seizoenplaatsen

Seizoenplaatsen

Het is altijd heerlijk om op vakantie te gaan wanneer u maar wilt. Tussendoor een weekendje weg... als de zon gaat schijnen of als u er gewoon even tussenuit wilt. Wie weet... is een eigen stekje op onze camping ook wel wat voor u?

Seizoenplaats in Overijssel

Een heel seizoen kamperen wanneer het u uitkomt!

Bent u op zoek naar een mooie seizoenplaats? Dat snappen wij.

De voordelen op een rijtje:
   √  Zet slechts één keer uw kampeeruitrusting neer en geniet het hele seizoen.
   √  Kampeer in de natuur vlak bij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug.
   √  Maak gebruik van onze parkfaciliteiten (o.a. een binnen- en buitenzwembad!).
   √  In de reguliere vakantieperiodes is er een animatieteam aanwezig.

Wij hebben drie kampeeropties namelijk de Comfortplaats, Extra Comfortplaats en de Supercomfortplaats. Welke siezoenplaats past het beste bij uw wensen?

Er zijn op dit moment voor 2025 geen  (voor-) en seizoenplekken meer beschikbaar. Mocht dit nog veranderen dan zullen wij het op onze site bekend maken.

Voorzieningen (voor)seizoenplaats

Op het kampeergedeelte hebben wij een autovrij (K) veld . Wij hebben op ons park twee sanitairgebouwen en door de grootte van ons park zijn alle voorzieningen binnen handbereik. 

Comfortplaats

Verspreidt over onze hele camping liggen onze Comfortplaatsen. Liever in het midden van het park of juist aan de rand? Er is altijd een Comfortplaats welke voldoet aan uw wensen. De Comfortplaats heeft altijd de beschikking over: 

   √    Stroom (10 AMP)
   √    Eigen waterkraan op de plek met eigen waterafvoerpunt
   √    Een centrale antenne aansluiting
   √    Gratis wifi
   √    Gratis douchen
   √    Gratis gebruik van openlucht en overdekte zwembad.
   √    Afmeting: ongeveer 90 - 100 m2
   √    Nummers 149 t/m 328
 

Extra Comfortplaats

De Extra Comfortplaatsen (nrs. 178, 207,208, 256, 257, 270 en 64 B en op het autovrije gedeelte 212,226 en 227 ) hebben dezelfde bovengenoemde faciliteiten en liggen eveneens op het gezellige middenveld. Dit zijn echter net iets bredere plekken met afmetingen tussen  130 -160m2.
 

Supercomfortplaats

Wilt u kamperen in alle ruimte? Dan zijn de Supercomfortplaatsen echt iets voor u! De Supercomfortplaatsen (nrs. 62a t/m 63b, 64a, 65 a en b, 68, 69a/b, 70, 71 a en b, 89 a en b, 90, 91a/b en 92) hebben ook alle bovenstaande faciliteiten maar hebben daarnaast een afmeting van ongeveer 175 m2.


Direct uw seizoenplaats reserveren?

Vragen hierover? Neem dan  telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar receptie@luttenberg.nl . Bekijk het park door op onderstaande knop te klikken.

plattegrond