meivakantie

Vier uw droomvakantie bomvol animatie op Vakantiepark de Luttenberg!

Coronavirus COVID-19

Vakantiepark de Luttenberg houdt de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en we doen ons uiterste best om u een veilige en onbezorgde vakantie te bezorgen. Dit heeft gevolgen voor o.a. onze faciliteiten. Meer informatie over de maatregelen kunt u op deze pagina vinden:

informatie coronavirus
 

De meivakantie

In 2020 is het in heel Nederland vanaf 24 april - 9 mei 2020 Meivakantie. Vaak hebben scholen een week hiervoor of een week hierna ook nog vakantie. Dit betekent dat we op Vakantiepark de Luttenberg twee weken Meivakantie vieren! 

 
Onze Faciliteiten

Bij een vakantie hoort zwemmen! Vandaar dat ons overdekte zwembad geopend is! En met heel goed weer, open we ook ons buitenzwembad! Ieder dag haalt u heerlijke verse broodjes in het winkeltje. De kinderen kunnen ook helemaal hun hart ophalen in een van onze (buiten)speeltuinen, de midgetgolf en speel een heerlijk potje tennis op de tennisbaan. Natuurlijk kunt u na een bomvolle dag terecht in onze gezellige Brasserie. En aamen met het allerleukste animatieteam van Nederland komen jullie de dagen wel door!
 

Héérlijk Kamperen midden in de natuur!

Met 3 verschillende kampeervelden is er altijd een veld passende bij uw wensen! Zo hebben wij onze Comfortplaats (ong. 100m2), Extra Comfortplaats (ong. 140m2) en een Supercomfortplaats (ong. 175m2). Natuurlijk zijn faciliteiten zoals water, douchen, 10 ampere stroom, (camping) Wifi, toegang binnen- en buitenzwembad én parkeren voor één auto inclusief! We hebben diverse mooie kampeerarrangementen samengesteld. 

  • Meivakantie 1 (zaterdag 25 april, uitcheck zaterdag 2 mei) boekt u al vanaf € 199,- o.b.v. 4 personen. 
  • Meivakantie 2 (zaterdag 2 mei, uitcheck zaterdag 9 mei) boekt u al vanaf € 199,- o.b.v. 4 personen.
  • Meivakantie 1 én 2 (zaterdag 25 april, uitcheck zaterdag 9 mei) boekt u al vanaf € 345,- o.b.v. 4 personen.
Naar alle kampeervelden

Welke accommodatie kiest u? 

Op ons Vakantiepark hebben we verschillende accommodaties en altijd perfect passend bij uw wensen! Zo hebben wij accommodaties variërend van 4 tot en met 6 personen. Maar ook overnachten in een stoere Safaritent behoort tot de mogelijkheden! Bekijk in de tabel hieronder uw favoriete en natuurlijk scherp geprijsde accommodatie.

Accommodatie:Aantal slaapkamers
Safaritent (5 pers.) 2
Bergalow 2 (5 pers.)2
Bergalow 2 (4 volw. + 1 baby)2
Bergalow 2 de luxe (5 pers.)2
Bergalow 3 (6 pers.)3
Bergalow de luxe nummer 42 (5 pers.)2
Bergalow de luxe nummer 51 (5 pers.)2

 
Ontdek de accommodaties 
 

 
Zoek & boek
 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte