binnen-en-buitenzwembad

Binnen- en buitenzwembad

Op Vakantiepark de Luttenberg hebben we maar liefst twee zwembaden! In welk bad plons jij als eerste?

Coronavirus COVID-19

Vakantiepark de Luttenberg houdt de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en we doen ons uiterste best om u een veilige en onbezorgde vakantie te bezorgen. Dit heeft gevolgen voor o.a. onze faciliteiten. Meer informatie over de maatregelen kunt u op deze pagina vinden:

informatie coronavirus

Ons overdekte zwembad

Vakantiepark de Luttenberg beschikt over een fijn overdekt zwembad. Het bad is 1,40 meter diep en is precies lang genoeg voor uw ochtendbaantjes. Bij mooi weer schuiven we het dak open, zodat u zwemmend van de zon kunt genieten. Speciaal voor de kleintjes is er een apart kinderbadje.

Om uw vakantie op onze camping met zwembad helemaal compleet te maken, geniet u van de luxe extra's als een bubbelbad, jetstream en een massagestraal. Krijgt u er geen genoeg van? Bezoek dan eens het wellnessgedeelte en kom tot rust in de finse sauna, infrarood sauna, stoomcabine, of ontspan in onze relaxruimte!
 

Ons buitenbad

Wat is er lekkerder om in de warme zon een frisse plons te nemen in een buitenbad? Wij kunnen vrijwel niets bedenken, behalve dat u er ook nog een ijsje bij wilt nemen. Beiden hebben wij voor u in huis! Op ons Vakantiepark beschikken wij over een ruim buitenzwembad met een grote glijbaan. Terwijl de kinderen zich vermaken met uren vol waterpret, kijkt u toe vanuit de omliggende ligweide. Voor de allerkleinste hebben wij een afgescheiden peuterbadje.
Het buitenzwembad is geopend wanneer het lekker weer is, maar altijd vanaf Hemelvaart.

Vakantiepark de Luttenberg is een prachtig seizoenbedrijf. Dit betekent dat wij vanaf 1 april tot 1 november geopend zijn qua faciliteiten zoals het binnenzwembad, wellness, horeca en winkeltje. Kijk voor de actuele openingstijden op onze contact pagina.

Ontdek ons Vakantiepark!

Bij ons is het elke week gezellig, maar in de schoolvakanties hebben we extra veel te bieden én natuurlijk is het allerleukste team van Nederland aanwezig voor de animatie! Neem ook eens een kijkje in onze gezellige brasserie, of bekijk onze accommodaties, drie kampeervelden en overige faciliteiten!

Bekijk alle faciliteiten
 

Naar zoek & boek