front-office-stage

Front-Office Stage

MBO niveau 3 of 4

Front-Office Stage

Over Vakantiepark de Luttenberg

Vakantiepark de Luttenberg, is een 5* familievakantiepark uniek gelegen in de prachtige natuur van Salland. Vakantiepark de Luttenberg kenmerkt zich door de gemoedelijkheid, het ons-kent-ons gevoel en het zeer hoge kwaliteitsniveau. We zijn niet voor niets al jaren op rij 5-sterren topcamping! Wij bieden verschillende accommodaties én kampeerplaatsen aan, zodat er altijd een vakantie is passende bij ieders wensen. Voor het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar: 

 

Front-Office Stage

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage? Dan ben je bij Vakantiepark de Luttenberg aan het juiste adres! Met onze veelzijdige Front-Office stage krijg je de kans om veel te leren en te zien van ons recreatiebedrijf. Doordat wij een kleinschalige vakantiepark zijn, is het mogelijk om meerdere verantwoordelijkheden op te pakken, indien jij daar ook klaar voor bent. 

De stage is voor de periode van april 2024 t/m oktober 2024. De werktijden variëren van 07.00 uur – 20.00 uur, volgens een dienstrooster van maandag t/m zondag. Er wordt uitgegaan van een veertige-urige werkweek en de stagevergoeding is volgens de CAO norm.

Woon je niet in de buurt van Luttenberg? Geen probleem! Wij bieden de mogelijkheid voor intern verblijf. Kom jij ons gezellige en jonge team versterken met jouw nuchtere, maar doorpakkende mindset?


Bedrijfscultuur Vakantiepark de Luttenberg

Bij Vakantiepark de Luttenberg heerst een gemoedelijke sfeer rond de collega’s en de gasten van het park.  We hebben een natuurlijke passie voor onze gasten en zorgen door ultiem gastheerschap dat iedere gast een droomvakantie beleefd. Deze bedrijfscultuur vormen we door iedere dag met elkaar te praten, verantwoordelijkheid te nemen en problemen gaan altijd gepaard met oplossingen. Om hulp kunnen en mogen vragen vinden wij belangrijk en een heldere communicatie is hierbij een vereiste. We stellen hoge doelen waar we allemaal vol voor gaan. Iedereen is hierin belangrijk. Daarnaast koesteren we onze ‘afspraak is afspraak’ cultuur en realiseren we dat dit essentieel is om succesvol te zijn.
 

Taken en verantwoordelijkheden

De verantwoordelijkheden omvatten onder andere:
  • Het in- en uitchecken van de gasten;
  • Bijspringen in de horeca;
  • Het ondersteunen van fietsverhuur en verhuur van de overige faciliteiten;
  • Behandelen van mail- en telefonisch contact;
  • Het maken van reserveringen;
  • Verkoop- en klachtenafhandeling.

Solliciteren?

Wil jij ons team komen versterken? Leuk! Mail naar: receptie@luttenberg.nl of bel om een afspraak te maken of voor meer info naar : 0572-301405