pretparken

Uitjes met kinderen

Maak uw verblijf op Vakantiepark de Luttenberg af met een dagje naar één van de diverse pretparken.

Speeltuin de Flierefluiter

De leukste en grootste speelboerderij van het Oosten: De Flierefluiter!
Kom jij ook boerenfratsen uithalen? Er is van alles te doen voor kinderen in de leeftijd van 2-12 jaar en hun ouders, opa en oma. Bij de Flierefluiter kun je terecht bij regen en zonneschijn, want met de grootste binnen- en buitenspeeltuin is het er altijd feest: de hele dag fietsen, skelteren, glijden, klimmen, rennen en gek doen! Ontdek ook de kinderboerderij met gratis ponyrijden op echte pony's en een heuse knuffelruimte met konijnen en cavia’s. In het grote zwembad met waterglijbanen beleef je leukste waterpret! Koop uw entreetickets bij de receptie met 10% korting! 

Avonturenpark Hellendoorn

Op een steenworpafstand van ons Vakantiepark, ligt Avonturenpark Hellendoorn. Hellendoorn is hét pretpark voor het hele gezin en zeker het bezoeken waard! Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten ruim 30 topattracties en shows: 2 spetterende wildwaterbanen, 3 spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame, Dreumesland voor kleine avonturiers en nog veel meer! De afstanden tussen de attracties zijn klein en de wachtrijen vaak kort. Zo kunt u in zoveel mogelijk attracties tijdens uw pretparkbezoek. Dinoland

Het enige echte Dinoland kunt u vinden in Zwolle en is vanaf Luttenberg gemakkelijk te bereiken. In Dinoland Zwolle gaat u echt terug in te tijd van de dinosaurussen. Er staan soms tientallen meters grote exemplaren en u leert van alles over ze. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten te doen. Dinoland is geschikt voor jongens en meiden van 2 tot 14 jaar en is leuk voor zowel de dinofan als de niet-dinofan. Hoe dan ook, een dagje Dinoland mag zeker niet ontbreken op uw vakantie!


 

Attractiepark Slagharen

Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Attractiepark Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan dertig spannende attracties en verbluffende shows!