Vakantiepark speciaal voor gezinnen met jonge kinderen

Midden in de prachtige natuur van Overijssel ligt ons 5-sterren toppark! Kom kamperen, verblijf in één van de vele accommodaties of ga voor een stoere Glampingvakantie!

speciaal voor jonge kinderen!

Vakantiepark de Luttenberg in het prachtige Overijssel is een écht Vakantiepark voor gezinnen met jonge kinderen! Ook zijn we een echte kindercamping en vandaar dat we al jarenlang een 5-sterren topcamping zijn volgens de ANWB. Zo is ons Vakantiepark erg overzichtelijk, kleinschalig en bieden we veel faciliteiten gratis aan. Geniet van eindeloos veel zwemplezier in ons binnen- én buitenbad! Omdat ons Vakantiepark midden in de natuur aan de Sallandse Heuvelrug ligt, loopt u letterlijk vanaf ons park zo de bossen in. 

 

Veel faciliteiten voor uw droomvakantie!

Met name voor jonge kinderen hebben we ontzettend leuke faciliteiten! Wat denkt u van gratis midgetgolf, tennis, animatie in de meeste schoolvakanties, in de meeste weekenden ponyrijden en een gezellige binnenruimte? Maar ook de twee zwembaden, skelterritjes en onze nieuwe buitenspeeltuin mogen niet op uw lijstje ontbreken! En voor de ouders? Behalve het relaxen in de heerlijke brasserie of één van de vele buitenplaatsen, kunt u extra ontspannen in ons badhuis met o.a. een finse sauna, infrarood sauna, stoomcabine, voetbad en de relaxruimte! Klinkt als een droomvakantie voor het hele gezin toch?
 

Doen en beleven

Ontdek wat er nog meer in de omgeving te beleven is én onze samenwerking met Avonturenpark Hellendoorn dat op 6 kilometer afstand ligt. Gecombineerd met een verblijf op ons park, koopt u bij ons de tickets extra voordelig! Ga verder opstap met boswachter Ruud en ontdek de prachtige omgeving!
Doen en beleven
Avonturenpark Hellendoorn
 

kamperen, accommodaties of glampingvakantie!

Waar kiest u dit jaar voor? Er is altijd een vakantie volledig passende bij uw wensen! En wat helemaal leuk is, is dat wij speciaal kindersanitair hebben!
⇒ Kindersanitair
⇒ Kamperen
⇒ Accommodaties
⇒ Glamping
 

Bekijk de interactieve plattegrond

Bekijk onze interactieve plattegrond om een beter beed van ons Vakantiepark midden in de natuur te krijgen.  
⇒ Interactieve plattegrond
 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte