Animatie

Voor kinderen en tieners

Vakantie

Tijdens de schoolvakanties hebben de meeste activiteiten een thema m.u.v. de herftsvakantie. In de herfstvakantie is het aanbod van activiteiten beperkt. Laat u ook verrassen door de komische bewoners van ons park.


In alle reguliere schoolvakanties (m.u.v. de herfstvakantie) is er een professioneel team 
 
‘s Ochtends starten we met knutselen of ochtendbeat. In de middag gaan we altijd iets actiefs doen, zoals spellen, maar ook een ritje op de pony's, speurtochten of zeepbaan, sjoelen, kids bingo of het maken van een kampvuur. Tijdens ‘kids op het podium’ voelen alle kinderen zich een ster! Zij kunnen hun kunsten en talenten laten zien of zorgen dat ze de beste zijn tijdens een van onze sportieve battles. Iedere avond beleven we spannende avonturen. Tijdens de vakanties zijn onze pony’s natuurlijk ook van de partij. Denkt u er tijdig aan een ritje te reserveren bij de receptie?

SPORT- EN SPELACTIVITEITEN

Ook deze doelgroepen komen uitgebreid aan bod tijdens uw verblijf op onze kindercamping in Overijssel. We organiseren verschillende sport en spel activiteiten, en zijn er verschillende leeftijden dan maken we daar leuke teams van. Denk hierbij o.a. aan voetbal, volleybal, tafeltennis, knotshockey, waterspelletjes. Spectaculaire attracties vullen het sportveld van de Luttenberg.


AVONDPROGRAMMA OP DE LUTTENBERG

Na het avondprogramma voor de kinderen hebben we vanaf 20.00 uur een afwisselend avond programma voor kinderen of voor het hele gezin. Zoals een bosspel, creatieve avond,  hoeven de volwassenen zich geen moment te vervelen. Speel mee met onze bos- en avondspelen of wordt de winnaar tijdens een quiz of spelshow of de bingo. Ook leuk is het gezellige kampvuur met broodjes bakken.

Klik hier voor een sfeerimpressie
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte