Supercomfortplaats

Heerlijk kamperen midden in Overijssel? Dat kan alleen bij onze 5-sterren Camping de Luttenberg! Kleinschalig kamperen midden in het hart van de Sallandse Heuvelrug; een unieke ervaring! Het unieke aan kamperen bij Vakantiepark de Luttenberg zijn de faciliteiten van een grote camping gecombineerd met de kleinschalige overzichtelijkheid. Vakantiepark de Luttenberg is een zeer kindvriendelijk park, maar ook juist ouderen kunnen helemaal tot rust komen bij ons. Geniet van talloze faciliteiten. Zwem bijvoorbeeld in ons binnen- en buitenbad, ga uiteten in onze gezellige horeca of geniet een avond naar onze wellness. Kamperen gaat natuur gepaard met de beste sanitaire voorzieningen met ons 5-sterren Hoofd Sanitairgebouw. 

Kenmerkend voor een heerlijke kampeervakantie in Overijssel is de uitgestrekte bosrijke omgeving. Er zijn veel fiets- en wandelroutes beschikbaar om volkomenen in de natuur tot rust te komen. Vanuit Vakantiepark de Luttenberg loopt u zo de natuur in en komt u helemaal tot rust. En natuurlijk is ook uw hond van harte welkom om te genieten van een heerlijke vakantie! 

Supercomfortplaats

Kamperen in Overijssel
Bent u op zoek naar een iets extreem ruime kampeerplaats? Kies dan voor onze Supercomfortplaatsen! Met een gemiddelde plekruimte van 175m2 moet u zeker hiermee uit de voeten kunnen. Uniek in Nederland, dat weten we zeker! Ze zijn grotendeels gelegen aan de rand van ons vakantiepark waardoor 's ochtends ontwaakt midden in een bosrijke omgeving.. De 2 sanitairgebouwen liggen centraal op de camping en zijn voor iedereen op loopafstand. Bekijk ons hoofdsanitairgebouw. 

Kamperen in Overijssel kan bij ons van 30 maart t/m 30 september 2019. Er is een dagelijkse aankomst vanaf 14:00 uur en een uiterlijk vertrek tot 12:00 uur. Voor de actuele openingstijden kunt u terecht bij onze receptie.

Bekijk de plattegrond

Kenmerken

  • 10 ampère stroom
  • Eigen waterkraan en een afvoer voor het water
  • Gelegen op ruime velden (c.a. 175 m2)
  • Gratis (camping) WiFi
  • Gratis douchen
  • Gratis midgetgolf
  • Gratis tennissen
  • Nummer 58a t/m 65b, 68 t/m71b, 89 t/m92
  • Kabelaansluiting voor tv
  • Toegang tot zwembaden

Dit zeggen onze gasten

Check beschikbaarheid & prijzen

Extra informatie

Boven getoonde prijzen inclusief:  een kampeerplek voor twee personen, milieuheffing, douchen, elektra (10 ampère), parkeerplaats voor één auto & (camping)Wifi.
 
Bijkomende kosten: Toeristenbelasting à € 0,90 p.p.p.n.
 
Reserveringskosten kamperen: € 7,50
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte