met-hond

Met hond

Heerlijk met uw hond op vakantie? Op Vakantiepark de Luttenberg zijn meerdere honden welkom om te genieten van een welverdiende vakantie!

Ook uw hond mag mee op vakantie | Vakantiepark de Luttenberg

Ook honden zijn van harte welkom!

Natuurlijk is uw hond op ons 5-sterren Vakantiepark van harte welkom om te genieten van een heerlijke vakantie! Op ons prachtige park midden in Overijssel en omringd door bossen kan uw hond ook volop genieten. Per accommodatie mag u één hond meenemen, per kampeerplek mag u twee honden meenemen. In sommige accommodaties zijn echter geen huisdieren toegelaten. Bekijk al onze mogelijkheden via de plattegrond en geniet van de mooiste vakantie samen met uw hond. 

plattegrond
 

Zeer complete vakantie samen met uw hond

Wanneer u verblijft met uw hond op Vakantiepark de Luttenberg dan kunt u uw hart ophalen aan tal van faciliteiten. Ontdek bijvoorbeeld onze twee zwembaden waarvan één zwembad met wellness, gezellige snackplaza en ons 5-sterren sanitairgebouw. Maar ook voor kinderen is meer dan genoeg te beleven! Zo zijn er veel speeltuintjes, gratis midgetgolf en tennis. Heeft u trek gekregen? Dan kunt u terecht in onze horeca. Maak kennis met een zeer compleet verblijf samen met uw hond op ons 5-sterren vakantiepark!
 

Ontdek ons Vakantiepark!

Natuurlijk heeft ons park u nog veel meer accommodaties, kampeervelden en faciliteiten te bieden! Bekijk ze door op onderstaande links te klikken. 
Accommodaties
Kamperen
Interactieve plattegrond
Ontdek de schoolvakanties
Faciliteiten
Horeca
Contact


Nationaalpark Sallandse Heuvelrug

Vakantiepark de Luttenberg ligt aan Nationaalpark Sallandse Heuvelrug gelegen. Hoe leuk is het om met uw trouwe viervoeter de bosrijke omgeving te ontdekken? In minder dan 10 minuten omringd u zich samen met uw hond door de prachtige bosrijke omgeving. Omdat er in Nationaalpark Sallandse Heuvelrug veel wild aanwezig is, is in de meeste gedeeltes het aanlijnen van uw hond verplicht. Er zijn wel veel andere gebieden beschikbaar gesteld waarin uw hond vrij mag lopen. Klik op onderstaande knop om deze gebieden direct te bekijken. 

Losloopgebieden
Naar zoek & boek