animatie

Animatie

Ons animatieteam zorgt altijd voor het allerleukste vertier!

Coronavirus COVID-19

Vakantiepark de Luttenberg houdt de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en we doen ons uiterste best om u een veilige en onbezorgde vakantie te bezorgen. Dit heeft gevolgen voor o.a. onze faciliteiten. Meer informatie over de maatregelen kunt u op deze pagina vinden:

informatie coronavirus

Sport en spel

Op Vakantiepark de Luttenberg hoeft niemand zich te vervelen en kunnen u en uw kinderen genieten van een onvergetelijke vakantie vol sport én spel! Wat dacht u van een balletje slaan op de tennisbaan, een wedstrijdje midgetgolf, jeu de boules spelen met het hele gezin of een sportief potje tafeltennissen met alle vrienden? Op Vakantiepark de Luttenberg kan dit allemaal! En…de genoemde spelletjes zijn gratis! Daarnaast is het ponyrijden ook erg geliefd, is er een overvloed aan verschillende speeltuintjes en hebben we een grote airtrampoline. Vriendjes zijn zo gemaakt! In de reguliere schoolvakanties hebben wij een professioneel animatieteam. Indien u klikt op de periode die vóór de betreffende data staat, krijgt u het programma (onder voorbehoud van wijzigingen) te zien.


Animatie in 2021

Overzicht vakantieperiodes 2021: 
 
PeriodeData
Pasen2 april t/m 5 april
Meivakantie1 mei t/m 9 mei
Hemelvaart12 mei t/m 16 mei
Pinksteren21 mei t/m 24 mei
Zomer10 juli t/m 18 juli
Zomer19 juli t/m 23 juli
Zomer24 juli t/m 30 juli
Zomer31 juli t/m 6 augustus
Zomer7 augustus t/m 13 augustus
Zomer14 augustus t/m 20 augustus
Zomer21 augustus t/m 27 augustus
Zomer28 augustus t/m 4 september
  
  

Ontdek ons Vakantiepark!

Bij ons is het elke week gezellig, maar in de schoolvakanties hebben we extra veel te bieden én natuurlijk is het allerleukste team van Nederland aanwezig voor de animatie! Neem ook eens een kijkje in onze gezellige brasserie, of bekijk onze accommodaties, drie kampeervelden en overige faciliteiten!

Bekijk alle faciliteiten