animatie

Animatie

Ons animatieteam zorgt altijd voor het allerleukste vertier!

Schoolvakanties met de leukste animatie!

Sport en spel

Op Vakantiepark de Luttenberg hoeft niemand zich te vervelen en kunnen u en uw kinderen genieten van een onvergetelijke vakantie vol sport én spel! Wat dacht u van een balletje slaan op de tennisbaan, een wedstrijdje midgetgolf, jeu de boules spelen met het hele gezin of een sportief potje tafeltennissen met alle vrienden, voetballen in de pannakooi of elkaar uitdagen bij de tafelvoetbal? Ook kan er vanaf de kabelbaan op het sportveld naar beneden geroetsjt worden, op Vakantiepark de Luttenberg kan dit allemaal! En…de genoemde spelletjes zijn gratis! 

Daarnaast is er een overvloed aan verschillende speeltuintjes en hebben we een grote airtrampoline en een supermooie kabelbaan! Vriendjes zijn zo gemaakt! In de reguliere nederlandse schoolvakanties hebben wij een animatieteam. Zij organiseren knutselen in de ochtend, film kijken, shows en speurtochten, schminken of een gezellig kampvuur? Maar het kan natuurlijk ook sportief zijn:bootcampen, voetballen, volleyballen of zwembadspellen.


Bekijk het animatieprogramma 
(onder voorbehoud van wijzigingen):


 

Ontdek ons Vakantiepark!

Bij ons is het elke week gezellig, maar in de schoolvakanties hebben we extra veel te bieden én natuurlijk is het allerleukste team van Nederland aanwezig voor de animatie! Neem ook eens een kijkje in onze gezellige snackplaza, of bekijk onze accommodaties, drie kampeervelden en overige faciliteiten!

Bekijk alle faciliteiten

 

Zoek en boek