Pasen

Vier de feestdagen op Vakantiepark de Luttenberg!

Met Pasen worden er bij ons geen windeieren gelegd!

Er met de paasdagen er even lekker tussenuit? Dan bent u op ons 5-sterren Vakantiepark aan het juiste adres! Pasen is in 2020 van 10 april tot en met 14 april. Geniet van een veelzijdige vakantie, waarin ontspanning, natuur én gezelligheid centraal staan. De vele faciliteiten zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Dan hebben wij aantrekkelijke arrangementen voor u. Kom naar ons heerlijke Vakantiepark in Salland om te ontspannen en te genieten van de heerlijke natuur. Vier Pasen gezellig met de hele familie bij ons. Uniek is het om op eerste Paasdag in Salland en Twente de Paasvuren 's avonds te bekijken. Het is een gezellig samenkomen waar al maanden van tevoren aan gebouwd is. Kom kijken welk dorp het hoogste vuur gebouwd heeft.


Faciliteiten

Hoe lekker is het om tijdens Pasen met het hele gezin een plons te nemen in ons overdekte zwembad? Of wilt u liever ontspannen in onze wellness (tegen betaling)? Verse broodjes in het winkeltje halen en eieren verstoppen in het naastgelegen bos tijdens een heerlijke wandeling? 

De kinderen kunnen ook helemaal hun hart ophalen in een van onze (buiten)speeltuinen, de midgetgolf, de tennisbaan en de jeu de boulesbaan. Spring met je nieuwe vriendjes op de airtrampoline! Terwijl u als ouder geniet van een heerlijk hapje en drankje in de naastgelegen Brasserie. Dat noemen wij vakantie!
 

Onze Horeca

In onze horeca staan we ook weer voor u klaar. Bestel een lekker afhaalmenu in de snackcorner of een heerlijke pizza en maak de avond af met een heerlijk ijsje! Op ons overdekte terras komt u volledig tot rust.
 

Doen en beleven in de omgeving

Ook in de omgeving is er genoeg te doen. Neem een kijkje in de beeldentuin in Mariënheem of bij Kasteel het Nijenhuis in Heino, wandel een stukje Pieterpad bij Hellendoorn of over de Sallandse heuvelrug, waar u het bos van Daantje Das kunt bezoeken of de eekhoorntjesroute in Nijverdal kunt wandelen. U kunt zich natuurlijk ook met het hele gezin uit leven in het nabijgelegen avonturenpark Hellendoorn!

Welke accommodatie past perfect bij u?

Wij hebben diverse accommodaties beschikbaar, altijd passende bij uw wensen. 
⇒ Naar onze accommodaties
⇒ Naar de interactieve plattegrond

 
Héérlijk Kamperen midden in de natuur!

Op onze kampeervelden komt u heerlijk tot rust. WIj hebben drie type kampeerplaatsen, zodat u altijd een kampeerplaats heeft passende bij uw wensen. Bekijk via de interactieve plattegrond de precieze locaties. 
⇒ Comfortplaats
⇒ Extra Comfortplaats
⇒ Supercomfortplaats

 


Zoek & boek
 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte