715
fietsverhuur

Fietsverhuur

Maak het uzelf gemakkelijk, huur uw fiets bij ons en ontdek de prachtige omgeving!

Diverse verhuurmogelijkheden

Fietsverhuur

In het prachtige Sallandse landschap mag een fietstocht tijdens uw vakantie niet ontbreken. Heeft u uw eigen fiets niet meegenomen van huis? Geen probleem, want op Vakantiepark de Luttenberg zijn verschillende fietsen te huur. Trek er lekker op uit in de natuur en ontdek Salland per fiets. De fietsen zijn te reserveren bij de receptie. De kosten verschillen per type.

Wij verhuren stadsfietsen, kinderfietsen, fietsen met kinderzitjes en zelfs elektrische fietsen waarmee u de Tour van Salland kunt rijden! Inspiratie nodig? Bekijk hier onze fietsroutes:

Fietsroutes


Ontdek ons Vakantiepark!

Bij ons is het elke week gezellig, maar in de schoolvakanties hebben we extra veel te bieden én natuurlijk is het allerleukste team van Nederland aanwezig voor de animatie! Neem ook eens een kijkje in onze gezellige snackplaza, of bekijk onze accommodaties, drie kampeervelden en overige faciliteiten!

Bekijk alle faciliteiten

Gave Skelters

Het park verkennen op een andere manier dan te voet? Huur dan een skelter en ontdek zo wat het vakantiepark allemaal te bieden heeft. Wij verhuren verschillende soorten skelters voor kinderen. Hoe leuk is dat? Ook de skelters zijn te reserveren bij de receptie. De kosten verschillen per type.

Naar zoek & boek