Zomervakantie

'Mama, gaan we weer naar Vakantiepark de Luttenberg?' 

Op naar een fantastische zomer!

Wat hebben wij zin in de zomer! Kamperen, accommodaties of een Glampingvakantie? Alles is mogelijk om van uw zomervakantie een TOPzomervakantie te maken! Waar heeft u zin in? Skelteren, fietsen, wandelen of sporten in ons naastgelegen bos? Liever lui in de hangmat een boek lezen of zwemmen en met de kinderen en van de familieglijbaan in het zwembad plonzen? Bij ons is het allemaal mogelijk! 
 

Faciliteiten in de zomervakantie

In de zomervakantie zijn al onze faciliteiten geopend! Trek baantjes in het zwembad en speel samen met het animatieteam de allerleukste spelletjes. Benieuwd naar het animatieprogramma? Zodra het (bomvolle) animatieprogramma bekend is, zullen wij deze hier op deze pagina plaatsen. 

Lekker een potje voetballen op het sportveld of liever een toernooitje op de midgetgolfbaan, de tennisbaan of speel een spelletje jeu de boules. Ponyrijden kan op bepaalde dagen of huur een stoere skelter en met wie spring jij op de airtrampoline?
 

Horeca

In onze horeca staan we ook weer voor u klaar. Bestel een lekker afhaalmenu in de snackcorner of een heerlijke pizza en maak de avond af met een heerlijk ijsje! Maak de vakantie compleet met een gezellige avond op het overdekte terras in de brasserie.
 

Doen en beleven in de omgeving

Via de knooppunten kunt u de mooiste fietsroutes uitstippelen in de omgeving over bijvoorbeeld de Sallandse heuvelrug. Wandelen kan in het naastgelegen bos de Luttenberg waar een bewegingsroute is gemaakt met nieuwe toestellen. Liever een bruisende omgeving? Bezoek dan één van de vele dorpsfeesten die er in de omgeving zijn. Wat dacht u van Stoppelhaene in Raalte, Luttenbergsfeest of de pompdagen in Heino? Een leuk familie uitje is natuulijk avonturenpark Hellendoorn! 

Welke accommodatie past perfect bij u?

Op ons Vakantiepark hebben we verschillende accommodaties en altijd perfect passend bij uw wensen! Zo hebben wij accommodaties varierend van 4 tot en met 6 personen. Maar ook overnachten in een stoere Safaritent behoort tot de mogelijkheden! 

Bekijk accommodaties & Safaritenten


Kamperen

Toch liever kamperen tijdens de zomervakantie? Natuurlijk is dat mogelijk op onze camping! Op onze camping hebben wij drie kampeertypes. 

Bekijk kampeerplaatsen kampeerarrangementen

 

Bekijk onze plattegrond

Druk op onderstaande button en bekijk in één oogopslag waar al onze accommodaties en kampeervelden zich bevinden en boek direct! 

plattegrond

 

 

  
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte