Schoolvakanties vol met de leukste animatie!

Ons animatieteam zorgt altijd voor het allerleukste vertier!

Coronavirus Covid-19

Vakantiepark de Luttenberg houdt de situatie omtrent het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Lees op onze speciale Coronapagina welke maatregelen wij hebben getroffen, wat dit voor u betekent en hoe we er samen alsnog een fijne vakantie van kunnen maken. Ook is het lastig in te schatten wat de gevolgen voor je vakantie (en de faciliteiten) zijn na de huidige deadline van het maatregelenpakket op 28 april 2020.‚Äč

Naar coronapagina
 

Op naar een topvakantie vol animatie!

Tijdens de meeste schoolvakanties is er een professioneel animatieteam aanwezig die voor de kinderen de leukste activiteiten organiseert. De meeste activiteiten hebben daarnaast een fantastisch thema! 

‘s Ochtends starten we met knutselen of ochtendbeat. In de middag gaan we altijd iets actiefs doen, zoals spellen, maar ook een ritje op de pony's, speurtochten of zeepbaan, sjoelen, kids bingo of het maken van een kampvuur. Tijdens ‘kids op het podium’ voelen alle kinderen zich een ster! Zij kunnen hun kunsten en talenten laten zien of zorgen dat ze de beste zijn tijdens een van onze sportieve battles. Iedere avond beleven we spannende avonturen. Tijdens de vakanties zijn onze pony’s natuurlijk ook van de partij. 
 

SPORT- EN SPELACTIVITEITEN

Ook sportfanaten komen uitgebreid aan bod tijdens uw verblijf op onze kindercamping in Overijssel. We organiseren verschillende sport en spelactiviteiten en bij verschillende leeftijden maken we leuke teams. Denk hierbij o.a. aan voetbal, volleybal, tafeltennis, knotshockey, waterspelletjes. Spectaculaire attracties vullen het sportveld van de Luttenberg!
 

Animatie in 2019

Klik op de betreffende datum om het geplande programma te kunnen bekijken. 
 
PeriodeData
Pasen20 april t/m 22 april 2019
Meivakantie23 april t/m 5 mei 2019
Hemelvaart30 mei t/m 2 juni 2019
Pinksteren8 juni t/m 10 juni 2019
ZomerWeek 28 2019: 6 juli t/m 12 juli
ZomerWeek 29 2019: 13 juli t/m 19 juli
ZomerWeek 30 2019: 20 juli t/m 26 juli
ZomerWeek 31 2019: 27 juli t/m 2 augustus
ZomerWeek 32 2019: 3 augustus t/m 9 augustus
ZomerWeek 33 2019: 10 augustus t/m 16 augustus
ZomerWeek 34 2019: 17 augustus - 23 augustus
ZomerWeek 35 2019: 24 augustus - 30 augustus

AVONDPROGRAMMA OP DE LUTTENBERG

Na het avondprogramma voor de kinderen hebben we vanaf 20.00 uur een afwisselend avondprogramma voor kinderen of zelfs voor het hele gezin. Zoals een bosspel of creatieve avond, waardoor ook volwassenen zich geen moment hoeven te vervelen. Speel mee met onze bos- en avondspelen of wordt de winnaar tijdens een quiz of spelshow of de bingo. Ook leuk is het gezellige kampvuur met broodjes bakken! 
 

Ontdek ons Vakantiepark!

Natuurlijk heeft ons park u nog veel meer accommodaties, drie kampeervelden en faciliteiten te bieden! Bekijk ze door op onderstaande links te klikken. Bij ons is het elke week gezellig, maar in de schoolvakanties hebben we extra veel te bieden. De lekkerste gerechten eet u in onze gezellige brasserie.
 

Bekijk alle faciliteiten
 

Zoek en boek 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte