Op naar een fantastische zomervakantie

'Mama, gaan we weer naar Vakantiepark de Luttenberg?' 

Coronavirus COVID-19

Op dit moment hebben wij in verband met het coronavirus enkele maatregelen getroffen en is onze horeca en sanitairgebouwen gesloten tot 20 mei 2020. Gelukkig is wel is de afstort van het chemisch toilet geopend en kunt u diverse horecamaaltijden afhalen. Ook is ons binnenzwembad onder beperkende omstandigheden, geopend per 20 mei 2020! De winkel heeft beperkte openingstijden en de receptie is telefonisch en per e-mail te bereiken zodat we de sociale contacten proberen te minimaliseren. Het is lastig om te voorspellen hoelang deze maatregelen nog zullen aanhouden en wat de gevolgen kunnen zijn voor uw vakantie (en de faciliteiten).

 

Op naar een fantastische zomer!

Wat hebben wij ernorm zin in de zomer! Kamperen, accommodaties of liever een Glampingvakantie? Alles is mogelijk om van uw zomervakantie een TOPzomervakantie te maken! Bij ons begint de zomervakantie vanaf 4 juli 2020 en natuurlijk zijn al onze faciliteiten geopend!
 

Faciliteiten in de zomervakantie

Waar heeft u zin in? Skelteren, fietsen, wandelen of sporten in ons naastgelegen bos? Liever lui in de hangmat een boek lezen of zwemmen en met de kinderen en van de familieglijbaan in het zwembad plonzen? En het leuke nieuws: we hebben twee zwembaden! Bij ons is het allemaal mogelijk!  Samen met het animatieteam worden de allerleukste spelletjes gespeeld!  Lekker een potje voetballen op het sportveld, (gratis) midgetgolfbaan, een pot tennis op de tennisbaan of speel een spelletje jeu de boules. Ponyrijden kan op bepaalde dagen of huur een stoere skelter en met wie spring jij op de airtrampoline? De heerlijke gerechten eet je in de onze gezellige brasserie. Bestel een lekker afhaalmenu in de snackcorner of een heerlijke pizza en maak de avond af met een heerlijk ijsje! Maak de vakantie compleet met een gezellige avond op het overdekte terras in de brasserie.
 

Héérlijk Kamperen midden in de natuur!

Met 3 verschillende kampeervelden is er altijd een veld passende bij uw wensen! Zo hebben wij onze Comfortplaats (ong. 100m2), Extra Comfortplaats (ong. 140m2) en een Supercomfortplaats (ong. 175m2). Natuurlijk zijn faciliteiten zoals water, douchen, 10 ampere stroom, (camping) Wifi, toegang binnen- en buitenzwembad én parkeren voor één auto inclusief! We hebben diverse mooie kampeerarrangementen samengesteld. De Vakantievoordeelweken zijn extra scherp geprijsd. Het leuke van de Vakantievoordeelweken is dat u gedurende de maanden juli én augustus (vanaf 1 juli tot en met 31 augustus) precies de week of weken kunt boeken die voor u het beste uitkomt! U bepaalt zelf op welke dag u komt inchecken!

  • 1 week boekt u al vanaf € 275,- o.b.v. 4 personen
  • 2 weken boekt u al vanaf € 475,- o.b.v. 4 personen
  • 3 weken boekt u al vanaf € 675,- o.b.v. 4 personen
  • 4 weken boekt u al vanaf € 815,- o.b.v. 4 personen
  • 5 weken boekt u al vanaf € 899,- o.b.v. 4 personen
  • 6 weken boekt u al vanaf € 945,- o.b.v. 4 personen
Naar alle kampeervelden

Welke accommodatie kiest u? 

Op ons Vakantiepark hebben we verschillende accommodaties en altijd perfect passend bij uw wensen! Zo hebben wij accommodaties variërend van 4 tot en met 6 personen. Maar ook overnachten in een stoere Safaritent behoort tot de mogelijkheden! Bekijk in de tabel hieronder uw favoriete en natuurlijk scherp geprijsde accommodatie.

Accommodatie:Aantal slaapkamers
Safaritent (5 pers.) 2
Bergalow 2 (5 pers.)2
Bergalow 2 (4 volw. + 1 baby)2
Bergalow 2 de luxe (5 pers.)2
Bergalow 3 (6 pers.)3
Bergalow de luxe nummer 42 (5 pers.)2
Bergalow de luxe nummer 51 (5 pers.)2

 
Ontdek de accommodaties 
 

 
Zoek & boek
 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte