jonge-kinderen

Voor jonge kinderen

Midden in de prachtige natuur van Overijssel ligt ons 5-sterren toppark! Kom kamperen of verblijf in één van de vele accommodaties en geniet van een vakantie vol plezier voor jong én oud!

Vakantiepark speciaal voor gezinnen met jonge kinderen

 

Speciaal voor jonge kinderen!

Vakantiepark de Luttenberg in het prachtige Overijssel is een perfect Vakantiepark voor gezinnen met jonge kinderen! We zijn een echte kindercamping en vandaar dat we al jarenlang een 5-sterren topcamping zijn volgens de ANWB. Zo is ons Vakantiepark erg overzichtelijk, kleinschalig en bieden we veel faciliteiten gratis aan. Wij vinden het belangrijk dat ouders ook tot rust kunnen komen. Daarom hebben wij ons park heel overzichtelijk ingericht en hebben uw kinderen een vol dagprogramma, georganiseerd door ons animatieteam. Omdat ons Vakantiepark midden in de natuur aan de Sallandse Heuvelrug ligt, loopt u met het hele gezin ook nog zo de bossen in vanaf het park. 


Kamperen of een glampingvakantie!

Hoe ziet uw vakantie er het best uit? Er is altijd een vakantie mogelijk die volledig past bij uw wensen door ons ruime aanbod in verblijfsmogelijkheden! Maak een keuze tussen onze accommodaties, drie kampeervelden of onze Safaritenten. En wat helemaal leuk is, wij hebben een speciaal kindersanitair! Zelfs naar de toilet gaan is een feestje! 
 

Veel faciliteiten voor uw droomvakantie!

Met name voor jonge kinderen hebben we ontzettend leuke faciliteiten! Wat denkt u van gratis midgetgolf, tennis, animatie in de meeste schoolvakanties en een gezellige recreatieruimte? Geniet van eindeloos veel zwemplezier in ons binnen- én buitenbad, ritjes op de skelters en onze nieuwe buitenspeeltuin met alle nieuwe vakantievriendjes. En voor de ouders? Behalve het relaxen in snackplaza of één van de vele buitenplaatsen, kunt u extra ontspannen in ons badhuis met o.a. een finse sauna, infrarood sauna, stoomcabine, voetbad en de relaxruimte! Klinkt als een droomvakantie voor het hele gezin, toch? Ontdek wat er nog meer te doen en beleven is in onze omgeving. 
 
Bekijk alle faciliteiten