schoolvakanties

Schoolvakanties

Het is altijd tijd voor vakantie op Vakantiepark de Luttenberg!

Pasen 

Er met de paasdagen even lekker tussenuit? Dan bent u op ons 5-sterren Vakantiepark aan het juiste adres! Voor de kampeerders bieden wij een speciaal kampeerarrangement. Geniet van een veelzijdige vakantie, waarin ontspanning, natuur én gezelligheid centraal staan. De vele faciliteiten zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Komt u ook naar het paasvuur van Luttenberg kijken op eerste paasdag? Hopelijk kan het dit jaar wel doorgaan. Het is een gezellig samenkomen waar al maanden van tevoren aan gebouwd is; een unieke belevenis!
 

Meivakantie

Op Vakantiepark de Luttenberg vieren we meivakantie! Ook in de meivakantie hebben we verschillende arrangementen voor de kampeerders. 


Hemelvaart én Pinksteren

Ons park ligt aan een bosrand, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Vanaf ons park loopt u zo het bos in! De ideale locatie voor een extra lang vakantieweekend of maak er een lange vakantieweek van. Alles is mogelijk. We bieden deze periode zowel kampeerarrangementen aan als arrangementen voor uw favoriete accommodatie


Op naar een fantastische zomer!

Wat hebben wij ernorm zin in de zomer! Kamperen, accommodaties of liever een Glampingvakantie? Alles is mogelijk om van uw zomervakantie een TOP zomervakantie te maken! Wanneer komt u genieten van een onvergetelijke zomervakantie op Vakantiepark de Luttenberg?
 

Coronavirus COVID-19

Vakantiepark de Luttenberg houdt de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en we doen ons uiterste best om u een veilige en onbezorgde vakantie te bezorgen. Meer informatie over de maatregelen kunt u op deze pagina vinden:
informatie coronavirus


Bekijk de kampeertarieven voor 2022  

Héérlijk Kamperen midden in de natuur!

Met 3 verschillende type kampeervelden is er altijd een veld die perfect past bij uw wensen! Zo hebben wij onze Comfortplaats, Extra Comfortplaats en een Supercomfortplaats. Natuurlijk zijn faciliteiten zoals water, douchen, 10 ampere stroom, Wifi, toegang tot het binnen- en buitenzwembad én parkeren voor één auto inclusief! Neem gerust een kijkje naar ons aanbod van verschillende kampeerplaatsen:

Naar alle kampeervelden

Welke accommodatie kiest u? 

Op ons Vakantiepark hebben we verschillende accommodaties en altijd perfect passend bij uw wensen! Zo hebben wij accommodaties variërend van 4 tot en met 6 personen. Maar ook overnachten in een stoere Safaritent behoort tot de mogelijkheden! Bekijk in de tabel hieronder uw favoriete en natuurlijk scherp geprijsde accommodatie.

Accommodatie:Aantal slaapkamers
Safaritent (5 pers.) 2
Bergalow 2 (5 pers.)2
Bergalow 2 de luxe (5 pers.)2
Bergalow 2 (4 volw. + 1 baby)2
Bergalow 2 extra luxe2
Bergalow 3 (6 pers.)3
Bergalow 3 de luxe (6 pers.)3
Boslodge (6 pers.)3

 
Ontdek de accommodaties 
 

 
Zoek & boek