pasen

Pasen

Vier de feestdagen op Vakantiepark de Luttenberg!

De gezelligste Paasdagen beleeft u bij Vakantiepark de Luttenberg

Met Pasen worden er bij ons geen windeieren gelegd!

Er met de paasdagen even lekker tussenuit? Dan bent u op ons 5-sterren Vakantiepark aan het juiste adres! Geniet van een veelzijdige vakantie in Overijssel, waarin ontspanning, natuur én gezelligheid centraal staan. De vele faciliteiten zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Uniek is het om op eerste Paasdag in Salland en Twente de Paasvuren 's avonds te bekijken. Het is een gezellig samenkomen waar al maanden van tevoren aan gebouwd is; een unieke belevenis welke u lang zal bijblijven!


Onze Faciliteiten

Hoe lekker is het om tijdens Pasen met het hele gezin heerlijk te zwemmen? Wij hebben ons overdekte zwembad geopend, waardoor waterpret gegarandeerd is. Of wilt u liever ontspannen in onze wellness? Ieder dag haalt u heerlijke verse broodjes in het winkeltje halen en de eieren verstopt u natuurlijk in het naastgelegen bos tijdens een wandeling! De kinderen kunnen ook helemaal hun hart ophalen in een van onze (buiten)speeltuinen, de midgetgolf en speel een heerlijk potje tennis op de tennisbaan. Natuurlijk kunt u na een bomvolle dag terecht in onze gezellige Snackplaza. Dat noemen wij een heerlijke vakantie met Pasen!
 

Héérlijk Kamperen midden in de natuur!

Met 3 verschillende kampeervelden is er altijd een veld passende bij uw wensen! Zo hebben wij onze Comfortplaats (ong. 100m²), Comfortplaats mét privésanitair én een vaatwasserExtra Comfortplaats (ong. 140m²) en een Supercomfortplaats (ong. 175m²). Natuurlijk zijn faciliteiten zoals water, douchen, 10 ampère stroom, (camping) Wifi, toegang binnen- en buitenzwembad én parkeren voor één auto inclusief! We hebben diverse mooie kampeerarrangementen samengesteld. 

  • 2025 Pasen vanaf Goede vrijdag 20 april t/m 2e Paasdag maandag 22 april)
Naar alle kampeervelden

Welke accommodatie kiest u? 

Op ons Vakantiepark hebben we verschillende accommodaties en altijd perfect passend bij uw wensen! Zo hebben wij accommodaties variërend van 4 tot en met 6 personen. Maar ook overnachten in een stoere Safaritent behoort tot de mogelijkheden! Bekijk in de tabel hieronder uw favoriete en natuurlijk scherp geprijsde accommodatie.

Accommodatie: Aantal
slaapkamers
Aantal
badkamers
Safaritent (5 pers.)  2geen
Boslodge (max 4 volw. en 2 kinderen) 31
Bergalow 2 (5 pers.) 21
Bergalow 2 met kinderextra' s (4 volw. + 1 baby) 21
Bergalow 2 met overkapping (5 pers.) 21
Bergalow 3 (6 pers.) 32
Bergalow 3 de luxe (6 pers.) 32
Unieke Bergalow nummer 42 (5 pers.) 21
Unieke Bergalow nummer 51 (5 pers.) 21
Unieke Bergalow nummer nummer 86 (4 pers.) 21
Unieke Bergalow nummer 88 (6 pers.) 31
Unieke Bergalow nummer 99 (4 pers.) 21
Unieke Bergalow nummer 100 (4 pers.) 21
Unieke Bergalow nummer 107 (4 pers.) 21
Unieke Bergalow nummer 115 (4 pers.) 21
Unieke Bergalow nummer 121 (4 pers.) 21
Unieke Bergalow nummer 122 (4 pers.) 21

 
Ontdek de accommodaties 
 

 
Zoek & boek