animatie

Animatie

Ons animatieteam zorgt altijd voor het allerleukste vertier!

Schoolvakanties vol met de leukste animatie!

Sport en spel

Op Vakantiepark de Luttenberg hoeft niemand zich te vervelen en kunnen u en uw kinderen genieten van een onvergetelijke vakantie vol sport én spel! Wat dacht u van een balletje slaan op de tennisbaan, een wedstrijdje midgetgolf, jeu de boules spelen met het hele gezin of een sportief potje tafeltennissen met alle vrienden? Op Vakantiepark de Luttenberg kan dit allemaal! En…de genoemde spelletjes zijn gratis! 

Daarnaast is er een overvloed aan verschillende speeltuintjes en hebben we een grote airtrampoline. Vriendjes zijn zo gemaakt! In de reguliere nederlandse schoolvakanties hebben wij een animatieteam. Zij organiseren theatershows, knutselen in de ochtend, film kijken, schminken of een gezellig kampvuur? Maar het kan natuurlijk ook sportief zijn:bootcampen, voetballen, volleyballen of zwembadspellen.
Kijk hier naar de animatieprogramma's (onder voorbehoud van wijzigingen):


 

Ontdek ons Vakantiepark!

Bij ons is het elke week gezellig, maar in de schoolvakanties hebben we extra veel te bieden én natuurlijk is het allerleukste team van Nederland aanwezig voor de animatie! Neem ook eens een kijkje in onze gezellige brasserie, of bekijk onze accommodaties, drie kampeervelden en overige faciliteiten!

Bekijk alle faciliteiten

 

Zoek en boek