715
binnen-en-buitenzwembad

Binnen- en buitenzwembad

Op Vakantiepark de Luttenberg hebben we maar liefst twee zwembaden! In welk bad plons jij als eerste?

Binnen- en buitenzwembad

Ons overdekte zwembad

Vakantiepark de Luttenberg beschikt over een fijn overdekt zwembad. Het bad is 1,40 meter diep en is precies lang genoeg voor uw ochtendbaantjes. Bij mooi weer schuiven we het dak open, zodat u zwemmend van de zon kunt genieten. Speciaal voor de kleintjes is er een apart kinderbadje.

Om uw vakantie op onze camping met zwembad helemaal compleet te maken, geniet u van de luxe extra's als een bubbelbad, jetstream en een massagestraal. Krijgt u er geen genoeg van? Bezoek dan eens het wellnessgedeelte en kom tot rust in de finse sauna, infrarood sauna, stoomcabine, of ontspan in onze relaxruimte!
 

Ons buitenbad

Wat is er lekkerder om in de warme zon een frisse plons te nemen in een buitenbad? Wij kunnen vrijwel niets bedenken, behalve dat u er ook nog een ijsje bij wilt nemen. Beiden hebben wij voor u in huis! Op ons Vakantiepark beschikken wij over een ruim buitenzwembad met een grote glijbaan.Terwijl de kinderen zich vermaken met uren vol waterpret, kijkt u toe vanuit de omliggende ligweide voorzien van schaduwdoeken. Voor de allerkleinste hebben wij een afgescheiden peuterbadje.Dit bad wordt verwarmd met heatpipes via een zonnesysteem!
We streven er bij mooi weer naar dat het buitenzwembad is geopend tijdens de officiële meivakantie, mocht dit slecht zijn zal het vanaf vanaf Hemelvaart geopend zijn. We zullen proberen u via de social media op de hoogte te houden wanneer het geopend wordt voor het betreffende seizoen. 

Vakantiepark de Luttenberg is een prachtig seizoenbedrijf. Dit betekent dat wij vanaf eind maart tot eind september geopend zijn qua faciliteiten zoals het binnenzwembad, wellness, horeca en winkeltje. Kijk voor de actuele openingstijden op onze contact pagina.
 

 


Ontdek ons Vakantiepark!

Bij ons is het elke week gezellig, maar in de schoolvakanties hebben we extra veel te bieden én natuurlijk is het allerleukste team van Nederland aanwezig voor de animatie! Neem ook eens een kijkje in onze gezellige snackplaza, of bekijk onze accommodaties, drie kampeervelden en overige faciliteiten!


Bekijk alle faciliteiten
 

Naar zoek & boek