De gezelligste Paasdagen beleeft u bij Vakantiepark de Luttenberg

Vier de feestdagen op Vakantiepark de Luttenberg!

Coronavirus COVID-19

Vakantiepark de Luttenberg houdt de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en we doen ons uiterste best om u een veilige en onbezorgde vakantie te bezorgen. Dit heeft gevolgen voor o.a. onze faciliteiten. Meer informatie over de maatregelen kunt u op deze pagina vinden:

informatie coronavirus
 

Met Pasen worden er bij ons geen windeieren gelegd!

Er met de paasdagen even lekker tussenuit? Dan bent u op ons 5-sterren Vakantiepark aan het juiste adres! Pasen is in 2020 van 10 april tot en met 14 april. Geniet van een veelzijdige vakantie, waarin ontspanning, natuur én gezelligheid centraal staan. De vele faciliteiten zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Uniek is het om op eerste Paasdag in Salland en Twente de Paasvuren 's avonds te bekijken. Het is een gezellig samenkomen waar al maanden van tevoren aan gebouwd is; een unieke belevenis welke u lang zal bijblijven!

Ook wordt de bevrijding van Luttenberg gevierd op 11 april. Vanuit de stranden van Normandië wordt het bevrijdingsvuur opgehaald door een aantal enthousiaste fietsers, welke in Luttenberg aan zullen komen. Ook zal er een fietstocht georganiseerd worden langs herdenkingspunten van de Tweede Wereldoorlog en is er een bevrijdingsfeest. Meer informatie is hier te vinden: 


Onze Faciliteiten

Hoe lekker is het om tijdens Pasen met het hele gezin heerlijk te zwemmen? Wij hebben ons overdekte zwembad geopend, waardoor waterpret gegarandeerd is. Of wilt u liever ontspannen in onze wellness? Ieder dag haalt u heerlijke verse broodjes in het winkeltje halen en de eieren verstopt u natuurlijk in het naastgelegen bos tijdens een wandeling! De kinderen kunnen ook helemaal hun hart ophalen in een van onze (buiten)speeltuinen, de midgetgolf en speel een heerlijk potje tennis op de tennisbaan. Natuurlijk kunt u na een bomvolle dag terecht in onze gezellige Brasserie. Dat noemen wij vakantie!
 

Héérlijk Kamperen midden in de natuur!

Met 3 verschillende kampeervelden is er altijd een veld passende bij uw wensen! Zo hebben wij onze Comfortplaats (ong. 100m2), Extra Comfortplaats (ong. 140m2) en een Supercomfortplaats (ong. 175m2). Natuurlijk zijn faciliteiten zoals water, douchen, 10 ampere stroom, (camping) Wifi, toegang binnen- en buitenzwembad én parkeren voor één auto inclusief! We hebben diverse mooie kampeerarrangementen samengesteld. 

  • Pasen kort (vrijdag 10 april, uitcheck maandag 13 april) boek je al vanaf € 79,- o.b.v. 4 personen. 
  • Pasen lang (zaterdag 4 april, uitcheck maandag 13 april) boek je al vanaf € 129,- o.b.v. 4 personen.
Naar alle kampeervelden

Welke accommodatie kiest u? 

Op ons Vakantiepark hebben we verschillende accommodaties en altijd perfect passend bij uw wensen! Zo hebben wij accommodaties variërend van 4 tot en met 6 personen. Maar ook overnachten in een stoere Safaritent behoort tot de mogelijkheden! Bekijk in de tabel hieronder uw favoriete en natuurlijk scherp geprijsde accommodatie.

Accommodatie:Aantal slaapkamers
Safaritent (5 pers.) 2
Bergalow 2 (5 pers.)2
Bergalow 2 (4 volw. + 1 baby)2
Bergalow 2 de luxe (5 pers.)2
Bergalow 3 (6 pers.)3
Bergalow de luxe nummer 42 (5 pers.)2
Bergalow de luxe nummer 51 (5 pers.)2

 
Ontdek de accommodaties 
 

 
Zoek & boek
 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte