715
schoolvakanties

Schoolvakanties

Het is altijd tijd voor vakantie op Vakantiepark de Luttenberg!

Schoolvakanties | Vakantiepark de Luttenberg

In de schoolvakanties zijn er vaak arrangementen voor kamperen en vastgestelde aankomst en vertrekdagen.

 
  • *Kijk bij de arrangementenpagina welke dagen dit zijn. Onze boekstraat geeft alleen dan de juiste beschikbaarheid aan als u op deze aankomst en vertrekdagen zoekt!

Pasen 

Er met de paasdagen even lekker tussenuit? Dan bent u op ons 5-sterren Vakantiepark aan het juiste adres! Voor de kampeerders bieden wij een speciaal kampeerarrangement. Geniet van een veelzijdige vakantie, waarin ontspanning, natuur én gezelligheid centraal staan. De vele faciliteiten zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Meestal is op 1e Paasdag aan de rand van Luttenberg een groot paasvuur. Ook in de buurtdorpen worden het en der vaak paasvuren aangestoken, een oude traditie die voor een hoop gezelligheid zorgt. 


Meivakantie

Op Vakantiepark de Luttenberg vieren we meivakantie! Ook in de meivakantie hebben we verschillende arrangementen voor de kampeerders. 


Hemelvaart én Pinksteren

Ons park ligt aan een bosrand, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Vanaf ons park loopt u zo het bos in! De ideale locatie voor een extra lang vakantieweekend of maak er een lange vakantieweek van. Alles is mogelijk. We bieden deze periode zowel kampeerarrangementen aan als vaste aankomst en vertrekdagen voor uw favoriete accommodatie. 
Voor Hemelvaart is dit de woensdag ervoor aankomen en de maandagochtend erna vertrekken en met Pinksteren is de vaste aankomst op vrijdag en de vertrekdag de dinsdagochtend erna.


Op naar een fantastische zomer!

Wat hebben wij ernorm zin in de zomer! Kamperen, accommodaties of liever een Glampingvakantie? Alles is mogelijk om van uw zomervakantie een TOP zomervakantie te maken! Wanneer komt u genieten van een onvergetelijke zomervakantie op Vakantiepark de Luttenberg? Met 4 verschillende type kampeervelden is er altijd een veld die perfect past bij uw wensen! Zo hebben wij onze Comfortplaats, Comfortplaats met privésanitair, Extra Comfortplaats en een Supercomfortplaats. Natuurlijk zijn faciliteiten zoals water, douchen, 10 ampere stroom, Wifi, toegang tot het binnen- en buitenzwembad én parkeren voor één auto inclusief! Neem gerust een kijkje naar ons aanbod van verschillende kampeerplaatsen:
 

Naar alle kampeervelden

Vastgestelde periodes van de schoolvakanties

Welke accommodatie kiest u? 

Op ons Vakantiepark hebben we verschillende accommodaties en altijd perfect passend bij uw wensen! Zo hebben wij accommodaties variërend van 4 tot en met 6 personen. Maar ook overnachten in een stoere Safaritent behoort tot de mogelijkheden! Bekijk in de tabel hieronder uw favoriete en natuurlijk scherp geprijsde accommodatie.

Accommodatie:Aantal slaapkamers
Safaritent (5 pers.) 2
Bergalow 2 (5 pers.)2
Bergalow 2 met overkapping (5 pers.)2
Bergalow 2 met kinderextra's (4 volw. + 1 baby)2
Unieke Bergalows2 of 3
Bergalow 3 (6 pers.)3
Bergalow 3 de luxe (6 pers.)3
Boslodge (6 pers.)3

 
Ontdek de accommodaties 

Zoek & boek