seizoenplaatsen

Seizoenplaatsen

Het is altijd heerlijk om op vakantie te gaan wanneer u maar wilt. Tussendoor een weekendje weg... als de zon gaat schijnen of als u er gewoon even tussenuit wilt. Wie weet... is een eigen stekje op onze camping ook wel wat voor u?

Seizoenplaatsen

Seizoenplaatsen

Op zoek naar een leuke en mooie seizoenplaats? Wilt u graag tussen de andere kampeerders staan en niet gebonden zijn aan toegewezen plekken? Dat kan op Camping de Luttenberg, u kunt zelf uw plekje uitkiezen en wij helpen u graag! Wij hebben drie kampeeropties namelijk de Comfortplaats, Extra Comfortplaats en de SupercomfortplaatsHeeft u een seizoenplaats op De Luttenberg dan kunt u ook het hele seizoen gebruik maken van onze uitgebreide faciliteiten. In de reguliere vakantieperiodes is er een animatieteam en iedereen kan genieten van het mooie overdekte- én buitenzwembad. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Er zijn voor 2023 plekken vrijgekomen voor seizoenplaasten en voorseizoenplaatsen.
Informeer hiervoor bij de receptie (0572-301405) of per mail (receptie@luttenberg.nl)

 

Voorzieningen (voor)seizoenplaats

Op het kampeergedeelte hebben wij een autovrij (K) veld . Wij hebben op ons park twee sanitairgebouwen en door de grootte van ons park zijn alle voorzieningen binnen handbereik. 

Comfortplaats

Verspreidt over onze hele camping liggen onze Comfortplaatsen. Liever in het midden van het park of juist aan de rand? Er is altijd een Comfortplaats welke voldoet aan uw wensen. De Comfortplaats heeft altijd de beschikking over: 

   √    Stroom (10 AMP)
   √    Eigen waterkraan op de plek met eigen waterafvoerpunt
   √    Een centrale antenne aansluiting
   √    Gratis wifi
   √    Gratis douchen
   √    Gratis gebruik van openlucht en overdekte zwembad.
   √    Afmeting: ongeveer 90 - 100 m2
   √    Nummers 149 t/m 328
 

Extra Comfortplaats

De Extra Comfortplaatsen (nrs. 178, 207,208, 256, 257, 270 en 64 B en op het autovrije gedeelte 212,226 en 227 ) hebben dezelfde bovengenoemde faciliteiten en liggen eveneens op het gezellige middenveld. Dit zijn echter net iets bredere plekken met afmetingen tussen  130 -160m2.
 

Supercomfortplaats

Wilt u kamperen in alle ruimte? Dan zijn de Supercomfortplaatsen echt iets voor u! De Supercomfortplaatsen (nrs. 62a t/m 63b, 64a, 65 a en b, 68, 69a/b, 70, 71 a en b, 89 a en b, 90, 91a/b en 92) hebben ook alle bovenstaande faciliteiten maar hebben daarnaast een afmeting van ongeveer 175 m2.


Direct uw seizoenplaats reserveren?

Interesse? Neem dan direct telefonisch contact met ons op, stuur een e-mail naar receptie@luttenberg.nl of kom gerust langs om uw plek uit te zoeken! Bekijk het park door op onderstaande knop te klikken.

plattegrond